Ερωτικό ωροσκόπιο 17/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Μια περίεργη συνάντηση πιθανόν με πρώην σας ή κάποια είδηση που μπορεί να αφορά στο συγκεκριμένο άτομο σας δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα και σας στέλνει για λίγο πίσω στο πρόσφατο παρελθόν σας και σε κάποιες κοινές σας στιγμές. Παρόλα αυτά, επειδή έχετε προχωρήσει στη ζωή σας, θα είναι προσωρινό και γρήγορα θα τα απωθήσετε και θα καταπιαστείτε με το τελευταίο σας απόκτημα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μπορεί να μην είναι καλοκαίρι για να μπορέσετε να απολαύσετε το θέαμα της σημερινής Πανσελήνου αλλά σίγουρα η επίδρασή της στα αισθηματικά σας θα είναι αρκετά μεγάλη και θα σας προσφέρει αρκετές συγκινήσεις. Οι δεσμευμένοι γνωρίζετε ότι κάποια θέματα στη σχέση σας θέλουν ακόμα δουλειά, όμως σήμερα μάλλον θα το ξεχάσετε ενώ οι ελεύθεροι με τα αποθέματα επιμονής και σταθερότητας που διαθέτετε γίνεστε το φαβορί σε μια ερωτική διεκδίκηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σας θα σας δώσει μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεδιαλύνετε την κατάσταση στην προσωπική σας σχέση με τους ευνοϊκότερους όρους για σας. Οι ελεύθεροι πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας σχετικά με το τι θέλετε στην προσωπική σας ζωή σας, αν και με την τύχη που έχετε στα ερωτικά σας αυτό το διάστημα, σίγουρα δε θα αργήσετε να το βρείτε.

astrologoi-astrology-300x100



cncr




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε αλλά και να καταλήξετε επιτέλους στο τι πραγματικά έχει αξία για σας. Μέχρι τώρα έχουν παρουσιαστεί μπροστά σας αρκετές ευκαιρίες αλλά εσείς λόγω κάποιων ανασφαλειών ή αμφιβολιών τις έχετε αφήσει να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Πρέπει όμως να διεκδικήσετε τη δική σας ευτυχία, ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθετε σε ρήξη με άτομα ή καταστάσεις που σας περιορίζουν.

ΛΕΩΝ

leont

Είναι πολύ πιθανόν σήμερα να διαπιστώσετε ότι έχετε χωθεί μέχρι το λαιμό σε μια ερωτική κατάσταση την οποία όμως έχετε αφήσει κατά κάποιο τρόπο να σας κουμαντάρει συναισθηματικά και λίγο-λίγο χάνετε την ορθή σας κρίση ή κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Ίσως λοιπόν ζητήσετε εσπευσμένα να δείτε ένα φίλο σας, ώστε να συζητήσετε μαζί του τον προβληματισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε ανάγκη σήμερα, να νιώστε τη θαλπωρή και την αγάπη ή να φτιάξετε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα για σας και το σύντροφό σας. Αρκετά έχετε αναστατωθεί όλο αυτόν τον καιρό και σίγουρα όσο πλησιάζουν και οι γιορτές είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο και να αναπληρώσετε τα όποια κενά επαφής δημιουργήθηκαν μεταξύ σας. Έχετε όμως στο νου σας ότι δεν μπορείτε να τα αλλάξετε όλα από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάποιες συζητήσεις ή επαφές με ένα συγγενή σας ή γνωστό σας σήμερα ίσως σας προσφέρουν νέες προοπτικές ή σας βοηθήσουν βρείτε λύση σε ένα ερωτικό σας πρόβλημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Παρόλο όμως που ψάχνεστε, ρωτάτε και δείχνετε έτοιμοι να αποδεχτείτε και μια άλλη άποψη είναι πολύ πιθανό να αντιδράσετε, αν ακούσετε ότι φέρετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης για αυτή την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το μυαλό σας είναι συντονισμένο απόλυτα με την Πανσέληνο και το μόνο που σας απασχολεί είναι το πότε θα έρθει το βράδυ για να βγάλετε το πραγματικό σας πρόσωπο. Μυστήριο, πονηρά υπονοούμενα και φλόγα που σιγοκαίει είναι κομμάτι του εαυτού σας που σήμερα ξυπνά και σας συνεπαίρνει, καθιστώντας σας ανίκανους να σκεφτείτε οτιδήποτε άλλο πέρα από την ερωτική σας ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους είναι λογικό σήμερα η διάθεσή σας να μην είναι πολύ σταθερή. Τη μια είστε μια χαρά και την αμέσως επόμενη φαίνεστε σκεφτικοί και προβληματισμένοι για τα συναισθήματά σας. Ο σύντροφός σας ή ένα άτομο που είστε πολύ κοντά αυτόν τον καιρό θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει και να σας πείσει ότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω του, αρκεί να εκφράσετε αυτά που νιώθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα, σας έχει πάρει λίγο από κάτω και θα προσπαθήσετε να αποφύγετε επαφές ή συζητήσεις που θεωρείτε ότι δεν έχουν πλέον κανένα νόημα ή δεν καταλήγουν πουθενά. Νιώθετε ψυχικά κουρασμένοι και έχετε έντονη την πεποίθηση ότι κυνηγάτε χίμαιρες που τόσο καιρό πιστεύετε ότι κάτι θα αλλάξει στην ερωτική σας κατάσταση. Με την απαισιοδοξία να σας φλερτάρει, θα προτιμήσετε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε σε μια φάση της ζωής σας που θέλετε να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν απόλυτα και αντικατοπτρίζουν κάτι από τον εαυτό σας γι' αυτό και βρίσκεστε σε εγκεφαλική υπερδιέγερση. Ένα θέμα που αφορά σε ένα νεώτερο σας άτομο που είστε πολύ κοντά στο να δημιουργήσετε μια σχέση μαζί του, ενδέχεται σήμερα να σας βάλει σε διαδικασία να ξανασκεφτείτε, αν και κατά πόσο τελικά μπορεί να λειτουργήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα θέλετε απλά να αφεθείτε στα συναισθήματά σας και αν είναι δυνατόν να κουκουλώσετε με αυτά το αγαπημένο σας πρόσωπο. Παρότι ο χρόνος περνά και ίσως σας πιέζει για μια συζήτηση που αποφεύγετε, σίγουρα για την ώρα δεν προτίθεστε να την επιχειρήσετε γιατί φοβάστε ότι θα χαλάσει το ερωτικό κλίμα. Έτσι αφοσιώνεστε στο να κάνετε σχέδια για ένα ρομαντικό και αξέχαστο βράδυ, ξεχνώντας όλα τα υπόλοιπα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved