Ερωτικό ωροσκόπιο 8/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Εκεί που πήγαινε να καταλαγιάσει το ενθουσιώδες πνεύμα σας, η είσοδος του Άρη στο Ζυγό και τον 7ο οίκο έρχεται να σας ξεσηκώσει τουλάχιστον εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Με ψυχολογία αρκετά ανεβασμένη αλλά και διάθεση «η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα» αποφασίζετε να στείλετε την υπομονή για μακρύ ύπνο και να διεκδικήσετε άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες όποιο άτομο θέλετε στη ζωή σας. Τρέμε κόσμε!

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η συνάντηση και η κουβέντα με κάποιους φίλους σας θα σας ανεβάσει τη διάθεση γιατί σήμερα νιώθετε ότι έχετε κουραστεί αρκετά με τη σχέση σας ή ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και θέλετε να ξεφύγετε από αυτό το ψυχοφθόρο γαϊτανάκι. Είναι ευκαιρία να ξεσκάσετε και να μην σκέφτεστε καθόλου κι ίσως αυτή η μικρή απόσταση σας βοηθήσει να καθαρίσει λίγο το μυαλό σας ή να ξαναθυμηθείτε αυτά που σας ενώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Υπάρχουν κάποιες στιγμές όπως σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύες που νιώθετε πιο ευαίσθητοι ή συναισθηματικά πιο ευεπηρέαστοι και θέλετε να εισπράξετε αγάπη και συμπαράσταση από τη σχέση σας. Όσο είστε σε κίνηση και ασχολείστε με πράγματα, δε δείχνετε να ενδιαφέρεστε και πολύ αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειάζεστε και σεις έναν άνθρωπο που σας καταλαβαίνει και σας νοιάζεται γιατί αυτό σας δίνει ενέργεια.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να προσπαθείτε να σκεφτείτε εκλογικευμένα, όταν είστε συναισθηματικά εμπλεκόμενοι μάλλον δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, πόσο μάλλον όταν πολλά απ' αυτά που σας στριφογυρίζουν αφορούν σε ένα άτομο που νιώθετε ερωτευμένοι μαζί του. Κι επειδή σήμερα στο μυαλό σας έχουν μπλεχτεί κι άλλα στοιχεία ίσως είναι πιθανόν να ζητήσετε τη βοήθεια ενός γνωστού ή συγγενή σας, ώστε να καταλήξετε κάπου.

ΛΕΩΝ

leont

Μην παρασυρθείτε από ένα έρωτα που στην ουσία σας δε σας προσφέρει τίποτα καινούργιο ή παραπάνω, πέρα από προσωρινή ικανοποίηση, εκτός κι αν αυτό ψάχνετε, οπότε χαρείτε το. Αν όμως αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και με διάρκεια στη ζωή σας, το να σπαταλάτε χρόνο ή ενέργεια με άτομα που δεν είναι διατεθειμένα ή δεν μπορούν να παίξουν αυτόν τον ρόλο μόνο σε περιπέτειες μπορεί να σας βάλει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε πάλι τη συντροφικότητα και το μοίρασμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και που τον τελευταίο καιρό λόγω ίσως αρκετών εντάσεων είχατε κάπως απομακρυνθεί. Πλέον έχετε ηρεμήσει όμως και σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ή να γίνετε πιο δεκτικοί σε εκδηλώσεις αγάπης και ενδιαφέροντος.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Άρης από σήμερα μπήκε στο ζώδιό σας όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25/7 και τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο ήδη τους σπρώχνει να ξεκολλήσουν από πράγματα που τους έχουν πληγώσει από ένα άτομο που είχαν σχέση ή ενδιαφέρονταν για αυτό αλλά δεν είχαν την κατάληξη που επιθυμούσαν. Θα καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια να τα διαγράψετε από το μυαλό σας ή να πάρετε το αίμα σας πίσω, αν νιώθετε ότι αδικηθήκατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι μια μέρα που θα περάσετε όμορφα ίσως γιατί αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι για ένα συναισθηματικό άλμα. Η διαίσθησή σας λέει ότι είστε στο σωστό δρόμο και είναι πλέον στο χέρι σας να ανοίξετε τα χαρτιά σας κι αν παίξετε καλά, τότε την επιτυχία στα ερωτικά θα την έχετε στο τσεπάκι σας. Οι ελεύθεροι και μόνοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας χαροποιήσει, αφού το άτομο που θα γνωρίσετε θα σας ευαισθητοποιήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αυτές οι μέρες θα σας φέρουν πιο κοντά με το πρόσωπο που αγαπάτε και ίσως να κτυπήσει και μια πολύ ευαίσθητη χορδή μέσα σας που μερικές φορές αγνοείτε. Οι αναμνήσεις και η νοσταλγική σας διάθεση μπορεί προς στιγμή να σας ρίξουν αλλά σαν γνήσια παιδιά του Δία μετά από λίγο θα ξεκολλήσετε και θα το ξεχάσετε ή θα πάρετε μπρος και θα φροντίσετε να δημιουργήσετε νέες και πολύ πιο χαρούμενες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Τουλάχιστον για σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, κάτι που τώρα τελευταία το έχετε ανάγκη, αφού δε λέτε να σταματήσετε να σκέφτεστε ή να ασχολείστε με ένα άτομο που θέλετε αλλά δεν έχετε κοντά σας ή με κάποιο που η σχέση σας έχει τελειώσει αλλά το συναίσθημα από την πλευρά σας παραμένει. Ίσως μια βόλτα ή μια συνάντηση με κάποιο δικό σας άτομο να σας ανοίξει έναν άλλο δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είστε σε φάση να βρεθείτε με πολύ κόσμο αλλά με ένα και μόνο άτομο και μάλιστα πολύ κοντά του. Η ερωτική σας διάθεση είναι εμπλουτισμένη με αρκετά συναισθήματα που θέλετε να εκφράσετε αλλά και να εισπράξετε και ίσως σας προκαλέσει εντύπωση αυτή η μεταστροφή σας. Το σίγουρο είναι ότι βγάζοντας αυτό το πρόσωπο γίνεστε ακαταμάχητοι και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί να σας κάνει τα χατίρια.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είστε στα καλύτερά σας. Ευδιάθετοι, χαλαροί και έτοιμοι να μοιράσετε αγάπη στο σύντροφο ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα αφήσετε απέξω άγχη και προβλήματα γιατί δε θέλετε τίποτα να χαλάσει αυτές τις όμορφες συναισθηματικά στιγμές ούτε να σας ρίξει τη διάθεση γιατί τις έχετε ανάγκη, αφού σας γεμίζουν ενέργεια και σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved