Ερωτικό ωροσκόπιο 14/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Σας έχει πιάσει ο εγωισμός σας, μετρώντας και ξαναμετρώντας τι έχετε κάνει εσείς για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή το σύντροφό σας και είναι πολύ πιθανόν να εκφράσετε τα παράπονά σας με λίγο όμως απότομο ή κατά άλλους άκομψο τρόπο. Πριν αρχίσετε λοιπόν να χρησιμοποιείτε το «Εγώ» σε όλες τις φράσεις σας σκεφτείτε μήπως εισπράττετε κι εσείς κάτι που ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει!

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα με τη Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σας θα καταλάβετε ότι μια σχέση για να λειτουργήσει, χρειάζεται και μια υπαναχώρηση. Οι δυνατότητές σας είναι συγκεκριμένες και γνωστές στην άλλη πλευρά γι' αυτό και δεν έχετε κανένα σκοπό να υπερβάλετε εαυτόν για να καλοπιάσετε ή να σας αποδεχτεί ο σύντροφος ή εραστής σας. Ναι, είστε ειλικρινείς αλλά έχετε και μια απόλυτη ή ξεροκέφαλη στάση που δε θα βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν είστε από εκείνους που παραμένουν αδρανείς και με σταυρωμένα χέρια, ελπίζοντας για ένα θαύμα. Μπορεί να φαίνεστε κάπως απομονωμένοι ή απορροφημένοι από τα δικά σας θέματα αλλά έχετε πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω σας και το μυαλό σας δεν έχει σταματήσει να δουλεύει πυρετωδώς, ιδιαίτερα για ένα άτομο που ενδιαφέρεστε γι' αυτό καταστρώνετε διάφορα πλάνα για την προσέλκυσή του.

astrologoi-astrology-300x100






cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια περίοδος αρκετών εξελίξεων για σας που, πέρα από την ενέργεια και τη δραστηριοποίηση που σας προσφέρει, σας φέρνει και αρκετές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μια καινούργια και πιο συναρπαστική κατάσταση στον ερωτικό τομέα είτε είστε ελεύθεροι είτε όχι. Μια γνωριμία που ίσως κάνετε σήμερα, προερχόμενη από το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι ό, τι πρέπει για σας.

ΛΕΩΝ

leont

Αντιλαμβάνεστε σήμερα ότι δε σας επιτρέπεται να παραμένετε αδρανείς και να παρακολουθείτε τις εξελίξεις αλλά να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε διάφορες ενέργειες, καθώς πολλά απ' αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή χρειάζονται τη δική σας συμβολή κι όσο πιο γρήγορα κινηθείτε τόσο το καλύτερο για σας. Άλλωστε όσο τα σκέφτεστε τόσο αναθεωρείτε και μετά θα είναι πιο δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ενδέχεται σήμερα να είστε κάπως απότομοι ή απόλυτοι στις απόψεις σας και να εκνευρίσετε το άτομο που είστε μαζί με την κριτική σας ή τη στάση σας για κάτι που είπε ή έκανε γιατί εσείς διαφωνείτε. Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε αλλά δώστε του με απλό και ήρεμο τρόπο να καταλάβει τους λόγους που είστε αντίθετοι. Στο χέρι σας είναι στο μέλλον να μην ξαναμπείτε σε αυτή τη διαδικασία...

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με τον Άρη στο ζώδιό σας θέλετε οπωσδήποτε να περνάει το δικό σας παντού και πάνω απ' όλα στη σχέση σας. Εννοείται ότι όσο και να επιμείνετε αυτό δεν γίνεται πάντα και μετά εκνευρίζεστε. Καλώ είναι να διεκδικείτε τα δικαιώματά σας και να προβάλετε τις ανάγκες σας αλλά σκεφτείτε ότι το ίδιο ισχύει και για το άλλο άτομο. Αν λοιπόν αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει σε ένα σημείο που δε σας καλύπτει, τότε ίσως πρέπει να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα και με τη Σελήνη στον Ταύρο, νιώθετε να σας πλημμυρίζουν τα αισθήματά σας και να σας επηρεάζουν αρκετά, ώστε να μη σας αφήνουν να προχωρήσετε σε τομές ή αλλαγές στη σχέση σας. Όμως πρέπει να βάλετε στο νου σας ότι έτσι παραμένετε κολλημένοι στο ίδιο σημείο και κάνετε κύκλους χωρίς ουσία. Προσπαθήστε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας και κάντε τον να δει τα πράγματα από τη δική σας σκοπιά για να υπάρξει μια εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η καλύτερή σας μέρα είναι το Σάββατο, αφού και διάθεση ανεβασμένη έχετε και έχετε όρεξη να κάνετε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε, από δουλειές μέχρι βόλτες και από αγάπες και λουλούδια μέχρι διασκέδαση και ξενύχτια. Το κακό είναι, όπως συνήθως, ότι θα ξεκινήσετε με όρεξη και θα καταλήξετε να βαριέστε τη ζωή σας, οπότε η πλάστιγγα θα γείρει προς την πιο ανάλαφρη πλευρά της ζωής πχ ένα όμορφο πρόσωπο...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πολλά ταλαιπωρούν το κεφάλι σας αυτές τις μέρες και ακόμα περισσότερα την καρδιά σας και προκειμένου να ξεφύγετε λίγο δεν θέλετε να κάθεστε κλεισμένοι στον εαυτό σας ή το σπίτι σας αλλά να κυκλοφορήσετε. Με αυτό το σκεπτικό μπορεί να δεχτείτε μια πρόσκληση που θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποια καινούργια πρόσωπα κι ίσως οι ελεύθεροι να έχετε μια ευκαιρία για κάτι νέο στα ερωτικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Όταν καταπιάνεστε με κάτι, ρίχνετε όλο το βάρος σας εκεί και ξεχνάτε όλα τα υπόλοιπα, ακόμα και το πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί. Κι ακριβώς επειδή είστε αλλού ίσως δεν έχετε αντιληφθεί τη δυσαρέσκειά του και πιθανόν σήμερα να αναγκαστείτε να του δώσετε κάποιες εξηγήσεις. Από την άλλη, οι ελεύθεροι διαπιστώνετε ότι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να κατακτήσετε το άτομο που σας αρέσει και αυτό κάπου σας κολλάει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα ίσως διαπιστώσετε ότι το έχετε πιάσει κάπως λανθασμένα το νόημα της αγάπης γιατί το να είστε μαζί με κάποιο άτομο δε σημαίνει ότι πρέπει να απορροφάστε πλήρως και στην πορεία να ξεχνάτε ποιοι είστε, τι ανάγκες έχετε ή που θέλετε να καταλήξετε. Το δούναι και λαβείν στις σχέσεις είναι ο νούμερο ένα κανόνας και αν εσείς απολέσετε τα δικά σας στοιχεία, δεν θα έχετε τι να δώσετε...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved