Ερωτικό ωροσκόπιο 4/1

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/1

ars

ΚΡΙΟΣ

Σιγά-σιγά εξασθενεί το βάρος που νιώθατε και σας ζόρισε αρκετά και με ελαφρύτερα πόδια και διάθεση έχετε την άνεση να κινηθείτε με τον αυθορμητισμό που σας διακατέχει. Οι περισσότεροι σήμερα θα επιλέξετε τη συντροφιά μιας καλής παρέας για να ευχαριστηθείτε το σαββατόβραδό σας ενώ δε θα είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν τα τυχερά τους με μια γνωριμία που θα σας αναστατώσει με τη θετική έννοια.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μια ήρεμη μέρα ξεκινά για σας και είστε πρόθυμοι να ρίξετε πίσω από την πλάτη ό, τι σας προβληματίζει ή σας αγχώνει και να περάσετε όμορφα είτε βγαίνοντας και διασκεδάζοντας είτε στο σπίτι σας παρέα με το σύντροφο και κάποια πολύ δικά σας άτομα. Οι ελεύθεροι από την άλλη πιθανόν να έχετε μια ερωτική προσέγγιση από κάποιο άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία ή με κοινωνική θέση που θα σας παραξενέψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είναι από τις καλύτερες μέρες σας σήμερα καθώς όχι μόνο θα παραμερίσετε δουλειές και άγχη αλλά αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία μιας μίνι απόδρασης ελέω τριημέρου που υπόσχεται ευχάριστα απρόοπτα, πολύ πιθανόν με ερωτική χροιά. Όχι ότι όσοι μείνετε εδώ θα δυσαρεστηθείτε και θα περάσετε άσχημα. Και εσείς θα έχετε τα τυχερά σας, αρκεί να κυκλοφορήσετε.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας έρωτας σας έχει στοιχειώσει και η πίεση που νιώθετε μέσα σας είναι μεγάλη γιατί δεν ξέρετε τις συνέπειες που θα έχετε αν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη και ανταποκριθείτε. Ενδεχομένως να θεωρείτε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αυτήν την κίνηση και είστε στη φάση να περιμένετε λίγο για να σιγουρευτείτε. Σήμερα, ίσως εκμυστηρευτείτε αυτό σας το θέμα σε κάποιο έμπιστο άτομο και ζητήσετε τη γνώμη του.

ΛΕΩΝ

leont

Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στο απέναντί σας ζώδιο, τον Υδροχόο βοηθώντας σας να ξεκαθαρίσετε κάποιο ζήτημα στη σχέση σας με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Από το βράδυ και μετά, η διάθεσή σας θα γίνει περισσότερο ερωτική και δεδομένου του τριημέρου που ξεκίνησε, εφόσον σας δίνεται η ευκαιρία να απομακρυνθείτε από τα καθημερινά θέματα, θα νιώσετε πιο απελευθερωμένοι να παίξετε και να φλερτάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη από το απόγευμα θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 7ο οίκο σας και θα σας χαρίσει όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το έτερο ήμισυ. Η νοοτροπία σας αλλά και πολλές σας συνήθειες έχουν αλλάξει αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα και πλέον μπορείτε να αντιληφθείτε κάποιες πτυχές της σχέσης σας που μέχρι πρόσφατα αγνοούσατε ή δεν είχατε δώσει σημασία. Αυτό σας κάνει πολύ πιο θετικούς αλλά και γοητευτικούς.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αναζητάτε την εσωτερική σας γαλήνη και σήμερα είναι πολύ πιθανόν να καταφέρετε να την αποκτήσετε γιατί θα αποστασιοποιηθείτε από εργασιακά ή άλλα θέματα που σας φορτίζουν και θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ενδεχομένως το βράδυ να σας γίνει μια πρόταση από άτομο που δεν ξέρετε ακόμη τι θέλει από σας αλλά συνεχώς σας περιτριγυρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Τουλάχιστον για σήμερα, δε θέλετε να σκάσετε ή να ασχοληθείτε με κανένα από τα γνωστά θέματα της καθημερινότητάς σας. Αν είχατε κι ένα μαγικό ραβδάκι για να κάνετε και κάποιες δουλειές στο σπίτι ακόμα καλύτερα. Με διάθεση περισσότερο να βγείτε και να διασκεδάσετε, ελπίζοντας να συμβεί και κάτι πιο πιπεράτο και ενδιαφέρον, θα πιάσετε τα τηλέφωνα για να φιξάρετε μια έξοδο με τους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πολλά είναι αυτά που απασχολούν το νου σας τελευταία και βρίσκεστε σε φάση που θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα στα επαγγελματικά σας αλλά τουλάχιστον για σήμερα δεν έχετε καμία διάθεση να σπαταλήσετε το Σάββατό σας σε ευθύνες και δουλειές. Θα κρεμάσετε λοιπόν ωραιότατα την ταμπελίτσα «μην ενοχλείτε» και από το βράδυ και μετά θα του δώσετε να καταλάβει είτε με το ταίρι σας είτε με κάποια άλλη εκλεκτή συντροφιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Παρότι είχατε την εντύπωση ότι εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεών σας θα μιζεριάσετε κι αυτό το τριήμερο τελικά κάτι γίνεται και είτε θα τις τελειώσετε νωρίτερα από ό, τι υπολογίζατε είτε θα αναβληθούν κι έτσι θα πετάξετε κι αυτό το άγχος από πάνω σας. Το μόνο που θα σας απασχολήσει είναι κάποιο άτομο που δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο απέναντί σας και ενώ καταλαβαίνετε ότι ενδιαφέρεται δεν κάνει καμία κίνηση για να σας το πει ευθέως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τα φώτα σιγά-σιγά φεύγουν από πάνω σας και στρέφονται στο επόμενο ζώδιο οπότε σας αφήνουν κατά κάποιο τρόπο να δράσετε πιο ελεύθερα στο... σκοτάδι. Με φορτισμένες ερωτικά πλήρως τις μπαταρίες σας αλλά και τη διάθεση να μπείτε σε ένα παιχνίδι χωρίς περιορισμούς ή μανούρες και μπλεξίματα, το βράδυ σας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και που σίγουρα δε θα σας αφήσει παραπονούμενους.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η Σελήνη από το απόγευμα και μετά θα βρίσκεται στο ζώδιό σας φέρνοντάς σας ψυχική ηρεμία αλλά και συναισθηματική γαλήνη καθώς έχετε όλες τις ευκαιρίες να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας και να εισπράξετε αλλά και να δώσετε αγάπη και στοργή. Ευδιάθετοι θα είστε και εσείς οι ελεύθεροι που αν μη τι άλλο θα γοητεύσετε το αντίθετο φύλο με το ζεστό σας χαμόγελο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved