Ερωτικό ωροσκόπιο 5/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Κι όμως, το να φρενάρετε κάπως και να σιγουρέψετε τα βήματά σας δεν θα σας βγει σε κακό, αφού πατώντας πλέον καλά στο έδαφος και συγκεντρώνοντας τις δυνάμεις σας μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και φυσικά να κερδίσετε το χαμένο έδαφος με το άτομο που αυτήν την περίοδο σας ενδιαφέρει. Ίσως τελικά το στρίμωγμα να έχει πάνω σας ευεργετικές ιδιότητες ορισμένες φορές.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είστε κάπως επιφυλακτικοί με κάποιο γνωστό ή συγγενή σας και δεν πολυεμπιστεύεστε την άποψή του σχετικά με το πώς πρέπει να χειριστείτε μια ερωτική σας υπόθεση. Η αλήθεια είναι πως πολλά από αυτά είναι καθαρά θεωρητικά και δεν ξέρετε αν ταιριάζουν στη δική σας περίπτωση ή είναι καθαρά υποκειμενικά λόγω κακών εμπειριών του παρελθόντος του γι' αυτό αποφασίζετε να κινηθείτε βασιζόμενοι σ' αυτό που λέει η λογική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν είστε από εκείνα τα άτομα που κολλάτε σε ανθρώπους και συναισθήματα. Παρόλα αυτά, οι καταστάσεις σήμερα σας βάζουν σε μια διαδικασία απολογισμού και ούτε λίγο ούτε πολύ σας σέρνουν από τη μύτη να λογοδοτήσετε. Είναι πολύ πιθανόν να θυμώσετε, αφού δεν μπορείτε να αποδεχτείτε εύκολα ότι με το ζόρι πρέπει να ζητήσετε συγνώμη έστω και αν δεν το νιώθετε ή δεν πιστεύετε ότι σφάλατε.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας πιέζει να βγείτε προς τα έξω αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες στα ερωτικά σας που μέχρι πρότινος ήσασταν επιφυλακτικοί ή νιώθατε ότι δεν είναι για σας. Βέβαια, επειδή πολλές φορές αλλιώς τα έχουμε εμείς στο μυαλό μας κι αλλιώς μας βγαίνουν στην πραγματικότητα, το πιο πιθανό είναι να μη σας κάτσει ό, τι επιθυμούσατε κι εκεί να κάνετε ένα βήμα πίσω μέχρι να δείτε πως θα το διαχειριστείτε.

ΛΕΩΝ

leont

Τη συγκεκριμένη περίοδο έχετε αναλάβει πολλά ίσως από υπερβάλλοντα ζήλο ή για να αποδείξετε στους άλλους αλλά πρωτίστως στον εαυτό σας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Επειδή όμως τίποτα δεν γίνεται χωρίς αντίτιμο, είναι πολύ πιθανόν όλο αυτό το διάστημα να γίνονται πράγματα στα ερωτικά σας που εσείς δεν τα αντιλαμβάνεστε και στο τέλος, ελέω Κρόνου, να βρεθείτε προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αρχίζει να σας καταλαμβάνει το χριστουγεννιάτικο κλίμα κι όσο περνά ο καιρός τόσο αγχώνεστε από τη μια αλλά και χαίρεστε από την άλλη. Η όρεξή σας να κυκλοφορήσετε, να φλερτάρετε ή να βιώσετε όμορφα συναισθήματα με το έτερο ήμισυ, τουλάχιστον για σήμερα είναι αρκετά μεγάλη, πάντα όμως μετρημένα και χωρίς υπέρ-έκθεση. Προς θεού όμως μην αρχίσετε από τώρα να κάνετε πλάνα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το μυαλό σας σήμερα υποστηρίζει ότι δεν θα πρέπει να βγάζετε πρώιμα συμπεράσματα για τα ερωτικά σας, εφόσον η πρόσφατη ιστορία σας έχει αποδείξει ότι τίποτα πλέον δε θεωρείται δεδομένο και σίγουρο με τον Ουρανό σκαλωμένο στον 7ο οίκο σας. Από την άλλη η καρδιά σας ελπίζει και φωνάζει ότι αυτή τη φορά κάτι καλό θα γίνει και θα δικαιωθεί. Πώς να μην νιώθετε λοιπόν σαν ελατήριο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αρκετά αποφασιστικοί και με διάθεση να μην αφήσετε τον εαυτό σας να βολοδέρνει σε αμφιβολίες και θολές καταστάσεις σήμερα θα πείτε αυτά που έχετε στο κεφάλι σας εδώ και κάτι μέρες αλλά περιμένατε την κατάλληλη ευκαιρία να τα ξεφουρνίσετε. Εννοείται ότι πρώτο θα πάρει η μπάλα το σύντροφό σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είστε όμως έτοιμοι να τραβήξετε κόκκινη γραμμή ή απλά θέλετε να ξεσπάσετε;

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Οι ανάγκες ή οι επιθυμίες σας είναι αρκετά έντονες αυτές τις μέρες και σας δημιουργούν τη διάθεση να καταστρώσετε ένα σχέδιο για να καταφέρετε να τις ικανοποιήσετε τουλάχιστον ως ένα μεγάλο βαθμό. Ευκαιρίες έχετε αλλά πολλές φορές η ταχύτητα που κινείστε και πηγαίνετε από το ένα μέρος στο άλλο είναι τέτοια που δεν σας αφήνει να τις δείτε γι' αυτό και σήμερα θα ήταν καλό όσο μπορείτε να την ελαττώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η καλή σας διάθεση θα διατηρηθεί και σήμερα, μια ακόμα μέρα που η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας για αυτό και δεν θα την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη, κάνοντας στιλιστικές παρεμβάσεις ή μικροαλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. Ακόμα κι αν δεν ξεφύγουν από το μέτρο θα έχουν αρκετά θετική ανταπόκριση στο αντίθετο φύλο όπως θα διαπιστώσετε από τα κομπλιμέντα που θα εισπράξετε, ενισχύοντας έτσι την αυτοπεποίθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε και στα πολύ καλά σας αλλά ίσως να υπερβάλετε λίγο στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Ίσως δεν έχετε βρει ακόμα στη ζωή σας αυτό που ψάχνετε σε ένα άτομο, ίσως πάλι να το είχατε και να μην το εκτιμήσατε όσο ήταν δίπλα σας και γι' αυτό το χάσατε αλλά υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας και στο δικό σας περιβάλλον που σας νοιάζονται και είναι πρόθυμοι να σας καταλάβουν, αρκεί να τους εμπιστευτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η διάθεσή σας είναι πολύ καλύτερη από χθες καθώς ένα-ένα τα πράγματα δείχνουν να αποκαθίστανται στη σχέση σας και έτσι μπορείτε πλέον να αναπνεύσετε ελεύθερα γιατί ήσασταν ιδιαίτερα ανήσυχοι αυτές τις μέρες. Τελικά όλα βαίνουν καλώς και έτσι μπορείτε να απολαύσετε το βράδυ σας παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ακόμα κι αν δεν έχετε πλήρη γνώση του τι ακριβώς παίχτηκε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved