Ερωτικό ωροσκόπιο 8/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/1

ars

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης τετραγωνίζεται σήμερα με το Δία και για να μην γίνετε πύραυλοι έτοιμοι προς εκτόξευση θα πρέπει να καταβάλετε υπερπροσπάθεια. Από την άλλη θα εντείνει την σέξι αλλά και άστατη πλευρά του χαρακτήρα σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα τουλάχιστον στους ελεύθερους να σκανδαλίσετε χωρίς όρια και να ανάψετε φωτιές στο πέρασμά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Καλείστε να εξασκηθείτε σε ασκήσεις ψυχραιμίας σήμερα και να μην παρασυρθείτε από τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με αφορμή μια συζήτηση με το σύντροφό σας. Θα βοηθηθείτε περισσότερο αν σκεφτείτε ότι τουλάχιστον όποιο πρόβλημα υπάρχει είναι καλύτερα να το γνωρίζετε γιατί έτσι μπορείτε να το αντιμετωπίσετε ευκολότερα και δε χρειάζεται να σπάζετε το κεφάλι σας για να βρείτε τι συμβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Φωτιά φαίνεται να πιάσουν τα μπατζάκια σας σήμερα και θα κληθείτε ως άλλοι πυροσβέστες να επέμβετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Σίγουρα κατά ένα μεγάλο μέρος θα αφορά στα ερωτικά σας αφού ενδέχεται να σκάσει κάτι προσπαθούσατε καιρό να το κρατήσετε μυστικό. Πολύ πιθανό επίσης να βγείτε κι από πάνω και στο τέλος να ζητήσετε και ευθύνες για την αναστάτωση που έγινε από ένα... ασήμαντο γεγονός.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Χαμός» είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα και για σας και ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή αφού το τετράγωνο του Άρη με το Δία στο ζώδιό σας συναισθηματικά σας επιφυλάσσει αρκετές δονήσεις. Εδώ που τα λέμε πόσο να αντέξετε κι εσείς να κάνετε υπομονή και να τα ρίχνετε πίσω σας; Κάποια στιγμή λογικό είναι να ξεσπάσετε και με την κυκλοθυμία που σας διακατέχει ένα πανικό θα τον προκαλέσετε.

ΛΕΩΝ

leont

Μια φούντωση, μια φλόγα που έχετε μέσα στην καρδιά για ένα άτομο που μέχρι στιγμής φαίνεται να υπάρχει μια στασιμότητα, ενδέχεται σήμερα να βρει διέξοδο και να εκφραστεί με μάλλον σαρωτικό τρόπο. Επειδή ψυχολογικά βιώνετε μια φόρτιση είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια ανάγκες και συναισθήματα που αρκετοί δεν θέλατε να φανερώσετε ή δεν παραδεχόσασταν ότι τόσο καιρό ήταν απαραίτητα για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Φορτσάτοι ξεκινάτε τη μέρα σας σήμερα και μάλλον θα αγγίξετε απίστευτες ταχύτητες αλλά και τα όριά σας καθώς ο Άρης στο 2ο οίκο σας σε όψη με το Δία πρόκειται να σας κάνει τούρμπο και με τις δύο έννοιες. Η καλύτερη εκτόνωση όπως αντιλαμβάνεστε είναι η σεξουαλική γιατί οποιαδήποτε άλλη διέξοδο κι αν επιλέξετε περισσότερα προβλήματα θα σας δημιουργήσει παρά θα σας λύσει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ντυθήκατε, αρματωθήκατε σήμερα με τον Άρη στο ζώδιό σας και αποφασίσατε να υπερασπίσετε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά σας στη σχέση αλλά μάλλον επιθετική θα εκληφθεί η συμπεριφορά σας από το άλλο μέλος γιατί με τα αιτήματα και τις απαιτήσεις που θα προβάλλετε δεν φαίνεστε οι αδικημένοι που πρέπει να αμυνθείτε. Γι' αυτό πάρτε το αλλιώς γιατί είναι πολύ πιθανό σήμερα αν πάτε για τα πολλά να χάσετε και τα λίγα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Προτιμήστε την έκρηξη αδρεναλίνης και βάλτε φωτιά στα πόδια σας να κάνετε ότι είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα γιατί σήμερα η μέρα είναι αρκετά έντονη αφού αν έχετε κατά νου να κάνετε μια ήρεμη και πολιτισμένη κουβέντα με το αγαπημένο σας πρόσωπο ενδέχεται να καταλήξει σε πολεμική σύρραξη. Αν πρέπει οπωσδήποτε να την κάνετε, περιμένετε μέχρι το βράδυ που τα πνεύματα θα έχουν κάπως ηρεμήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Φωνές, τσακωμοί αλλά και συμφιλιώσεις μέσα από το σεξ επιφυλάσσει η μέρα για σας. Με το τετράγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας Δία στον 8ο οίκο σας είστε έτοιμοι να γίνετε μπουρλοτιέρηδες σήμερα και να ανάψετε τη φωτιά στη σχέση σας που θεωρούσατε ότι είχε γίνει υποτονική. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέξετε τον τρόπο και τις δόσεις γιατί κινδυνεύετε να τα τινάξετε συθέμελα όλα από τη γνωστή υπερβολή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Χωρίς να θέλουμε να υπονοήσουμε κάτι, θα ήταν πολύ χρήσιμο να υπάρχει μια κρυφή κάμερα να καταγράψει τις αντιδράσεις σας σήμερα γιατί δε θα πιστεύετε ούτε κι εσείς που θα φτάσετε. Μία κατηγορία που ίσως εκτοξεύσει το έτερο ήμισυ εναντίον σας ενδέχεται να σας μεταλλάξει παντελώς και η υπομονετική ή η ψύχραιμη στάση σας να κάνει φτερά. Για να μην τρελαθείτε λοιπόν θα αρχίσετε να γυρίζετε και σεις τις νύχτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Πάνω που πάτε να γεμίσετε την καρδάρα με το γάλα δίνετε μια και την κλωτσάτε λες και το κάνετε επίτηδες να αναστατώνετε το ταίρι σας. Μια γκάφα που θα κάνετε ή κάτι που θα πείτε θα πυροδοτήσει την κατάσταση και δεν πρόκειται να βρείτε ησυχία αν δεν λογοδοτήσετε ή δεν μετανοήσετε. Σε περίπτωση που πάτε, δε, να αρχίσετε το «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» την βάψατε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Πολλές δουλειές έχετε σήμερα αλλά το μυαλό σας είναι τελείως αλλού, αφού το μόνο που σας απασχολεί είναι ένα θέμα που μπορεί να προκύψει με το σύντροφό σας που θα σας ανάψει φωτιές. Άλλα σχέδια είχατε για το σημερινό βράδυ κι αλλού φαίνεται να πηγαίνει και από εκεί που φαντασιωνόσασταν άλλου είδους εξάρσεις και πάθη ίσως καταλήξετε να τρέχετε να κατευνάσετε τα πράγματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved