Ερωτικό ωροσκόπιο 28/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Το κλίμα της αβεβαιότητας και των ανατροπών συνεχίζει να σας κρατά σε εγρήγορση και τα αισθηματικά σας βρίσκονται και σήμερα στο προσκήνιο, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Η ερωτική σας διάθεση παραμένει στα ύψη αλλά αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τρόπους να περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας και να βάλετε κάποιο συγκεκριμένο στόχο, αντί να σκορπιέστε δεξιά και αριστερά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μία ένταση, ένα άγχος ή έστω μια ανακατωσούρα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σήμερα με στη σχέση σας καθώς η Σελήνη βρίσκεται για δεύτερη μέρα στο Σκορπιό και τον 7ο οίκο σας. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για διεκδικήσεις και απόλυτες θέσεις γιατί κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί για την έκβαση της κατάστασης. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να ακούσετε και την άλλη πλευρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Άνθρωποι είστε και εσείς. Λογικό είναι να έχετε κουραστεί και να μην έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα με όλο αυτό το τρέξιμο και τα ξενύχτια όλες αυτές τις μέρες. Σήμερα, παρότι Παρασκευή, θέλετε να απομονωθείτε και να ξεκουράσετε όσο μπορείτε το μυαλό και το σώμα σας και αν είναι δυνατό να μην έχετε καμία επαφή. Εντάξει, άντε μία με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά αλλά ούτε και με αυτόν είστε για πολλά.

astrologoi-astrology-300x100


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως είναι από τις λίγες φορές που όλο αυτό το οικογενειακό κλίμα δεν ήταν και το πιο ευχάριστο για σας ή τσιτωθήκατε αρκετά και δεν αντέχετε άλλο. Γι' αυτό και σήμερα θα επιδιώξετε να βρεθείτε με κάποιους λιγοστούς φίλους σας που μπορείτε να πείτε άφοβα το παράπονό σας και να σας καταλάβουν. Τώρα για τα ερωτικά σας καλό είναι να μην ανοίξετε κουβέντα, αφού πριν αλέκτωρ λαλήσαι ίσως η κατάσταση ξανανατραπεί....

ΛΕΩΝ

leont

Έχετε κρατήσει διάφορα στο πίσω μέρος του μυαλού σας που πιθανόν αυτές τις μέρες σας πείραξαν για αυτό σπόντα που θα πετάξετε σήμερα σε κάποιο μέλος της οικογένειας ή το σύντροφός σας ενδέχεται να πυροδοτήσει το κλίμα. Το να δώσετε τόπο στην οργή λόγω ημερών είναι ένα θέμα αλλά δεν γίνεται να μην το αναφέρετε καθόλου. Ίσως νιώσετε ότι δεν υπάρχει κατανόηση αλλά κρατήστε την ψυχραιμία σας και πείτε αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μυστικά και αποκαλύψεις πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα που αφορούν σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και ίσως σας φέρουν σε δύσκολη ή άβολη θέση. Καλό είναι όμως να είστε αρκετά προσεκτικοί, ώστε ούτε να προκαταληφθείτε ούτε και να βιαστείτε να κρίνετε τα λεγόμενα. Απλά καταγράψτε όσα ακούτε, συγκεντρώστε όλα τα στοιχεία και μετά βλέπετε πώς θα κινηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ιδιαίτερα ερωτική η ημέρα για σας αλλά κάτι σας κρατάει πίσω και δε σας αφήνει να τη χαρείτε όσο θέλετε ή υπάρχει μέσα σας ένας ενδόμυχος φόβος να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο. Αν πραγματικά θέλετε να αλλάξει η τύχη σας στα αισθηματικά σας, ίσως ήρθε η στιγμή να πάρετε απόφαση να κλείσετε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν, αφού η όποια επανασύνδεση με τις ίδιες προϋποθέσεις πάλι θα σας οδηγήσει στο ίδιο σημείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ενώ για κάποιους άλλους η ατμόσφαιρα είναι κάπως μυστήρια σήμερα, εσείς με τη Σελήνη στο ζώδιό σας βρίσκεστε στο στοιχείο σας. Τα μυστικά, οι αποκαλύψεις αλλά και ένας διάχυτος ερωτισμός σας κάνει να χαμογελάτε όλο νόημα και καλώς ή κακώς πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε κάποιες κινήσεις για να αφήσετε το στίγμα σας στην καρδιά και το μυαλό του προσώπου που σας ενδιαφέρει και θέλετε να κατακτήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα, δεν είστε και πολύ στα πάνω σας και θέλετε να αφιερώσετε χώρο και χρόνο μόνο στον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα πολύ πιο προσωπικά που θεωρείται ότι χρειάζονται περισσότερη έρευνα γι αυτό και θα το ρίξετε στην εσωτερική αναζήτηση. Πιθανόν να καταλήξετε στο σημείο να αποδεχτείτε ότι η αισθηματική σας ζωή δεν σας καλύπτει απόλυτα και ό, τι κάνετε είναι αποτέλεσμα κεκτημένης ταχύτητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είστε στο μάτι του κυκλώνα και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κρατήσετε ισορροπίες και αντιστάσεις, αφού δεν ξέρετε από πού θα σας έρθει η κατραπακιά. Το σίγουρο είναι ότι δε βαριέστε αλλά όσο κι αν λέτε ότι δε σας εκπλήσσει τίποτα, όλο και κάτι προκύπτει στα ερωτικά σας και μένετε παγωτό. Αρκετοί από σας του δεύτερου δεκαημέρου ίσως αναπολήσετε κάποιο παλιό σας έρωτα και θελήσετε να μάθετε νέα του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα της μυστικοπάθειας και των υπόγειων... καταστάσεων δεν νιώθετε και τόσο άνετα μιας και θεωρείτε ότι μόνο αν κάτι βγει στο φως, ακόμα κι αν είναι δυσάρεστο, μπορεί να αντιμετωπιστεί. Όταν, δε, οι αποκαλύψεις αφορούν σε ερωτικά θέματα όπως σήμερα, κατά βάθος το γλεντάτε, αφού έτσι νιώθετε πιο απελευθερωμένοι και χαίρεστε γιατί σας φεύγει ένας βραχνάς και πάτε παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μπορεί σήμερα να μάθετε κάτι που θα σας στενοχωρήσει ή θα σας επηρεάσει αρκετά και να σας βάλει σε διαδικασία να επανεξετάσετε τη στάση σας ή τις κινήσεις σας απέναντι σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η πικρή αλήθεια δεν είναι ό, τι καλύτερο για σας αλλά σκεφτείτε ότι από το να ελπίζετε σε κάτι που δεν πρόκειται να γίνει καλύτερα να ξέρετε που βαδίζετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved