Ερωτικό ωροσκόπιο 18/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στο Ζυγό και τον 7ο οίκο σας δεν παίζει σε καμία περίπτωση να μην υπάρχουν κόντρες και διαμάχες στη σχέση σας και σήμερα μάλλον θα παραγίνει η κατάσταση, καθώς δεν διακρίνεστε κιόλας για τις διπλωματικές σας ικανότητες. Από αυτή την φάση φαίνεται να ξεφεύγουν οι ελεύθεροι ή οι νέο-ερωτευμένοι σήμερα που ακόμα βιώνουν την έξαψη και τον ενθουσιασμό του καινούργιου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Πολλές πληροφορίες και σχόλια φτάνουν στα αυτιά σας σήμερα που σας δίνουν την εντύπωση ότι κρύβουν πίσω τους ζήλεια ή και κακία και παρόλο που θα κρατήσετε μια φαινομενικά ήρεμη στάση, δε σημαίνει ότι δεν θα σας πειράξουν. Πιθανόν να μεταφέρετε αυτά που ακούσατε και στο σύντροφό σας και να κάνετε μια συζήτηση μαζί του, ζητώντας του και τη δική του άποψη. Προσοχή μόνο μη τα διανθίσετε και με δικά σας....

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ημέρα είναι για σας η σημερινή, καθώς από τη μια είναι γεμάτη άγχος για διάφορα οικονομικά σας θέματα που μπορεί να σας βγάλουν για λίγο εκτός πλάνου κι από την άλλη ένας ερωτικός παροξυσμός που σας έχει πιάσει και είστε συνέχεια στην πρίζα και την αναζήτηση, αφού ένα κομμάτι μέσα σας αισθάνεστε ότι παραμένει ανικανοποίητο.

astrologoi-astrology-300x100



cncr




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο έρχεται μαζί με έναν καταιγισμό συναισθημάτων σας ο οποίος σήμερα αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο και καθορίζει πολλές από τις κινήσεις και αποφάσεις σας που αφορούν τόσο στην προσωπική σας εικόνα όσο και στην ερωτική σας ζωή. Κι επειδή έχετε την αίσθηση ότι έχετε περάσει λάθος μηνύματα ή επικρατεί μια εικόνα σας που δεν σας αντιπροσωπεύει, αποφασίζετε να δώσετε μια γεύση για το τι κρύβει η άλλη πλευρά σας.

ΛΕΩΝ

leont

Αυτό το μία ζέστη μία κρύο που ζείτε τον τελευταίο καιρό στα ερωτικά σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά και σίγουρα δε σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε οριστικές αποφάσεις αλλά ούτε και να κινηθείτε ελεύθερα γιατί φοβάστε μήπως τυχόν παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας και εκτεθείτε. Ο χρόνος που αφήνετε όμως να περάσει για να βγάλετε συγκεκριμένα συμπεράσματα δεν είναι υπέρ σας γιατί έτσι παρατείνετε τις αμφιβολίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τον Άρη στο 2ο οίκο σας διανύετε μια φάση της ζωής σας που αναζητάτε έντονες ερωτικές συγκινήσεις αλλά δεν μπορείτε να αποβάλετε εύκολα την συγκράτηση που έχετε σαν χαρακτήρες και σας είναι λίγο δύσκολο να υιοθετήσετε μια πιο συναισθηματική, διεκδικητική ή αυθόρμητη στάση. Παρότι νιώθετε γενικά αρκετά αποφασιστικοί, υπάρχει ένα άτομο που σας κολλάει και σας ξαναθυμίζει το ποιόν σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η έλλειψη ισορροπίας και οι ξαφνικές σας εκρήξεις, ιδιαίτερα στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερου είναι πλέον αρκετά συχνές και η αστάθεια στη συμπεριφορά σας έχει κάνει κάπως πιο συμμαζεμένους ορισμένους ανθρώπους δίπλα σας. Ιδιαίτερα στη σχέση σας και στα ερωτικά σας εσείς που δεν γυρίζατε να ανταπαντήσετε, τώρα ψάχνετε αφορμές για να την πείτε γι' αυτό προσέξτε και εκτονώστε την ένταση με άλλους τρόπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η συνάντηση ή συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειάς σας σήμερα μπορεί να γίνει σε αρκετά φορτισμένο κλίμα και θα σας επηρεάσει αρκετά. Η προσπάθειά σας να εξηγήσετε το συναισθηματικό σας κόλλημα για ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά, μάλλον δε θα βρει ανταπόκριση κι είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείτε ή να πεισμώσετε από αυτή τη στάση του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ερωτευμενάκια οι περισσότεροι αυτήν την περίοδο, είστε στα καλύτερά σας και, μετά από την χθεσινή Πανσέληνο, όλα σας φαίνονται όμορφα και χαρούμενα. Ούτε νευρικότητα ούτε άγχη, παρά μόνο καλή και αγαπησιάρικη διάθεση. Κι επειδή είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε όλο αυτό το καλό κλίμα, φροντίστε να μην παρασυρθείτε από αυτή την ευφορία και χάσετε το μέτρο ή γίνετε πλεονέκτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Οι ερωτικές προσφορές μπορεί να είναι πολλές σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι και οι καλύτερες για σας. Μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα και να μην είναι εύκολο να επιλέξετε αλλά ίσως αποβεί υπέρ σας, αφού μεν θέλετε να εισπράξετε θετικά συναισθήματα ή να μην είστε μόνοι σας αλλά υπάρχει και η λογική σας που σας βάζει εμπόδια, η οποία όμως θα σας προστατέψει από κινήσεις που γίνονται από ανάγκη κι όχι από επιθυμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Στο εργασιακό σας χώρο επικρατεί μια αναταραχή ή τουλάχιστον μια ένταση που σιγοκαίει και σας επηρεάζει αρκετά, παρόλο που δεν είστε από κείνους που δεν τους αρέσουν οι αναμπουμπούλες. Όμως δεν είστε σε φάση τέτοια αυτόν τον καιρό και θέλετε κάτι σταθερό έστω και για λίγο μιας και τα ερωτικά σας είναι ή του ύψους ή του βάθους και η αστάθειά τους σας φτάνει και σας περισσεύει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχετε την ανάγκη σήμερα να βρεθείτε με κάποιους φίλους σας γιατί με αυτούς μπορείτε να είστε ο εαυτό σας και να γεμίσετε συναισθηματικά τις μπαταρίες σας. Ενδεχομένως σήμερα να βγάλετε όλη την ευαίσθητη πλευρά σας και να εκμυστηρευτείτε κι έναν έρωτα που μέχρι πρότινος τον κρατούσατε μυστικό από όλους αλλά επειδή θέλετε την γνώμη των ανθρώπων που είναι σημαντικοί στη ζωή σας θα τα βγάλετε όλα στη φόρα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved