Ερωτικό ωροσκόπιο 31/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Η χρονιά σας αποχαιρετά με βαριά διάθεση, αρνητικές σκέψεις και γεγονότα που δε συμφωνούν με την γιορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας. Λίγο οι ανατροπές στην ερωτική σας ζωή, λίγο το πρόγραμμα που είχατε και πιθανόν δε σας έκατσε για το βράδυ ή ένας πιθανός τσακωμός με το έτερο ήμισυ σας κάνουν να θέλετε να βάλετε τα κλάματα από τα νεύρα σας ή να χτυπήσετε όποιον τολμήσει να ψελλίσει τη λέξη «ψυχραιμία».

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ένας ζόρικος χρόνος φτάνει στο τέλος του αλλά διαισθάνεστε ότι έχετε ακόμα πολλά να δείτε κι άλλα τόσα να περάσετε, κάτι που σας αφαιρεί το χαμόγελο από τα χείλη και σας φορτώνει με απαισιοδοξία. Και τι να πείτε και τι να εξηγήσετε στο σύντροφο που ελπίζει στα καλύτερα; Ότι δεν το βλέπετε ούτε με κιάλια; Το σοφότερο είναι να μην αναφέρετε τίποτα γιατί μπορεί να είναι όλα γέννημα της δικής σας ψυχολογίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

«Μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητο» θα πείτε στο ταίρι σας σήμερα και το ύφος σας δεν θα είναι τόσο γλυκό και μελιστάλαχτο όσο θα περίμενε, καθώς πολλά από αυτά που αποκαλύπτονται θα φέρουν αυτό σε αρκετά δύσκολη θέση κι εσάς στο σημείο να τερματίσετε όχι μόνο τη συζήτηση αλλά και την ίδια τη σχέση. Όσο κι αν σας πονάει αντιλαμβάνεστε ότι πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στο μη περαιτέρω.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Γκρέμισ' τα, γκρέμισ' τα όλα πια» φωνάζει το είναι σας σήμερα και η διάθεσή σας μόνο γιορτινή δεν είναι, αφού έχετε περάσει των παθών σας τον τάραχο όλες αυτές τις μέρες με την ερωτική σας σχέση και έχετε ξεπεράσει κατά πολύ τα όριά σας. Αν ακούσετε το ένστικτό σας, ενδεχομένως να πειστείτε ότι όταν κάτι έχει πεθάνει το να συνεχίσετε τη χορήγηση φαρμάκων δεν είναι πρόκειται να το επαναφέρει στη ζωή.

ΛΕΩΝ

leont

Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας βρίσκει με ένα ψυχολογικό βάρος που ενδεχομένως μυστικά ή αποκαλύψεις που δεν περιμένατε με τίποτα σας ωθούν στο να δείτε το μπουκάλι των ερωτικών σας μισοάδειο και να μην ελπίζετε σε τίποτα της προκοπής ούτε την καινούργια χρονιά. Το να βγάζετε μελλοντικά συμπεράσματα από τώρα είναι σαφώς άτοπο αλλά άντε να σας πείσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μέσα σας είστε χύτρα που βράζει και θα πρέπει να πάρετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην σας φύγει το καπάκι γιατί τα δράματα στα ερωτικά σας θα είναι πολλά και χωρίς γιατρειά. Κατά πόσο μπορείτε να το καταφέρετε με Άρη στον 2ο οίκο είναι απορίας άξιο αφού μεν είναι στο Ζυγό, οπότε κάπως παλεύεται αλλά επειδή η παρέα του για σήμερα δεν είναι η καλύτερη μάλλον θα πρέπει να δώσετε τον αγώνα της ζωής σας για να μην καταστραφούν τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κι ύστερα, κι ύστερα, μα δεν υπάρχει ύστερα! Είσαστε από τους λίγους υποψιασμένους αυτές τις μέρες κι έχετε πιάσει το υπονοούμενο ότι παρά τα φώτα και τα στολίδια οι φετινές γιορτές δεν προμηνύουν τίποτα το διασκεδαστικό και χαρούμενο στη σχέση σας ή τα ερωτικά σας. Με μια ακόμα συνάντηση κορυφής των Ερμή, Άρη και Πλούτωνα να λαμβάνει χώρα σήμερα δεν έχετε καμιά αμφιβολία ότι μάλλον σας χρειάζονται κράνη και όπλα παρά σαμπάνιες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Επιβεβαιώνεστε για μια ακόμα φορά στην αίσθηση που έχετε όλο αυτόν τον καιρό ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της σχέσης σας και δεν έχετε καμία διάθεση ούτε να στρέψετε το βλέμμα σας αλλού αλλά ούτε και να το αφήσετε να εξαπλωθεί γιατί ξέρετε ότι θα μολύνει κι ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικότητάς σας. Με πόνο ψυχής λοιπόν καλείστε να πατήσετε το κόκκινο κουμπί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ακόμα κι αν θέλετε να χαρείτε σήμερα και να διασκεδάσετε όλοι γύρω σας είναι σαν Μεγάλη Παρασκευή κι όχι Παραμονή Πρωτοχρονιάς και αυτό σας κόβει τα φτερά και σας ρίχνει αρκετά σε διάθεση. Κι εκεί που δείχνετε να το αποδέχεστε τα ερωτικά σας ξαναμπαίνουν σε πρώτο πλάνο αφού η τρικυμία που βιώνετε κι είναι είτε απόρροια δικών σας σφαλμάτων είτε κακής σας επιλογής συντρόφου δεν φαίνεται να κοπάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Νιώθετε ότι αν καταφέρετε να τη βγάλετε καθαρή αυτές τις μέρες θα είστε πραγματικά ήρωες και θα αξίζετε παράσημο. Υπομονή, ψυχραιμία και λογική όλα τα έχετε βάλει κάτω και τα στύβετε προκειμένου να αντλήσετε και την τελευταία τους σταγόνα για να μην καταρρεύσετε μέρα που είναι. Η κατάσταση στη σχέση σας είναι πλέον μη αναστρέψιμη και με Ερμή και Πλούτωνα στο ζώδιό σας σήμερα σε τετράγωνο με τον Άρη φοβάστε να πάτε ακόμα και μέχρι την κρεβατοκάμαρα γιατί δεν ξέρετε τι μπορεί να σας προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είστε από εκείνους που ξαναγυρνάτε στο παρελθόν και κοιτάτε μπροστά στο μέλλον όμως σήμερα οι πλανητικές συνθήκες σας σπρώχνουν και εσάς να κάνετε τον απολογισμό σας στην ερωτική σας ζωή πιθανών λόγω ημέρας. Τι επιθυμούσατε, τι καταφέρατε τελικά και τι σας έμεινε; Όλα θα περάσουν μπρος από τα μάτια σας και δεν θα είστε από τους πιο ικανοποιημένους.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Προσπαθείτε με νύχια και με δόντια σήμερα να αντισταθείτε στο κλίμα απαισιοδοξίας και καταχνιάς που σας έχει περικυκλώσει και ψάχνετε να βρείτε τρόπους να ξορκίσετε το κακό μάτι, πνεύμα ή ό, τι τέλος πάντων απειλεί την καλή σας διάθεση. Με οδηγό την αγάπη και την πίστη ότι μπόρα είναι θα περάσει, ίσως καταφέρετε να ξεπεράσετε το σκόπελο με το ταίρι σας και να περάσετε ήρεμα το βράδυ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved