Ερωτικό ωροσκόπιο 3/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αρχίζει να αποκτά αρκετό ενδιαφέρον για σας, καθώς ο κυβερνήτης σας, Άρης, κάνει ένα εξάγωνο με τον Ερμή, γεγονός που σας επιτρέπει να κινηθείτε άμεσα και χωρίς αναστολές, εκφράζοντας στο άτομο που σας ενδιαφέρει όλα όσα σκέφτεστε και θέλετε απ' αυτό. Τώρα αν υπάρξει θετικό αντίκτυπο από αυτή σας την πρωτοβουλία εξαρτάται καθαρά από το άλλο πρόσωπο και το χαρακτήρα του.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Όσο είστε πρόθυμοι να αναλάβετε δράση κι όχι να περιμένετε πότε θα κάνει πράγματα το άλλο άτομο με το οποίο διατηρείτε σχέση, τόσο θα αυξάνετε τις πιθανότητες να γίνουν και μάλιστα με το δικό σας τρόπο. Αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας που φέρνει το εξάγωνο του Ερμή στον 7ο οίκο σας με τον Άρη. Διατηρήστε τη θετική σας σκέψη και ενεργοποιηθείτε γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε αυτά που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σας σήμερα σας υπενθυμίζει ότι καλό θα είναι να μην ανοίξετε το στόμα σας και πείτε διάφορα που δεν πιστεύετε στο ταίρι σας ή δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε γιατί πιθανόν να μην μπορέσετε να φανείτε συνεπείς. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν φειδωλοί σε δηλώσεις προς το σύντροφό σας και κρατήστε μικρό καλάθι, αν δεν θέλετε μετά να είστε υπόλογοι.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσο καιρό προσπαθείτε να πετύχετε αυτά που θέλετε στα ερωτικά σας όμως από τη μια η προσωπική σας ανασφάλεια και από την άλλη το να μην ταράξετε κάποια δικά σας άτομα δε σας αφήνουν να προχωρήσετε. Σήμερα όμως θα διαπιστώσετε ότι δεν κινείστε μπροστά αλλά παραμένετε σε τροχιά γύρω από τον άξονά σας που σας προκαλεί εκνευρισμό. Πάρτε μια απόφαση, ακόμα κι αν οι άλλοι δεν την εγκρίνουν. Μετά βλέπετε...

ΛΕΩΝ

leont

Τουλάχιστον για σήμερα ο παλιός γνώριμος εαυτός σας φαίνεται να παραμερίζει, καθώς είστε αποφασισμένοι να ξεφύγετε από τα πρωτόκολλα και τους τύπους και να γίνετε περισσότερο άμεσοι και ξεκάθαροι γιατί βλέπετε ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο το άτομο που σας ενδιαφέρει θα καταλάβει το πώς αισθάνεστε γι' αυτό. Κι επειδή έχετε αρχίσει να κουράζεστε με τα πάνω κάτω θέλετε να τελειώνετε μια και καλή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Άρης στο ζώδιό σας κάνει σήμερα όψη με τον Ερμή και σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη δε θα σας αφήσουν να μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα. Οι ελεύθεροι λοιπόν εκ των πραγμάτων σπρώχνεστε σε αλλαγές – μονόδρομο, αφού βλέπετε ότι τόσο καιρό ρίχνετε άσφαιρα, ενώ οι δεσμευμένοι θα απαιτήσετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα με το σύντροφό σας κι ίσως ορισμένες εξηγήσεις για τη στάση του σε κάποιο κοινό σας θέμα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Προσπαθείτε να διατηρήσετε τις ευαίσθητες ισορροπίες σας όμως είναι αρκετά δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες, καθώς από τη μια είστε αποφασισμένοι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας σε ένα ερωτικό σας θέμα, από την άλλη όμως οι συγκυρίες αλλάζουν και μένετε με την πρόθεση. Το κακό είναι ότι οι ανάγκες και οι επιθυμίες παραμένουν ακάλυπτες κι αυτό σας κάνει να χάνετε την υπομονή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν συνηθίζετε να ρισκάρετε στη ζωή σας και πολύ περισσότερο στα αισθηματικά σας, εκτός αν έχετε στα χέρια σας όλα τα εχέγγυα ότι θα πετύχετε. Παρόλα αυτά, σήμερα, με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Άρη, δείχνετε να μην υπολογίζετε σε αυτήν την παράμετρο και μαζί με τη Νέα Σελήνη στο 2ο οίκο σας είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε ένα ερωτικό άλμα που σε άλλες περιπτώσεις δε θα αποτολμούσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ενισχύει την ενθουσιώδη και αισιόδοξη πλευρά σας σε βαθμό όμως που να μην βλέπετε ξεκάθαρα την αρνητική πλευρά ή να αγνοείτε επιδεικτικά τις επιπτώσεις των κινήσεών σας στα ερωτικά σας. Σαν να μη σας νοιάζει τι θα γίνει αύριο ή που θα καταλήξετε, το μόνο που δείχνει να σας απασχολεί είναι η ικανοποίησή σας. Η ζωή στο κάτω-κάτω είναι μια περιπέτεια και σήμερα έχετε σκοπό να τη ρουφήξετε μέχρι το μεδούλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό είστε μια του ύψους και μια του βάθους κι όλη αυτή η αστάθεια έχει μεγάλο αντίκτυπο και στα ερωτικά σας. Προσπαθείτε να κρατήσετε την ελπίδα σφιχτά μέσα σας αλλά μόλις παίρνετε φόρα οι συνθήκες γύρω σας σάς φρενάρουν. Σήμερα, όμως διαπιστώνετε ότι καλό είναι να τσεκάρετε το δίχτυ ασφαλείας αν υπάρχει ή σας αντέχει αλλά πρέπει να κάνετε και το βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ίσως σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να βρεθείτε με τους λίγους και εκλεκτούς φίλους σας ή να αναλάβετε τα ηνία μιας ομάδας που βλέπετε ότι παραπαίει και αποφασίζετε να την σώσετε. Γενικά είστε σε μια φάση που θέλετε να βάλετε τα ερωτικά σας σε δεύτερη μοίρα είτε γιατί έχουν πάρει το δρόμο που θέλατε είτε γιατί ρίξατε αρκετό βάρος σε ένα πρόσωπο και δεν είδατε και πολύ προκοπή, οπότε αποφασίζετε να στρέψετε την προσοχή σας αλλού.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Από τη μια η Νέα Σελήνη σας βοηθά να συνεχίσετε το παραμύθι χωρίς τέλος στα ερωτικά σας, ποντάροντας μόνο στη διαίσθησή σας και από την άλλη το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη να βγείτε μπροστά και να εκθέσετε τους προβληματισμούς σας που ενδέχεται να είναι διανθισμένοι και με λίγο παραπάνω συναίσθημα από το κανονικό. Είτε επιλέξετε τη μία πλευρά είτε την άλλη καλό είναι να μετριάσετε τις υπερβολές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved