Ερωτικό ωροσκόπιο 11/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πάρει φόρα και δεν σας πιάνει ούτε κρύο, ούτε βροχή, ούτε τίποτα. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα αλλά και τον Άρη απέναντί σας η ενεργοποίηση στον τομέα έρωτας και σχέση είναι δεδομένη, καθώς είστε αποφασισμένοι είτε να ξεκολλήσετε από κάποιο άτομο είτε να καταφέρετε να πάει με τα νερά σας κάποιο άλλο. Εννοείται ότι το «όχι», ως απάντηση, δεν γίνεται δεκτό από την μεριά σας αν και δεν πρόκειται να το ακούσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Παρότι πλησιάζουν οι γιορτές και θα έπρεπε να είστε σε καλύτερη διάθεση, κάτι τα έσοδά σας που αρχίζουν να είναι αντιστρόφως ανάλογα από τα έξοδα, κάτι κάποιες κόντρες στη δουλειά, κάτι η μουρμούρα από το σύντροφο, σήμερα σας ήρθαν όλα στο κεφάλι και σας πήρε λίγο από κάτω. Κι επειδή με τα της σχέσης σας τραβάει πολύ και σας πειράζει, θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι για να ξεκαθαρίσετε μέσα σας κάποια πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Βιώνετε μια περίοδο υπερβολής και οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο με τον Άρη στο Ζυγό έχετε δώσει ήδη ρέστα, αφού ένας αέρας ανεξαρτησίας από σχέσεις και δεσμούς σας έχει πάρει τα μυαλά και φλερτάρετε ασύστολα ό, τι κινείται. Σήμερα θέλετε να βρεθείτε με φίλους ή γνωστούς να γελάσετε και να περάσετε καλά αλλά ακόμα και έτσι το ματάκι σας δε θα σταματήσει να παίζει...

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια ένταση ή διαφωνία σε εσάς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είναι πιθανόν να σας χαλάσει την ηρεμία σας, κυρίως στο χώρο του σπιτιού, για μια κίνηση που κάνατε ή κάτι που είπατε τις προηγούμενες μέρες και παρεξηγήθηκε, με αποτέλεσμα ο σύντροφός σας να σας ζητήσει εξηγήσεις. Αν δε θέλετε να γενικευτεί η σύρραξη, προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς αλλά όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι.

ΛΕΩΝ

leont

Οι αποφάσεις που είχατε πάρει για την προσωπική και ειδικότερα για την ερωτική σας ζωή ίσως εξέφραζαν περισσότερο τα συναισθήματα της δεδομένης στιγμής παρά τις ουσιαστικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ενδεχομένως λοιπόν σήμερα να χρειαστεί να κάνετε μια συζήτηση – ξεκαθάρισμα κυρίως με τον εαυτό σας για να είστε απόλυτα σίγουροι για το τι επιδιώκετε από τη σχέση σας ή το άλλο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Οι οικονομικές σας ανησυχίες, εξαιτίας ίσως και μιας σπάταλης διάθεσης από πλευρά σας ή της διευθέτησης κάποιων λογαριασμών σας έχουν επηρεάσει αρκετά συναισθηματικά, καθώς πλέον δεν είναι προτεραιότητα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά το πως θα φρενάρετε τα έξοδα. Όμως εδώ θα πρέπει να αποκτήσετε μια ας πούμε συνδυαστική λογική γιατί προσπαθώντας να φτιάξετε το ένα ίσως στραβώσετε το άλλο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του ο Άρης στο ζώδιό σας η λέξη συμβιβασμός έχει διαγραφεί από το λεξικό σας και με τη Σελήνη στον Κριό σήμερα είστε ας το πούμε λαϊκά «παρ' τα γιατί τα πήρανε». Διεκδικείτε ό, τι νομίζετε ότι σας χρωστούν, φουντώνετε με το παραμικρό και σίγουρα δεν δέχεστε αντιρρήσεις, ιδιαίτερα από το άτομο που σας ενδιαφέρει ή είναι μαζί σας λες και αυτό φταίει για όλα. Ηρεμία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Άμα κολλήσει το μυαλό σας κάπου δεν σας φεύγει αν δεν το ξεκαθαρίσετε. Εκεί θα μείνετε να κοπανιέστε μέχρι να ανακαλύψετε τι συμβαίνει. Και τώρα με τον Άρη στο δωδέκατο οίκο σας οι σκέψεις σας καταλήγουν σχεδόν πάντα στην άσχημη πλευρά. Ίσως να χάνετε την αντικειμενικότητά σας ή την πραγματική αιτία και κατηγορείτε το σύντροφό σας μιας και είναι ο πιο κοντιντός για διάφορα που δεν φταίει γι' αυτό προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

«Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει» λέει ο λαός και καλά θα κάνετε σήμερα τουλάχιστον να το τηρήσετε γιατί κινδυνεύετε να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα, εξαιτίας του ενθουσιασμού ή της υπερβολικής σιγουριάς σας για τη στάση ή το χαρακτήρα ενός ατόμου που θέλετε και να καταλήξει η όλη υπόθεση σε φιάσκο ολκής. Ακούστε καλύτερα τη φωνή μέσα σας και μην κάνετε κινήσεις χωρίς να σκέφτεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Διανύετε μια περίοδο που ούτε λίγο ούτε πολύ το καμπανάκι δε θα σταματήσει να χτυπάει και θα είστε συνεχώς σε επαγρύπνηση, κάτι που βέβαια δεν σας προσφέρει ούτε εσωτερική ηρεμία ούτε και το χρόνο να σκεφτείτε, αν πρέπει ή δεν είναι σκόπιμο να κάνετε κάτι, παρά μόνο να δράσετε. Αυτό όμως είναι και καλό γιατί εγκαταλείποντας τα προσχήματα ίσως είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε ένα άτομο που θέλετε εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Λέτε ότι θέλετε συνεχώς να μαθαίνετε καινούργια πράγματα και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας γι' αυτό και τα άτομα που σας έλκουν έχουν κάτι διαφορετικό ή ξεφεύγουν από το συνηθισμένο. Το θέμα είναι αν εσείς μπορείτε να κρατήσετε το ενδιαφέρον τους ή με το που γίνεται η σχέση ξαναγυρνάτε στο προηγούμενο στυλ σας. Σήμερα ίσως να ειπωθεί κάτι ανάλογο από την άλλη πλευρά που θα σας βάλει σε προβληματισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η ερωτική σας διάθεση είναι αρκετά έντονη σήμερα και ίσως σας πιέσει να πείτε ή να κάνετε πράγματα που ξεφεύγουν λίγο από το γνώριμο χαρακτήρα σας, αφού δε συνηθίζετε τις άμεσες προσεγγίσεις. Παρόλα αυτά θα διαπιστώσετε ότι αρκετές φορές είναι καλύτερο το να εκφράζετε στο άλλο άτομο τι θέλετε απευθείας, από το να το αφήνετε να μαντεύει, γιατί έτσι γλυτώνετε την πιθανή απογοήτευση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved