Ερωτικό ωροσκόπιο 24/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/12

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένα!

ars

ΚΡΙΟΣ

Όχι τρίγωνα αλλά... εξάγωνα έχει αυτή τη μέρα το μενού, καθώς ο Ήλιος κάνει όψη με τον Ποσειδώνα και αυτόματα η ατμόσφαιρα, πέραν του γιορτινού κλίματος, γίνεται ζάχαρη άγχη! Παρότι δεν είστε από εκείνα τα άτομα που εκδηλώνετε αγαπησιάρικα συναισθήματα σήμερα θα σας βγουν αυθόρμητα και θέλετε να τα μοιραστείτε με το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Απολαύσετε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και μην απασχολείτε το μυαλό σας με πρακτικά ή άλλα θέματα. Έτσι κι αλλιώς ούτε η εικόνα που έχετε αυτή τη στιγμή δεν είναι η αντιπροσωπευτική ούτε έχετε και πολλές ευκαιρίες να κάνετε το κάτι παραπάνω μέσα στις γιορτές. Αγκαλιάστε το ταίρι σας, ανταλλάξτε λόγια αγάπης με το σύντροφό σας και αφήστε τα υπόλοιπα για άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τι θέλετε τι τα γυρεύετε, αφού έτσι κι αλλιώς δε θα βγάλετε άκρη σήμερα με αυτά που ακούτε. Πολύ μπερδεμένες οι πληροφορίες που φτάνουν στα αφτιά σας με αρκετή ίσως δόση παραμυθιού σας κάνουν να τα χάνετε και να αναρωτιέστε για το τι ισχύει και τι όχι για το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Αλλά, επειδή γύρω σας πλανάται μια εύθυμη ατμόσφαιρα, αποφασίζετε να μη δώσετε σημασία και να ακούσετε τα κάλαντα!

astrologoi-astrology-300x100



cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές οι μέρες έχουν μια έντονη συναισθηματική φόρτιση που εσάς σας αγγίζει διπλά λόγω της φύσης σας. Με το πέρασμα του Ερμή στον 7ο σας οίκο αλλά και την όψη Ήλιου-Ποσειδώνα ίσως αρχίσετε να αναπολείτε όλες τις όμορφες κοινές στιγμές με ένα άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν. Γρήγορα όμως θα επανέλθετε στο παρόν και θα προσπαθήσετε να ζήσετε όλα αυτά που επιθυμείτε με το σύντροφό σας έστω και για μια μέρα.

ΛΕΩΝ

leont

Προσπαθείτε σήμερα να βάλετε μια τάξη στα συναισθήματα που σας κατακλύζουν γιατί βλέπετε ότι αν συνεχίσετε έτσι είτε θα βολοδέρνετε δεξιά και αριστερά παίρνοντας μόνο μια πρόσκαιρη ικανοποίηση, είτε θα περιμένετε μέχρι να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε κι ενδεχομένως να σας πάρει καιρό. Ανάμεσα σε δυο στενά λοιπόν αλλά για σήμερα όλα σας σπρώχνουν στο να πάρετε την πρώτη επιλογή που είναι πιο εύκολη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ήλιοι, Ερμήδες, Ποσειδώνες από τη μια και μια Σελήνη στο ζώδιό σας, με λίγα λόγια, χαμός! Χαρά, αλλά και κούραση, άγχος και τρέξιμο για να είναι όλα στην εντέλεια για το βράδυ αλλά και προσμονή έστω κι αν δεν το παραδέχεστε για να ζήσετε το ιδανικό, το όμορφο, το παραμυθένιο με το σύντροφό σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Κι ίσως είστε από τους λίγους που έχετε ανάγκη να ζήσετε το θαύμα των Χριστουγέννων!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Τον τελευταίο καιρό έχετε νιώσει ότι η κατάσταση στην ερωτική σας ζωή έχει σκαλώσει σε ένα σημείο ή ο δρόμος προς την καλυτέρευση έχει απίστευτα εμπόδια. Σήμερα όμως δεν έχετε καμία διάθεση να καταπιαστείτε με αρνητικές σκέψεις, αφού σας έχει καταλάβει ένας έντονος ρομαντισμός. Κοιτάτε γύρω σας τα άπειρα φωτάκια που αναβοσβήνουν και προσεύχεστε γρήγορα να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά στον ίδιο ρυθμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Από τη μια ο Ερμής στον Αιγόκερω κι από την άλλη ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, η πραγματικότητα και η φαντασία γίνονται σήμερα ένα και δεν μπορείτε εύκολα να τις διαχωρίσετε. Τα σενάρια που φτιάχνετε μέσα σας για τον άνθρωπο που είστε μαζί δεν κολλάνε και πολύ ενώ το μεταξύ σας τέλος παραμένει μυστήριο. Χαλαρώστε λοιπόν και μην ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα. Απολαύστε την γιορτινή βραδιά αγκαλιά κι όταν έρθει η ώρα θα το δείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ήρθε η ώρα της αλήθειας! Ή μήπως έτσι νομίζετε; Και ποιάς αλήθειας; της δικής σας ή του άλλου; Το τι νιώθετε και το τι πρέπει να γίνει είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα σήμερα αλλά από δω και στο εξής θα γίνετε πιο συγκεκριμένοι στο τι θέλετε στα ερωτικά σας και με ποιο τρόπο θα πρέπει να κινηθείτε για να το αποκτήσετε. Μπορείτε λοιπόν να βάλετε στόχους αλλά αφήστε τους για άλλη μέρα και για την ώρα κρατήστε θερμά τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και σε συνδυασμό με την όψη του Ήλιου σας με τον Ποσειδώνα έχετε την αίσθηση ότι μπορείτε να χαλαρώσετε έστω και για λίγο και να απολαύσετε την παραμονή Χριστουγέννων παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως κάποιους να σας πιάσει η γνώριμη μελαγχολία αλλά είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε να σας παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις ή να αγνοήσετε τα καμπανάκια που χτυπούν μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Στο περιβάλλον σας σήμερα επικρατεί μια γιορτινή ατμόσφαιρα πασπαλισμένη με αρκετή δόση θολούρας αλλά αυτό δε σας χαλάει καθόλου, αφού ο σύντροφος μάλλον ασχολείται περισσότερο με τις προετοιμασίες για το βράδυ και λιγότερο μαζί σας. Παρότι υπάρχουν κάποια θέματα όμως μεταξύ σας δε σας ενοχλεί η στάση του και για την ώρα προτιμάτε να συζητήσετε περί ανέμων και υδάτων ή για το μενού της ημέρας παρά τα πιο σοβαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με καρδιά γεμάτη αγάπη και διάθεση να προσφέρετε θετική ενέργεια, έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά να στολίσετε, να ψωνίσετε δώρα, να φτιάξετε τα πάντα στο χώρο σας, με το λεπτό γούστο που σας διακρίνει για να είναι όλα τέλεια για το σύντροφό σας. Η σημερινή μέρα για σας είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί δίνετε και παίρνετε χαρά και περνάτε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved