Ερωτικό ωροσκόπιο 7/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Ξέρετε ότι όταν βαδίζετε με αυτοπεποίθηση τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Παρόλα αυτά οι συμβουλές από κάποιους φίλους και η στήριξή τους σε ένα ερωτικό σας θέμα σήμερα θα είναι πολύτιμες γι' αυτό μην κάνετε του κεφαλιού σας και ακούστε τους όσο τραβηγμένες κι αν σας φανούν αρχικά. Αν έχετε δοκιμάσει άλλες μεθόδους που δεν έπιασαν, δε χάνετε και τίποτα να ρισκάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Για να ξεμπλοκάρετε από τα προβλήματά σας και ιδιαίτερα τα αισθηματικά που το τελευταίο χρονικό διάστημα σας απασχολούν έντονα, πρέπει να δράσετε αμέσως και χωρίς να περιμένετε πότε το άλλο άτομο θα κάνει την κίνησή του ή να έχετε εγγυήσεις για το αύριο και μετά να δείτε. Όσοι είστε σε σχέση πιθανόν να διαπιστώσετε σήμερα ότι εξαιτίας της έχετε ξεκόψει από κάποιους ανθρώπους ή θέλει την αποκλειστικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με τον Ερμή στον Τοξότη και τον 7ο οίκο σας πλέον όσον αφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι της σχέσης σας δίνετε ρέστα. Τώρα βέβαια μπορεί να σας παρασύρει ο οίστρος και να αρχίσετε να τάζετε λαγούς με πετραχήλια, που περισσότερο θα θυμίζετε πολιτικό σε προεκλογική περίοδο παρά σύντροφο. Γι' αυτό, πριν αρχίσετε τα μεγάλα λόγια, κόψτε αντιδράσεις να δείτε μέχρι που σας παίρνει.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αποφασίσει εδώ και καιρό να μην δίνετε στόχο για τις όποιες ερωτικές κινήσεις σας και να μην τις συζητάτε παρά μόνο με ένα δύο έμπιστα άτομα γιατί έτσι και διατηρείτε ένα μυστήριο που σας αρέσει αλλά δεν δίνετε και δικαιώματα σε κάποιους να σας κακολογήσουν. Αυτό βέβαια έχει και τα αρνητικά του αλλά για μέρες όπως η σημερινή σας δίνει και μια αίσθηση ελευθερίας που για σας είναι άκρως αφροδισιακή...

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη στον Υδροχόο σας καλεί να αφήσετε στην άκρη το «εγώ» και την προσωπική προβολή σας και να κινηθείτε με βάση το «εμείς» και το καλύτερο για τη σχέση σας. Και μπορεί να έχετε συνηθίσει να έχετε το κουμάντο αλλά έστω μόνο για σήμερα ίσως πρέπει να παραδώσετε τα ηνία στην άλλη πλευρά κι εσείς απλά να ακολουθήσετε. Πριν το δείτε αρνητικά, σκεφτείτε ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκουραστείτε λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τελευταία μέρα σήμερα που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας κι ακόμα κι αν δεν το γνωρίζετε ήδη έχετε αρχίσει να νιώθετε κάπως πιο ήρεμοι και χαλαροί, σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω σας. Με πιο ξεκάθαρη σκέψη αλλά και λιγότερη ένταση ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα απολογισμό, ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις και να δείτε τι χρειάζεται να κρατήσετε αλλά και τι να πετάξετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα αισθάνεστε ότι θέλετε να κυκλοφορήσετε, να ανακατευτείτε με κόσμο και κάπου μέσα σας ελπίζετε σε μια καινούργια, ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και ψάχνετε κάτι που θα σας εξιτάρει ή που θα είναι τόσο ασυνήθιστο ώστε να ιντριγκάρει το μυαλό σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για τους δεσμευμένους να συναντηθείτε με κοινούς φίλους και να διασκεδάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν είναι κακό που και που να αλλάζετε άποψη για κάποια άτομα, ιδιαίτερα όταν τα γεγονότα δείχνουν ότι μπορεί να είχατε τελείως άδικο στη συμπεριφορά ή την κρίση σας. Και σήμερα αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα καθώς βλέπετε ότι είτε ήσασταν προκατειλημμένοι είτε δε σας είχε δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα ένα πρόσωπο που διαπιστώνετε ότι θα σας ενδιέφερε το κάτι παραπάνω μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σας λειτουργείτε πλέον σαν πολυβόλα. Είστε συνεχώς σε κίνηση, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα και γενικά δε βρίσκετε ησυχία. Σήμερα, είναι πολύ πιθανό να σέρνετε το ταίρι σας από δω και από κει, προκειμένου να περάσετε ένα διασκεδαστικό και χαρούμενο σαββατόβραδο ενώ οι ελεύθεροι έχετε αποκτήσει την νοοτροπία του ερωτικού νομάδα που πηγαίνει από τόπο σε τόπο για να ζεσταθεί...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δεν θέλετε να σκεφτείτε τίποτα στενόχωρο ή δυσάρεστο σήμερα που θα σας καταστρέψει το όμορφο βράδυ σας γι' αυτό αποφασίζετε να ξεχάσετε προς στιγμή το αύριο και ό, τι αυτό συνεπάγεται και να ζήσετε μόνο για το τώρα. Με αρκετή ερωτική διάθεση και ένα τόνο μυστηρίου επιθυμείτε να βγείτε από τα συνηθισμένα σας πλαίσια και να κινηθείτε για λίγο στην απαγορευμένη ζώνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας σπρώχνει στο να κάνετε πειραματισμούς και να τεστάρετε ίσως και τη γνώμη ή την εντύπωση που έχει για σας ο σύντροφός σας ή ένα άλλο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Το να σπάτε τη ρουτίνα και να ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα ή βαρετά για σας δεδομένα είναι το αγαπημένο σας σπορ αλλά επειδή δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, προσέξτε μήπως σας γυρίσει μπούμερανγκ το όλο εγχείρημα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε κλεισμένοι στο δικό σας όμορφο κόσμο, ενδεχομένως με τη μουσικούλα σας ή το κρασάκι σας, μακριά από τη βουή του κόσμου που συχνά σας αποσυντονίζει και σήμερα το έχετε περισσότερο ανάγκη από ποτέ, καθώς θέλετε να έχετε πλήρη επαφή με τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας για ένα άτομο. Κάθε προσπάθεια γνωστών ή φίλων να σας παρασύρουν να βγείτε έξω θα πέσει στο κενό αφού αυτό για σας είναι ό, τι καλύτερο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved