Ερωτικό ωροσκόπιο 7/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/1

ars

ΚΡΙΟΣ

Από το χθες το βράδυ έχετε χρηστεί οι πρωταγωνιστές του διημέρου καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας βάζοντας για μια ακόμα φορά στη ζωή σας την πρόκληση και εντείνοντας την παρόρμηση. Επειδή η μέρα έχει και μία σύνοδο Ερμή – Αφροδίτη στον Αιγόκερω ωθείστε έστω και για μια από τις ελάχιστες φορές στη ζωή σας να εφαρμόσετε το γνωστό ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» στα ερωτικά σας προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

«Πες μου λόγια έρωτα, λόγια τρυφερά» είναι για σας η μέρα και είτε θα τα αποζητήσετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο είτε θα είστε εσείς αυτοί που θα τα εκφράσετε με αρκετή ζέση. Παρότι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και φαινομενικά δεν παραπέμπει σε πολύ συναισθηματικές καταστάσεις, εντούτοις καταφέρνει να σας αγγίξει βαθύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η πρώτη σας κίνηση σήμερα θα είναι να καταπιαστείτε με έσοδα και έξοδα, υποχρεώσεις και χρήματα και να βάλετε μια τάξη γιατί βλέπετε ότι για ακόμα μια φορά έχετε χάσει το μπούσουλα και ο μήνας είναι ακόμα στην αρχή του. Τώρα πως θα τα συνδέσετε με ερωτικά σας είναι άλλο θέμα. Ίσως μια από τις περικοπές που σκεφτείτε να κάνετε είναι κάποια έξοδα εντυπωσιασμού ή δώρα προς το έτερο ήμισυ αλλά πριν περάσουν πέντε λεπτά θα το μετανιώσετε και θα αισθανθείτε άσχημα.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πες το μου ξανά το ότι μ' αγαπάς» θα σιγοτραγουδήσετε κι εσείς σήμερα που διψάτε να ακούσετε αυτή τη μαγική λεξούλα από τα χείλια του αγαπημένου σας προσώπου και το μυαλό σας θα είναι κολλημένο σε όμορφες κοινές ρομαντικές σας στιγμές. Αν δείτε όμως ότι δεν έρχεται αυτό που περιμένετε, κάντε εσείς το πρώτο βήμα καθώς η μέρα ευνοεί τέτοιες κινήσεις.

ΛΕΩΝ

leont

Το να γοητεύσετε τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σας είναι το μόνο εύκολο για σας τι γίνεται όμως όταν πρόκειται για ένα πρόσωπο που είστε ερωτευμένοι και θέλετε να το προσεγγίσετε; Γιατί, τουλάχιστον για κάποιους από σας, έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας; Μήπως εσείς είστε αυτοί που αυτό-μπλοκάρεστε και γι' αυτό δεν τα καταφέρνετε; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που καλείστε να απαντήσετε σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η τελευταία για την ώρα όψη του κυβερνήτη του ζωδίου σας, Ερμή έρχεται σήμερα να σας αποδείξει ότι όταν τα λόγια συνοδεύονται από πράξεις έχουν πολύ μεγάλο αντίκτυπο πάνω σας και κατά βάθος το εκτιμάτε δεόντως. Μπορεί να μην δείχνετε άτομα που επηρεάζεστε συναισθηματικά, είναι σαν μουσική στα αφτιά σας τα κομπλιμέντα του αγαπημένου σας προσώπου, ακόμα κι όταν του ζητάτε να ακριβολογεί ή να μην τα παραλέει..

ΖΥΓΟΣ

lbr

Επιτέλους μια μέρα ηρεμίας και γλυκύτητας που καιρό είχατε να απολαύσετε είναι η σημερινή και καθώς και η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό στον 7ο οίκο σας έχετε όλες τις ευκαιρίες σήμερα να γοητεύσετε ή να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε. Γι' αυτό καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε και να συμμετάσχετε σε μια γιορτή ή εκδήλωση όπου μπορείτε να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Λέγατε να στείλετε ένα μέιλ, ένα μήνυμα ή να πάρετε ένα τηλέφωνο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και να του πείτε τι σημαίνει για σας αλλά μετά το μετανιώνετε γιατί θεωρείτε ότι παρασύρεστε αρκετά συναισθηματικά και στο τέλος θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα ή θα χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης. Μήπως όμως να το ξανασκεφτείτε; Τέτοια μέρα και το άλλο άτομο την ίδια διάθεση θα έχει και δε θα σας δυσκολέψει...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μήπως γίνατε απότομοι αυτές τις μέρες με το έτερο ήμισυ ή μήπως το παρακάνατε και είπατε πράγματα που δεν έπρεπε; Αντί να έχετε ενοχές και να τραβάτε ζόρι πάρτε ένα μπουκετάκι λουλούδια, φτιάξτε ένα όμορφο δείπνο ή πάρτε του ένα μικρό δωράκι και ζητήστε του να σας συγχωρέσει. Δεν είναι κακό, αν θεωρείτε ότι φταίτε να κάνετε κάτι στην πράξη για να επανορθώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και πέρα από την γοητεία που μπορεί να σας προσδίδει σε όλες τις κοινωνικές σας επαφές σας ωθεί στο να πάρετε και κάποιες αποφάσεις τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τη σχέση που έχετε ή θέλετε να κάνετε και να βάλετε κάτω αυτά που εσείς θεωρείτε απαραίτητα για να αναζητήσετε σε κάποιο άτομο. Αρκετοί ίσως ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής για να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είναι από τις λίγες φορές που θέλετε να είστε εντάξει και ξεκάθαροι στο τι επιδιώκετε από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά για να μην υπάρξουν παρανοήσεις και να εκφράσετε το τι πραγματικά περιμένετε από αυτό. Βέβαια αυτό δε θα γίνει ούτε μέσω λίστας ούτε μέσω εγχειριδίου αλλά με τρόπο που θα είναι μεν όμορφος και γλυκός αλλά χωρίς να επιδέχεται αλλαγές και βελτιώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ίσως βρεθείτε στην ευχάριστη θέση σήμερα κάποιος φίλος σας ή γνωστός φιλικού σας προσώπου να σας εξομολογηθεί τον έρωτά του και να σας αφήσει άναυδους. Πιθανόν κι εσείς να είχατε παρόμοια αισθήματα αλλά δεν περιμένατε να έχουν τα πράγματα θετική κατάληξη και το είχατε βγάλει τελείως από το μυαλό σας. Όπως κι αν είναι πάντως θα γίνεται χαλί από τα όμορφα λόγια που θα ακούσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved