Ερωτικό ωροσκόπιο 1η Ιανουαρίου 2014

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 1η Ιανουαρίου 2014

Να έχετε μια όμορφη, ευτυχισμένη και πολύ ερωτική χρονιά!

ars

ΚΡΙΟΣ

Το 2014 είναι πλέον γεγονός αλλά η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που τυγχάνει να συμπίπτει με την πρώτη μέρα του καινούργιου χρόνου σας δίνει την εντύπωση ότι οι διαφορές του με τον προηγούμενο θα είναι ελάχιστες. Πολλές οι κόκκινες γραμμές που θα τραβήξετε, πρώτα απ' όλα στα ερωτικά σας, εφόσον οι ανοχές σας απλά δεν θα υπάρχουν. Η φούρια και η τρέλα θα είναι σύντροφοί σας για όλο το υπόλοιπο κι όποιος αντέξει δίπλα σας θα είναι για παράσημο!

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ξεκινάτε την καινούργια χρονιά με την αίσθηση ότι πρέπει να θέσετε οριστικά ένα τέλος σε αντιλήψεις, ιδέες και απόψεις που σας πιέζουν ή σας κρατούν πίσω. Δεν έχετε καμία διάθεση να υπομείνετε πράγματα και ανθρώπους που το μόνο που σας προσφέρουν στη ζωή σας είναι ένα συνεχές πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και με τη σχέση σας που θεωρείτε ότι αν συνεχίσετε να αναλαμβάνετε το βάρος των ευθυνών μόνοι σας σύντομα ο κόμπος θα φτάσει στο χτένι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έρωτας και χρήμα όσο άσχετα κι αν ακούγονται τόσο όμοια είναι για σας όσον αφορά στον τρόπο που τα διαχειρίζεστε. Το θέμα είναι ότι τουλάχιστον για κάποιο καιρό θα αποφασίσετε να κάνετε κράττει και στα δύο και να περιορίσετε το ξόδεμα αφού μέσα σας ίσως επικρατήσει ο φόβος ότι αν συνεχίσετε έτσι θα μείνετε στον άσσο. Βέβαια αυτό θα κρατήσει για λίγο αλλά σίγουρα θα σας επηρεάσει αρκετά.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανόν από σήμερα και για κάποιο χρονικό διάστημα να γίνετε αρκετά επιθετικοί και σκληροί και να αποφασίσετε να αλλάξετε εκ θεμελίων όλα όσα μέχρι τώρα θέλατε αλλά δεν τολμούσατε στην ερωτική σας ζωή. Κάποιες αποφάσεις θα είναι τελεσίδικες και όσο κι αν σας κοστίσουν συναισθηματικά δεν θα κάνετε πίσω. Δείχνετε αποφασισμένοι να βάλετε ένα τέρμα σε όλα τα κακώς κείμενα και αν δεν δειλιάσετε σίγουρα θα τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ

leont

Η επιτυχία των στόχων σας για φέτος, τουλάχιστον στην προσωπική σας ζωή, βρίσκεται στο αν και κατά πόσο έχετε πιάσει την ουσία των πραγμάτων. Το να μένετε στην επιφάνεια γιατί αυτό ή εκείνο το άτομο θα ταίριαζε καλύτερα στην εικόνα σας ή στο κοινωνικό σας στάτους είναι η παγίδα που ίσως πέσετε μιας και στο τέλος θα καταλάβετε ότι για να διαρκέσει μια σχέση δεν αρκεί να είστε ταιριαστοί μόνο στο μάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Επιθυμίες αλλά και απωθημένα παλαιότερων εποχών, τότε που δεν τολμούσατε ή δεν ξέρατε πώς να διεκδικήσετε αυτά που θεωρούσατε ότι σας έλειπαν ή αυτά που θέλατε για να γίνετε ευτυχισμένοι στην ερωτική σας ζωή. Με λίγο απότομο ή ανορθόδοξο τρόπο βέβαια θα βγείτε προς τα έξω πιθανόν λόγω απειρίας αλλά σίγουρα πολλά θα είναι αυτά που θα καταφέρετε να αλλάξετε στην πορεία.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το να μιλάτε έξω από τα δόντια και να εκφράζετε με ακρίβεια αυτό που θέλετε από το σύντροφο ή την εκάστοτε σχέση σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο λόγω του χαρακτήρα σας αλλά όπως θα μάθετε λίαν συντόμως όχι ακατόρθωτο. Κι αν δεν μπορέσετε να το αποκτήσετε δε θα διστάσετε να αλλάξετε τελείως την πορεία σας και να διαγράψετε όποιον σας το αρνήθηκε από τη ζωή σας δια παντός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι αρκετά ενεργός για αυτό και σας κινητοποιεί να πάρετε αποφάσεις ζωής χωρίς κανένα δισταγμό ακόμα κι αν ξέρετε ότι θα επέλθει οριστική ρήξη με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αν και εφόσον δεν δεχτεί να αλλάξει συμπεριφορά. Αρκετά δύσκολο το εγχείρημά σας αλλά αξίζει το ρίσκο αν στο τέλος ξεπεράσετε τα εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Από χθες έχουμε αναφέρει ότι η χρονιά δεν ξεκινά όπως θα θέλατε ή όπως είχατε φανταστεί καθώς η διασκέδαση και η καλοπέραση είναι τα τελευταία που σκέφτεστε. Και παρόλο που είστε άτομα που δε χάνετε την αισιοδοξία σας ίσως τα μυαλά σας που είχαν πάρει τόσο καιρό αέρα να σας οδήγησαν σε μια αδιέξοδη κατάσταση στα ερωτικά σας. Η σπατάλη των συναισθημάτων σας πιθανόν να σας προβληματίσει αρκετά σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Το παν για σας είναι να αλλάξετε παντελώς στάση απέναντι στις επιδιώξεις και τις επιθυμίες που έχετε στην ερωτική σας ζωή. Όχι «άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Εδώ μιλάμε για πραγματική μεταμόρφωση, καθώς είδατε ότι με το σταυρό στο χέρι και με την υπομονή αλά μπρατσέτα δεν καταφέρατε παρά μόνο να απογοητευτείτε οικτρά. Κι όλα μπορεί να τα ανεχτείτε όχι όμως την ήττα γι' αυτό και θα βάλετε μπρος μια τελείως διαφορετική πολιτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα είναι απαραίτητο να κάνετε τη σούμα που από χθες σας στοιχειώνει αλλά εσείς καμώνεστε ότι δεν καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται. Όλα τα καλά αλλά τα στραβά της μέχρι τώρα πορείας σας στα ερωτικά πρέπει να ερευνηθούν σε βάθος για να μπορέσετε να καταλάβετε σφάλματα ή κενά που αφήσατε και αν μπορείτε να τα διορθώσετε ή να τα καλύψετε. Δεν χρειάζεται να χαλαστείτε, απλά να αποδεχτείτε ότι κάνατε κάποιες λάθος εκτιμήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Για να αρχίσει κάτι καινούργιο πρέπει πρώτα να τελειώσει το παλιό κι αυτός είναι νόμος της φύσης. Δεν γίνεται λοιπόν να ψάχνετε κάτι που θα σας συγκινήσει και θα σας συνεπάρει ερωτικά, αν έχετε ακόμα ανοικτούς λογαριασμούς ή δεν έχουν κλείσει παλιές πληγές σας. Κι εκεί είναι που θα πιάσετε τον εαυτό σας να κακιώνει με ένα άτομο που μέχρι και χθες σας κρατούσε συναισθηματικά αιχμάλωτους και θα θέλετε επειγόντως να δραπετεύσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved