Ερωτικό ωροσκόπιο 30/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σας ξεκινάει αρκετά δυναμικά, αφού για πολλοστή φορά ο Ουρανός στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ήλιο σάς υπόσχεται ανεπανάληπτες… συγκινήσεις στην ερωτική σας ζωή, τονίζοντας το στοιχείο της έκπληξης αλλά και της ανατροπής μιας υπάρχουσας κατάστασης που δείχνει να μην περπατάει. Μήπως παραπονιόσασταν ότι βαριέστε ή ότι έχετε χάσει το στυλ σας; Κοιτάξτε τώρα πόσο γρήγορα διαψεύδεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Παρότι δεν έχετε σαφή δείγματα που να σας ανησυχούν, όσο περνάει η μέρα αντιλαμβάνεστε κάποιες σπίθες στην ατμόσφαιρα από την πλευρά του συντρόφου σας και αρχίζετε να ψάχνεστε, κλείνοντας… πόρτες και παράθυρα για να μη σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Μήπως πρέπει να αναφέρετε κάτι ή να κάνετε την πάπια; Αυτό αναρωτιέστε συνεχώς και βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Όσο από μόνοι σας βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση και αναζήτηση, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στα ερωτικά σας, εκτός ίσως από κάποια απρόοπτα που θα σας κάνουν να ξύνετε το κεφάλι με απορία. Αν όμως κάνετε το μέγα λάθος, ιδιαίτερα σήμερα, να θεωρήσετε δεδομένο τον άνθρωπο που είναι δίπλα σας ή κατά το λαϊκότερο αποπειραθείτε να «δέσετε το γάιδαρό σας», τότε μάλλον θα προκαλέσετε την τύχη σας.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο κι αν θέλετε να ξεχάσετε θέματα της σχέσης σας που σας ταλαιπωρούν ή δεν μπορείτε να καταπιείτε, υπάρχουν μέρες σαν τη σημερινή που σας τα υπενθυμίζουν και μάλιστα με άγριο και απότομο τρόπο. Το ζητούμενο είναι να κάνετε εσείς την ανατροπή στη ζωή σας εφόσον οι συνθήκες σας ευνοούν και όχι να αφήνεστε συναισθηματικά και να σας πιάνουν οι γνωστές ανασφάλειες γιατί τότε δε θα σταματήσετε να «λούζεστε» όλα αυτά που φοβάστε.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, διακατέχετε από μια εσωτερική ένταση που ενδεχομένως οι ρίζες της να βρίσκονται σε κάποιο θέμα στα ερωτικά σας που σας έχει κουράσει αρκετά γιατί δε βλέπετε να οδηγείστε κάπου συγκεκριμένα ή εκεί που θέλετε εσείς γιατί παρουσιάζονται διάφορα εμπόδια κάθε φορά που σας βγάζουν από την πορεία σας. Με τούτα και με κείνα ίσως πάρετε απόφαση ότι φτάσατε στην τελική πίστα και το παιχνίδι έλαβε τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αν είχατε προγραμματίσει για σήμερα μια ερωτική συνάντηση είναι πολύ πιθανά δύο σενάρια: είτε να αναβληθεί λόγω κάποιου απρόοπτου συμβάντος, είτε να σας βγει τελείως ξινή γιατί θα γίνουν πράγματα και θαύματα που θα σας αποσυντονίσουν ή θα σας χαλάσουν παντελώς. Καλό θα ήταν λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι και σε επαγρύπνηση για να προλάβετε ό, τι μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν θα σας πάρει και πολύ να καταλάβετε τι παίζει σήμερα στο πλανητικό σκηνικό, αφού το έργο το έχετε ξαναδεί και μάλιστα αρκετές φορές φέτος. Ήλιος και Ουρανός ξανάρχονται λοιπόν να ταράξουν τα ήρεμα (;) νερά της σχέσης των δεσμευμένων αλλά και να φέρουν το απίθανο ή το παράξενο στο δρόμο των ελεύθερων που θα τους προκαλέσει έκπληξη ή και σοκ. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, καλό θα είναι να κινηθείτε πρώτοι εσείς και μάλιστα αιφνιδιαστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι στο χαρακτήρα σας να θέλετε τον έλεγχο των καταστάσεων, ώστε να μη σας ξεφεύγει τίποτα αλλά μέρες σαν τη σημερινή, διαπιστώνετε με λύπη σας ότι όσο κι αν παραφυλάτε κάποια πράγματα είναι αδύνατον να τα προλάβετε. Όταν, δε, σας πιάνουν εξ απήνης οι αντιδράσεις σας δεν είναι και οι καλύτερες γι' αυτό και σήμερα ίσως εκνευριστείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή γίνετε αρκετά κακοί μαζί του γιατί όφειλε να το γνωρίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δε θέλετε να σας πιέζουν ή να σας περιορίζουν και οπωσδήποτε δεν μπορείτε να ανεχτείτε αυτή τη στιγμή κάποιο σύντροφο να κρέμεται από πάνω σας. Γι’ αυτό και σήμερα ίσως «κλωτσήσετε» την καρδάρα της σχέση σας γιατί θέλετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Οι ελεύθεροι από την άλλη είναι πολύ πιθανόν να φάτε κόλλημα με ένα άτομο που μέχρι πρότινος δεν είχατε προσέξει ή δεν είχατε φανταστεί ότι κρύβει τόσο ερωτισμό μέσα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι εσείς του πρώτου δεκαημέρου διανύετε μια περίοδο που είναι εξόχως ανατρεπτική και ανισόρροπη οπότε είναι σοφό να κρατήσετε το «δεν κάνω σχέδια ποτέ μου» γιατί τσάμπα θα πάνε. Από την άλλη, έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε την κατάσταση και να αποτινάξετε από πάνω σας κάθε τι που σας παιδεύει ή σας πιέζει και να προχωρήσετε σε δραστικές αλλαγές τόσο στον εαυτό σας όσο και στα ερωτικά σας. Κι όσο πιο γρήγορα το κάνετε τόσο το καλύτερο για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η μέρα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές σήμερα, για πολλούς ίσως δυσάρεστες, για τους άλλους όμως που είναι λάτρεις και πάντα υποψιασμένοι και έτοιμοι, απαραίτητες. Εσείς είστε από αυτούς που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο μιας και ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός σας πιέζει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση και ιδίως στην ερωτική σας ζωή που θεωρείτε ότι όλα είναι ρευστά και τίποτα δε διαρκεί για πάντα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Εκτός τόπου, χρόνου και ίσως εαυτού θα βρεθείτε σήμερα καθώς ξαφνικές εντάσεις, απότομες αλλαγές και ανατροπές σας κάνουν να χάνετε τα αυγά και τα πασχάλια με το έτερο ήμισυ και σίγουρα μετά από αυτή τη μέρα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στην προσωπική σας ζωή. Αν μπορείτε, παραμείνετε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται αλλά προπαντός κρατήστε μια απόσταση ασφαλείας για να μην σας πάρουν τα σκάγια....

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved