Ερωτικό ωροσκόπιο 20/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Παρόλα τα εμπόδια που συχνά εμφανίζονται στο δρόμο σας τώρα τελευταία δείχνετε ιδιαίτερο πείσμα να σπρώξετε τα πράγματα να γίνουν έτσι όπως τα θέλετε στον ερωτικό τομέα κι αυτό σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας γεμίζει με ενθουσιασμό. Τίποτα δε φαίνεται ικανό να σταματήσει την επέλασή σας και είστε έτοιμοι για καινούργιες εμπειρίες διεκδικώντας επάξια την πρώτη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η προοπτική να περάσετε ένα όμορφο και ξεχωριστό βράδυ μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο στο σπίτι σας όσο περνάει η μέρα φαντάζει ιδανική. Υπάρχουν μέρες που έχετε ανάγκη να νιώσετε ότι δίπλα σας έχετε έναν άνθρωπο που σας στηρίζει και σας παρέχει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεστε για να γεμίσετε συναισθηματικά τις μπαταρίες σας. Και σήμερα είστε πρόθυμοι να του δείξετε πόσο χαρούμενοι είστε που τον έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα κάποια συζήτηση ή συνάντηση με ένα γνωστό σας θα λειτουργήσουν σαν το πράσινο φως που περιμένατε εδώ και καιρό για να προχωρήσετε στην προσέγγιση ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αφού ή θα είναι πρόθυμος να μεσολαβήσει ώστε να σας φέρει πιο κοντά ή θα σας παρέχει πληροφορίες που θα εκμεταλλευτείτε για να καταφέρετε να τον γοητεύσετε.

astrologoi-astrology-300x100



cncr




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σήμερα σάς ξυπνά μια άλλη πλευρά και ίσως παραμερίσετε ή δεν ασχοληθείτε καν με κάποια πρακτικά ή οικονομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν, καθώς ούτε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα θέλετε, ούτε να χαθεί αυτή η ερωτιάρικη διάθεση που έχετε. Το μυαλό σας είναι καρφωμένο στο σύντροφό σας ή σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και το μόνο που θα κάνετε είναι σχέδια για ένα ρομαντικό βράδυ.

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας από το πρωί και σας ευνοεί, ώστε να προβάλετε τα καλύτερα στοιχεία σας και να κερδίσετε τον θαυμασμό αλλά και τον καλό λόγο τόσο των άλλων όσο και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Οι ελεύθεροι με κάποια αλλαγή στην εμφάνιση ή στο στυλ σας θα αποκτήσετε επιπλέον πόντους που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη και θα σας κάνουν ακαταμάχητους στο αντίθετο φύλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ίσως σήμερα μπορέσετε να βρείτε λύση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν στην εργασία σας και να αισθανθείτε ανακουφισμένοι αλλά ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας. Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά την κόπωση να νικά τελικά, το πιο πιθανόν είναι να αναζητήσετε την ηρεμία και τη χαλάρωση στον προσωπικό σας χώρο παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είστε πιο ήρεμοι σήμερα και μετά από ένα ιδιαίτερα έντονο συναισθηματικά διήμερο θα επιδιώξετε να βρεθείτε με κάποιους φίλους σας. Έχετε ανάγκη να περιστοιχιστείτε από άτομα δικά σας και να διασκεδάσετε, ξεχνώντας για λίγο τους καημούς ή τα παράπονα που έχετε από ένα άνθρωπο που θέλετε αλλά η τύχη δε σας βοηθάει να το αποκτήσετε και ίσως βρείτε κάποιον πρόθυμο να σας παρηγορήσει...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πολλοί είναι οι στόχοι που έχετε θέσει αλλά προκειμένου να καταφέρετε κάποιους από αυτούς ενδεχομένως να χρειαστείτε τη συμπαράσταση ή τη βοήθεια από το σύντροφο ή το άτομο που είναι δίπλα σας αυτό το διάστημα το οποίο εμπιστεύεστε και εκτιμάτε τη γνώμη του. Παρόλο που θα προτιμούσατε να μην κρέμεστε από πάνω του, σήμερα αισθάνεστε πιο σίγουροι και πιο ερωτευμένοι μαζί του εξαιτίας της προθυμίας του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η αισιοδοξία σας επανέρχεται σήμερα και είστε έτοιμοι να καταπλήξετε του πάντες με τα με το κέφι, τη φρεσκάδα και τα αστεία σας. Παρόλο που κάποια ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν, μια συζήτηση θα σας ανοίξει τα μάτια και θα βρείτε πιο εύκολα λύση στο πως θα μπορέσετε να καταφέρετε το άτομο που θέλετε να δοκιμάσει την τύχη του, πείθοντάς το να βγει μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ίσως η σημερινή να είναι από τις μέρες που πιθανόν να θέλετε να βγείτε από τα λημέρια σας και να υιοθετήσετε μια προκλητική και άκρως ερωτική συμπεριφορά. Ενδεχομένως να είναι ένας τρόπος να τεστάρετε τις ελκτικές σας δυνάμεις αλλά και τις αντιστάσεις σας ή απλά να ξεφύγετε και να σταματήσετε να σκέφτεστε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και σας τρώει επειδή δεν το έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε αρκετά χαρούμενοι και με καλή διάθεση και η Σελήνη στον Λέοντα σας προσφέρει και την ευκαιρία να γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο του συντρόφου όσο και κάποιων άλλων ατόμων. Παρόλο που θα μπορούσατε να περηφανευτείτε και να ψωνιστείτε όμως από όλη αυτή την προσοχή που μαζεύετε, εσάς σας αρκεί που έχετε το δικό σας άνθρωπο στο πλευρό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Λίγες μέρες πριν τις γιορτές και σεις ίσως βρεθείτε σε μια ανησυχία για την φυσική σας κατάσταση ή την εμφάνισή σας και να επιχειρήσετε μια διατροφή ή δίαιτα εξπρές κάτι που ίσως φέρει δυσαρέσκεια στο σύντροφό σας, αφού θεωρεί ότι είναι περιττό ή άκαιρο. Πιθανόν τα καλά του λόγια και τα κομπλιμέντα του να σας επηρεάσουν αρκετά κι ίσως τελικά καταφέρουν να σας αποτρέψουν από αυτό σας το εγχείρημα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved