Ερωτικό ωροσκόπιο 10/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ξεκινάτε τη μέρα σας χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες αλλά αυτό από το μεσημέρι και μετά δείχνει να αλλάζει, αφού η Σελήνη στο ζώδιό σας έρχεται να ενισχύσει τη φούντωση και τη φλόγα που 'χετε μέσα στην καρδιά και με το τρίγωνο Ερμή και Ουρανού ξαφνικά παίρνετε ολάκεροι φωτιά. Για τους ελεύθερους, μια απρόσμενη καινούργια γνωριμία ερωτικής φύσης, κάνει την εμφάνισή της ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Όλα καλά όλα ανθηρά ήταν μέχρι σήμερα αλλά ξαφνικά θα σας πιάσει ένα αφυπνιστικό αίσθημα και υπό την απειλή που νιώθετε ότι ίσως χάσετε την παρτίδα με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, αποφασίζετε να κάνετε μια κίνηση ουσιαστικής σημασίας στα ερωτικά σας. Από χαρακτήρα δεν το 'χετε να ρισκάρετε αλλά τουλάχιστον θα ξεκουνήσετε και θα πάρετε πρωτοβουλίες που μέχρι τώρα τις περιμένατε από το άλλο άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο κυβερνήτης σας Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό ξεσηκώνοντάς σας με την καλή έννοια ενώ σας γεμίζει με αρκετή ενέργεια, περιπετειώδη αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση. Τα ερωτικά υπονοούμενα μαζί με μια δόση υγιούς τρέλας και η στάση «ζούμε για το σήμερα» σας προσδίδουν μια περίεργη γοητεία που δεν περνά απαρατήρητη στο άλλο φύλο, καθιστώντας σας ένα από τα φαβορί της μέρας.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια αναστάτωση ήδη αρχίσατε να την παίρνετε οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες, οπότε ούτε ήρεμοι είστε ούτε χαλαροί και καλά κάνετε, αφού τουλάχιστον για σήμερα πρέπει να είστε έτοιμοι για το οτιδήποτε με την καλή ή την αρνητική έννοια. Μια ξαφνική συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν σας που σας πήρε κάμποσο να ξεπεράσετε ή κάποια είδηση για το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι πολύ πιθανή κι ίσως σας αφήσει εμβρόντητους.

ΛΕΩΝ

leont

Ο Ερμής σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό ενδέχεται να λειτουργήσει θετικά, αν και εφόσον εσείς αποφασίσετε να τον ενεργοποιήσετε κατάλληλα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν μέχρι τώρα κάνατε υπομονή με κάποιο άτομο ή αναβάλατε συνεχώς τη λήξη της σχέσης σας ίσως σήμερα την τερματίσετε με συνοπτικές διαδικασίες. Αν όμως είστε αυτοί που έχετε ήδη μια κίτρινη κάρτα και συνεχίζετε τα ίδια, μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά δείτε την κόκκινη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πάνω που χαρήκατε ότι όλα πλέον αρχίζουν και μπαίνουν ξανά σε τάξη έρχεται η σημερινή μέρα να σας τα ανακατέψει. Και το πιο ασήμαντο πράγμα, μπορεί να αποτελέσει αίτια εντάσεων και καυγάδων μέσα στο σπίτι, καθώς δικά σας απωθημένα αλλά πολύ περισσότερο χρωστούμενα του συντρόφου σας από προηγούμενη στάση ή συμπεριφορά σας πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια και να βρεθείτε σε εμπόλεμη ζώνη.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αν περιμένετε να χαλαρώσετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, με τον Άρη πάνω στο κεφάλι σας και το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού σήμερα, μάλλον ονειρεύεστε. Για να μην κάνουμε κουβέντα για τη Σελήνη στον Κριό. Λοιπόν κάντε την έκπληξη και δείξτε τα νύχια σας. Η υπομονή σας δεν έπιασε τόπο με το άτομο που σας ενδιαφέρει και αν δεν αλλάξετε τροπάρι, θα μείνετε μόνοι και παραπονούμενοι. Αφήστε κατά μέρος δικαιολογίες και διπλωματικές οδούς και ξεκινήστε την επίθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ερωτικά, αυτήν την περίοδο είστε στα πάνω σας και μάλιστα χωρίς να σας απασχολεί ιδιαίτερα το αύριο ή το συναισθηματικό κομμάτι ενώ είναι πιθανόν να έχετε πέραση σε άτομα μικρότερης ηλικίας το οποίο όσο και να μη θέλετε να το αποδεχτείτε, σας αναζωογονεί. Σήμερα πιθανόν να έχετε μια τέτοια κρούση που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η μέρα σήμερα είναι καμωμένη γι' αυτούς που δεν κολλούν ή βολεύονται πουθενά και μπορεί να σας ξαφνιάσει ευχάριστα ή δυσάρεστα, ανάλογα με το πώς έχετε επιλέξει να πορευτείτε. Η πιθανότητα του να θέλετε να μείνετε μόνοι γιατί νιώθετε ότι καταπιέζεστε αν έχετε σχέση ή να θελήσετε να κάνετε ερωτική εξομολόγηση σε κάποιο άτομο που υπάρχει στη ζωή σας αλλά η κατάσταση μεταξύ σας ήταν φλου είναι πολύ μεγάλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ευτυχώς που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και κάπως μαλακώνει το όλο κλίμα, γιατί η ένταση μέσα σας είναι αρκετά μεγάλη και η σημερινή μέρα ιδιαίτερα εύφλεκτη που από το τίποτα μπορεί να προκληθεί σύρραξη. Έτσι κι αλλιώς εσείς δεν περιμένετε και πολλά και ελπίζετε σε ακόμα λιγότερα από τη φύση σας, οπότε ίσως η σημερινή ημέρα επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη σχετικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το τρίγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σήμερα σας έχει αρκετές εκπλήξεις και μάλιστα όμορφες, καθώς σε μια βραδινή σας έξοδο με την παρέα φίλων ή γνωστών, ενδέχεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα αλλάξει πολύ την αισθηματική σας κατάσταση. Τώρα όσων αφορά στους δεσμευμένους, επειδή υπάρχει περίπτωση να αισθανθείτε περιορισμένοι, ίσως κάνετε κάποια απόπειρα απελευθέρωσής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Δεν είστε από τα άτομα που ευχαριστιούνται τα ξαφνικά κι απότομα γιατί συχνά δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε, ακόμα κι αν είναι ευχάριστα. Σήμερα, παρά ταύτα, επειδή έχουν κι ένα ερωτικό στοιχείο δε θα σας δυσαρεστήσουν. Ιδιαίτερα, δε, αν αυτό που είχατε αποκλείσει και δεν ελπίζατε σε καμία περίπτωση ότι θα συμβεί, ξαφνικά γίνει και φέρει την ευχάριστη ανατροπή στη ζωή σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved