Ερωτικό ωροσκόπιο 23/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Έχετε ήδη πάρει τα πάνω σας, κάτι που σας χρειάζεται, προκειμένου να διεκδικήσετε αυτά που νομίζετε ότι σας ανήκουν στα ερωτικά σας. Ωστόσο, επειδή η παρουσία του Άρη από τη μια και ο Ήλιος στον Αιγόκερω από την άλλη κάνει την περίοδο λίγο περίεργη για σας, προσπαθήστε να είστε κάπως πιο συγκρατημένοι για μην προκαλείτε αρνητικά συναισθήματα εξαιτίας μιας ανταγωνιστικής και ίσως μιας εγωιστικής στάσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ίσως σήμερα αποφασίσετε να συναντήσετε κάποιο φίλο σας ή γνωστό σας, που έχει σχέση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θελήσετε είτε την υποστήριξή του είτε τη βοήθειά του για να το προσεγγίσετε. Είναι πολύ σημαντικό για σας να μπορέσετε να εξασφαλίσετε ότι θα σας δοθεί μια ευκαιρία για να κάνετε την κίνησή σας γι' αυτό και θα χρησιμοποιήσετε όποιο μέσο διαθέτετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα δεν θα ξεκουραστείτε και πολύ, αφού μαζεύτηκαν αρκετά πράγματα που πρέπει να διευθετήσετε. Παρόλα αυτά, στο μυαλό σας είναι ένα πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό έχετε την αίσθηση ότι είναι αυτό που αναζητάτε. Χωρίς να το πολυσκεφτείτε και να μπείτε σε δίλημμα θα αναβάλετε για κάποια άλλη στιγμή αρκετές από τις υποχρεώσεις σας για να βρεθείτε μαζί του.

astrologoi-astrology-300x100



cncr




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα οι περισσότεροι από σας νιώθετε πιο ευδιάθετοι αλλά και πιο ευσυγκίνητοι και δεν μπορείτε να καταλάβετε το γιατί, εφόσον δεν υπάρχει προφανής λόγος. Θέλετε να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ οι δεσμευμένοι αισθάνεστε όμορφα που έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο που σας νοιάζεται κι ίσως σήμερα βγείτε μια βόλτα για να βρείτε κάποιο δώρο γι' αυτόν.

ΛΕΩΝ

leont

Νιώθετε τη σιγουριά του νικητή σήμερα και ότι μπορείτε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος, κάτι που θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε ένα βήμα παραπέρα. Με σταθερότητα και επιμονή θα προσπαθήσετε να φτάσετε στον στόχο σας. Όσο για τον ερωτισμό που εκπέμπετε είναι αρκετά ισχυρός και είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας ωθεί να αφήσετε για λίγο τον μετριοπαθή και συνετό εαυτό σας και θα πάρετε πρωτοβουλίες για ένα ερωτικό σας θέμα, αφού βλέπετε ότι θα πρέπει να συμβάλετε κι εσείς, ώστε να καλυτερεύσουν τα πράγματα ή να κινηθούν στην κατεύθυνση που θέλετε. Οι ελεύθεροι πιθανόν να ζητήσετε από κάποιο άτομο που είναι κάπως φλου να είναι πιο ξεκάθαρο και εντάξει απέναντί σας γιατί σας δημιουργεί ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Προσπαθήστε σήμερα να μοιραστείτε τις σκέψεις ή το πρόβλημά σας με τον άνθρωπο που είναι δίπλα σας ή με κάποιον που εμπιστεύεστε απόλυτα και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Δεν είναι αδυναμία το να εκφράζετε τα αισθήματά σας ή, αν χρειάζεται, να ζητήσετε μια δεύτερη γνώμη για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει αλλά έχετε τις αμφιβολίες σας. Γι' αυτό παραμερίστε τον εγωισμό σας και μη σκέφτεστε ότι θα παρεξηγηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η ερωτική σας ζωή δεν είναι και για βραβείο τον τελευταίο καιρό αλλά από την άλλη καλύπτει αρκετές από τις ανάγκες σας και έτσι μπορείτε να ασχοληθείτε αναπόσπαστοι με θέματα που αυτή την περίοδο χρειάζονται την αμέριστη προσοχή σας. Όμως όσο κι αν το λέτε δεν μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας να σταματήσει να σας πειράζει και το μυαλό σας δεν θα ησυχάσει, αν δεν βρει λύση και γι' αυτό το θέμα.ς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αρκετά αισιόδοξα ξεκινάτε την εβδομάδα και με τα Χριστούγεννα προ των πυλών έχετε τη διάθεση μικρού παιδιού. Ακόμα κι αν υπάρχουν κάποια προβληματάκια στη σχέση σας ή αυτό το άτομο που θέλετε δεν είναι και πολύ σταθερό και ξεκάθαρο απέναντί σας, εσείς είστε αποφασισμένοι να μη σας πάρει από κάτω και να πιστέψετε στην καλύτερη δυνατή εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας έχετε πέσει με τα μούτρα στη... δουλειά, ψάχνοντας λύσεις και απαντήσεις, όχι μόνο για τα επαγγελματικά σας αλλά και τα ερωτικά σας, αφού βλέπετε ότι τα πράγματα δεν προχωρούν έτσι όπως τα θέλετε. Η εύνοια σαφώς και συνεχίζει να υπάρχει ίσως όμως εσείς δεν την εκμεταλλεύεστε σωστά ή και καθόλου. Συζητήστε, μιλήστε και που ξέρετε; Η απάντηση μπορεί να είναι μπροστά σας και να μην το έχετε αντιληφθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Παρότι καθημερινή και αρχή της εβδομάδας, για σας σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα που θέλετε να βρεθείτε με φίλους ή με το αγαπημένο σας πρόσωπο, να γελάσετε και να περάσετε καλά. Φροντίστε μόνο να μην αρχίσετε ξαφνικά να προκαλείτε με τις ασυνήθιστες και προχωρημένες θέσεις σας, μόνο και μόνο για να κάνετε πειραματισμούς και να κόψετε αντιδράσεις γιατί θα χαλάσετε όλο το καλό κλίμα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε χαλαροί και άνετοι σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο να σας παρακινεί να μην ξεφύγετε από την πορεία σας και να κλείσετε τα αφτιά σας στις σειρήνες που σας καλούν να τα παρατήσετε όλα στο έλεός τους και να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς σας. Παρόλο που είναι αρκετά δύσκολο για σας να παραμείνετε ανεπηρέαστοι, αποφασίζετε να κινηθείτε όπως έχετε σχεδιάσει γιατί πιστεύετε ότι μόνο έτσι θα πείσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ότι δεν άγεστε και φέρεστε από τα συναισθήματά σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved