Ερωτικό ωροσκόπιο 1/12

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/12
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αισθάνεστε κάπως μουδιασμένοι και δεν θέλετε να παραδεχτείτε κάποια συναισθήματα που σας κατακλύζουν για ένα άτομο ή προσπαθείτε για την ώρα να τα κρατήσετε αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό σας και να τα επεξεργαστείτε περισσότερο πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Παρόλα αυτά επειδή η ερωτική σας διάθεση είναι αυξημένη, ίσως παρασυρθείτε να δείτε τα πράγματα μόνο από αυτή τη σκοπιά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε από εκείνους που αποφασίζουν να κάνουν αλλαγές ή τις αποδέχονται εύκολα και αβίαστα. Όμως όλα τα σημάδια δείχνουν ότι, προκειμένου να πραγματοποιηθούν κάποια από αυτά που επιθυμείτε, αυτό το δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε και σήμερα με τη Σελήνη στο Σκορπιό είναι μια καλή ευκαιρία να εφαρμόσετε κάτι τελείως καινούργιο κι όχι το συνηθισμένο σας κόλλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αισθάνεστε ότι το έχετε παρακάνει με τόσα που έχετε καταπιαστεί τον τελευταίο καιρό και άλλα τόσα που θέλετε να κάνετε αλλά η Κυριακή σας κλείνει το μάτι και προσπαθεί να σας δελεάσει να περάσετε στην απραξία. Η μέρα αυτή είναι φτιαγμένη για ξεκούραση και θα έχει δίκιο και το ταίρι σας, αν αρχίσει να σας γκρινιάζει που αντί να χαλαρώσετε και να ξοδέψετε το χρόνο σας αποκλειστικά μαζί του, ασχολείστε πάλι με τα της δουλειάς.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σας θα διατηρηθεί σε πολύ ισχυρά ερωτικά επίπεδα και σήμερα κι αν εφαρμόσετε την γνώριμη κυκλωτική τακτική σας τα αποτελέσματα που θα έχετε είναι σίγουρο ότι θα είναι πολύ περισσότερο από ικανοποιητικά. Αρκεί να μην αφήσετε να σας πιάσει ανασφάλεια ή να επηρεαστείτε από κάποια αρνητική σκέψη και την τελευταία στιγμή κάνετε πίσω.

ΛΕΩΝ

leont

Αυτές οι μέρες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν υπέροχες αλλά τουλάχιστον δεν είναι κακές. Προσπαθείτε αρκετά να δαμάσετε το λιοντάρι που υπάρχει μέσα σας και δείχνετε αξιοθαύμαστη αυτοσυγκράτηση και συνέπεια απέναντι σε κάποιο άτομο που θέλετε και που σε άλλες περιπτώσεις απλά θα τα είχατε παρατήσει. Όμως εσείς επιμένετε και είστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρετε και μάλιστα με τους δικούς σας όρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ένα τηλέφωνο ή μήνυμα σήμερα θα σας αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει γι' αυτό θα πρέπει να το χειριστείτε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και ίσως, τουλάχιστον για λίγο καιρό, να μην το μοιραστείτε με κανέναν. Πιθανόν το ζήτημα να είναι αρκετά λεπτό και η ανάμειξη τρίτων προσώπων θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την όποια εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Λογικό είναι μετά από όλες αυτές τις μέρες το θέμα που απασχολεί έντονα το μυαλό σας και επηρεάζει την ψυχολογία σας να είναι τα ερωτικά σας. Νιώθετε σαν να έχετε καταπιέσει τα συναισθήματά σας καιρό και ότι πλέον ξεχύνονται από μέσα σας και σεις δεν μπορείτε να τα ελέγξετε. Παρόλα αυτά προσπαθήστε να μη χάσετε την ισορροπία σας εξαιτίας της ερωτικής διάθεσης που σας έχει συνεπάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η σχέση σας ή μια ερωτική σας υπόθεση φαίνεται ότι θα γίνει το επίκεντρο της σημερινής μέρας, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σας πέρα από την έντονη έλξη που σας προσφέρει σας ενισχύει και τα συναισθήματα που θρέφετε μέσα σας. Αυτή η φόρτιση μπορεί να εκτονωθεί μέσα από ένα έντονο ερωτικό παιχνίδι που καλό θα ήταν δεσμευμένοι και ελεύθεροι να το επιχειρήσετε ώστε να αποφύγετε πιθανές εντάσεις ή ζήλειες που μπορεί να παρουσιαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μετά από ένα μάλλον ξέφρενο τριήμερο ήρθε η ώρα για σας να ηρεμήσετε κάπως και να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά ή να τα εξετάσετε σε βάθος και να μη μείνετε μόνο στο περιτύλιγμα, αν όντως σας ενδιαφέρει κάποιο άτομο. Προσπαθήστε να προβλέψετε ποια θα είναι η πορεία μεταξύ σας κι αν εσείς θέλετε ή μπορείτε να αντεπεξέλθετε πριν προχωρήσετε περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η μέρα συνεχίζει να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για σας, τουλάχιστον από ερωτικής άποψης, καθώς με την Αφροδίτη χορηγό έχετε αρχίσει και παίρνετε τα πάνω σας εμφανισιακά και ψυχολογικά, κάτι που σαφώς δεν περνά απαρατήρητο στο αντίθετο φύλο. Παρόλα αυτά, επειδή νιώθετε ότι θέλετε όλη την πίτα κι όχι ένα μόνο κομμάτι, δεν βιάζεστε και περιμένετε υπομονετικά την κατάλληλη ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Όχι ότι θα κακοπέσετε σήμερα αλλά ίσως κάποια επικριτικά ή όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια που θα φτάσουν στα αφτιά σας από άτομα που σέβεστε την άποψή τους ή έχουν κάποιο ρόλο στην ζωή σας να σας αναγκάσουν να ξανασκεφτείτε την συμπεριφορά σας και να δείτε κάπως αλλιώς τα πράγματα μεταξύ εσάς και ενός ατόμου που σχετίζεστε. Κι ίσως αντιδράσετε αλλά μέσα σας ξέρετε ότι δεν είναι λάθος αυτά που σας λένε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με τις αποκαλύψεις δεν τα πάτε τόσο καλά όσο με τα μυστικά και σήμερα ίσως να τα έχετε δύο σε ένα, καθώς είναι πιθανό να μάθετε κάτι που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για το ποιόν του ατόμου που σας ενδιαφέρει αλλά να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και να κρύψετε επιμελώς την αναστάτωσή σας. Καλό θα ήταν όμως να μην προσπαθήσετε να το ξεχάσετε, μόνο και μόνο για να νιώσετε καλύτερα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved