Ερωτικό ωροσκόπιο 12/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το βράδυ που θα παραμείνει η Σελήνη στο ζώδιό σας θα αποπνέετε έναν αέρα δυναμισμού και σιγουριάς και ίσως κάνετε μια απόπειρα για αλλαγή στην εμφάνισή σας. Με τονωμένο το ηθικό πιστεύετε ότι θα βγείτε νικητές από μια κατάσταση στα ερωτικά σας ή θα κάνετε κάποιες τομές στη σχέση σας για να απαλλαγείτε από κακώς κείμενα ή να αναθερμάνετε το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ακόμα βρίσκεστε στο περιθώριο και το μόνο που θα αναλάβετε είναι κάποιες συζητήσεις με το σύντροφο ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τις οποίες τις θεωρείτε αναγκαίες για να βγουν κάποια πράγματα στη φόρα. Πιθανόν κάποιοι από σας να έχετε μια κινητικότητα που θέλετε να παραμείνει μυστική για ένα άτομο που συνυπάρχετε στο εργασιακό περιβάλλον και τρέφετε κάποια συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο χρόνος είναι με το μέρος σας γι' αυτό καλό είναι να κάνετε ό, τι μπορείτε για να μη μείνει ανεκμετάλλευτος. Ενδέχεται να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο που σας κινεί το ερωτικό ενδιαφέρον, λόγω του ότι έχετε κοινά στοιχεία ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια καινούργια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει αλλά θα κρατήσετε κάποιες επιφυλάξεις όμως τελικά μπορεί να είναι για καλό σας.

astrologoi-astrology-300x100






cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε μια ένταση αυτές τις μέρες και θέλετε να αλλάξετε πολλά πράγματα στην ερωτική σας ζωή είτε γιατί νιώθετε ότι σας έχουν κουράσει συναισθηματικά είτε γιατί πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι πια να αράξετε σε κάποιο ήρεμο λιμάνι και ψάχνεστε να βρείτε το κατάλληλο άτομο που θα σας το βγάλει. Ορμώμενοι όμως από αυτό το σκεπτικό ίσως καταλήξετε σε κάποιες υπερβολές ή λάθος εκτιμήσεις.

ΛΕΩΝ

leont

Έχετε ένα νεύρο σήμερα και αυτό βγαίνει σε κάθε σας κίνηση ή δραστηριότητα, ιδιαίτερα μέχρι το βράδυ. Πολλοί ίσως αποφασίσετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους στο άτομο που σας ενδιαφέρει και δε θα σας νοιάξει, αν φανείτε κοφτοί ή απότομοι. Αντίθετα, θα αισθανθείτε ότι ένα-ένα πρέπει να ξεφορτώσετε από μέσα σας αυτά που σας βαραίνουν ή σας μιζερεύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Εδώ και αρκετό καιρό έχετε αποφασίσει να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, κάτι που πάντα δε γίνεται ομαλά και χωρίς αντιδράσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε πια το μετριοπαθές και συνετό άτομο που όλοι γνώριζαν και αυτό βγαίνει και στα ερωτικά σας που εκδηλώνετε διεκδικητικές τάσεις και έλλειψη υπομονής. Ίσως λοιπόν δεν περιμένετε να έρθει ένα άτομο προς εσάς αλλά εσείς θα είστε αυτοί που θα το διεκδικήσετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ενισχυμένοι με τη δύναμη που σας δίνει η Σελήνη στον Κριό είστε έτοιμοι να κάνετε μια αποφασιστική κίνηση στη σχέση σας. Έχετε φτάσει στο σημείο που δε χωρούν πισωγυρίσματα ή αμφιβολίες και θέλετε όσο ποιο γρήγορα να αποτινάξετε από πάνω σας κατάλοιπα του παρελθόντος και να πορευτείτε μπροστά. Ίσως ο σύντροφός σας να δυσαρεστηθεί αλλά στη συγκεκριμένη φάση αυτό που προέχει είναι ο εαυτός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αυτό που έχετε στην σχέση σας δε σας κάνει και ψάχνετε τρόπους για να το αλλάξετε. Από την άλλη, φοβάστε να ρισκάρετε βρίσκοντας κάτι καινούργιο, οπότε αποφασίζετε να παραμείνετε στην ίδια κατάσταση και να προσπαθήσετε να την μεταβάλετε προς το καλύτερο. Αν και μοιάζει αρκετά δύσκολο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχετε, είστε αποφασισμένοι να το παλέψετε για λίγο ακόμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πιο γρήγοροι από τον άνεμο έχετε γίνει και με την ώθηση που σας δίνει ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σας δεν περπατάτε, πετάτε πλέον. Δεν στέκεστε πουθενά και δε θέλετε να πιεστείτε καθόλου. Ενθουσιάζεστε, ερωτεύεστε και ξε-ερωτεύεστε με απίστευτες ταχύτητες μόλις δείτε ότι το άλλο άτομο αρχίζει να σας κάνει αναφορές σε αποκλειστικότητες και δεσμούς. Τώρα θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια και η μέρα είναι η πιο κατάλληλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είστε ακόμα αναστατωμένοι και προσπαθείτε να το ελέγξετε γι' αυτό και καταπιάνεστε με διάφορες δουλειές μπας και ξεσπάσετε. Επειδή έχετε φτάσει στο σημείο να πείτε ή να κάνετε πράγματα που θα πληγώσουν το σύντροφό σας ή τουλάχιστον θα τον ενοχλήσουν, φροντίζετε να κρατηθείτε σε απόσταση μέχρι το βράδυ. Αντίθετα, οι ελεύθεροι βιώνετε αλλιώς την ένταση μέσα από ένα ερωτικό παιχνίδι που σας εξιτάρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχετε αρχίσει να ψάχνεστε κι εσείς για κάποια αλλαγή εδώ και καιρό και σήμερα θα νιώσετε ότι έχετε στριμωχτεί σε μια σχέση ή ερωτική κατάσταση που δε σας συναρπάζει πλέον ή έχετε παρασυρθεί σε ένα ρυθμό καθημερινότητας που είναι αρκετά βαρετός για τα δικά σας δεδομένα. Το να την τελειώσετε δεν το θεωρείτε λύση, εφόσον ακόμα υπάρχουν συναισθήματα οπότε ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάτι για να την αναζωογονήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε αρκετά ενεργοποιημένοι αυτή την περίοδο και βγάζετε προς τα έξω ένα πολύ αποφασιστικό πρόσωπο. Αναλαμβάνετε λοιπόν να πάρετε και κάποιες πρωτοβουλίες και να προσπαθήσετε να ξεμπλέξετε όσο μπορείτε τα ερωτικά σας, κάνοντας ακόμα και κινήσεις που ξεφεύγουν από τα δικά σας δεδομένα. Γενικά είστε σε φάση που σας έχει ανοίξει η όρεξη για πολλά και θέλετε να τα αποκτήσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved