Ερωτικό ωροσκόπιο 30/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας γιατί είναι πολύ πιθανό από το πουθενά να σας προκύψει μια ευκαιρία που θα σας βγάλει εκτός πλάνου στα ερωτικά σας αλλά να αξίζει τον κόπο. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που είναι στο ζώδιό σας σάς επιβεβαιώνει το «πέτρα που κυλάει, χόρτα δεν πιάνει» γι' αυτό δε σας αφήνει τα περιθώρια να κάτσετε, αφού σας βάζει στην πρίζα, φέρνοντας συνεχώς στο δρόμο σας νέα άτομα και δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είστε λίγο επιφυλακτικοί σήμερα, καθώς πιστεύετε ότι μάλλον έχετε χαλαρώσει πολύ και μπορεί να σας βγει σε ξινό. Από μόνοι σας λοιπόν μπαίνετε σε διαδικασία να αρχίσετε να ψάχνεστε με το σύντροφο για να μη σας έρθει από κει που δεν το περιμένετε. Όπως όμως καταλαβαίνετε αυτή σας η συμπεριφορά μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό και στο άλλο άτομο και τότε όντως να υπάρξει θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η διάθεσή σας σήμερα είναι κάπως βαριά και δεν ξέρετε αν οφείλετε στην σωματική ή στην ψυχική κούραση που νιώθετε. Αρκετές ευκαιρίες στα ερωτικά έχουν βρεθεί μπροστά σας το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρ' όλα αυτά κάτι δε σας γεμίζει το μάτι ή άλλο πράγμα ψάχνετε κι έτσι δεν είστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Πάνω όμως που νιώθετε ότι πλέον δεν περιμένετε κάτι αξιόλογο, εκεί είναι που θα διαψευστείτε.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε από τα ζώδια που κατά κάποιο τρόπο φοβούνται τις απότομες αλλαγές στα προσωπικά τους γιατί νιώθετε ανασφάλεια για το αύριο και το τι μπορεί να φέρει. Όμως έχετε διαπιστώσει πια ότι όσο αποφεύγετε εσείς να κάνετε το πρώτο βήμα και να προχωρήσετε σε κάτι άλλο, τόσο η ζωή σας τα φέρνει έτσι που σας αναγκάζει να λουστείτε αυτό που θέλετε να αποφύγετε. Συμπέρασμα: κάντε εσείς την ανατροπή.

ΛΕΩΝ

leont

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με το σύντροφό σας ή το σπίτι σας και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε αλλά γρήγορα θα υποχωρήσουν και έτσι το υπόλοιπο της ημέρας σας θα κυλήσει σε καλό κλίμα. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε ότι καλώς έγινε γιατί εκτονώθηκε ένα μεγάλο μέρος της έντασης και πλέον μπορείτε να ηρεμήσετε. Οι ελεύθεροι, βγείτε έξω το βράδυ! Που ξέρετε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάποια απότομη αλλαγή στα εργασιακά σας θέματα ίσως σας απασχολήσει αρκετά σήμερα και ούτε λίγο ούτε πολύ να σας χαλάσει τη μέρα. Το καλό θα ήταν βέβαια να δείτε πιο ψύχραιμα το όλο θέμα γιατί υπάρχει πιθανότητα να σας βγει σε καλό, όμως εσείς δεν έχετε πια αυτήν την υπομονή, με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε στο άτομο που είναι δίπλα σας και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είπαμε ότι ο Ουρανός σας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες, ανάλογα με το πώς διαχειρίζεστε εσείς τα ερωτικά σας. Σήμερα λοιπόν που συναντά τον Ήλιο δεν πρόκειται να σας ξεχάσει. Το ζητούμενο βέβαια είναι να έχετε πάρει πια το μήνυμα και να βρίσκεστε σε εγρήγορση γιατί μόνο έτσι θα επωφεληθείτε από αυτόν. Στην αντίθετη περίπτωση της αμετακίνητης στάσης, η ψυχρολουσία είναι σίγουρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το κλίμα της ημέρας ξεκινάει καλό για σας εξαιτίας της Σελήνης στο ζώδιό σας αλλά ενδέχεται στην πορεία να αλλάξει γιατί μια ανατροπή ή αλλαγή που δεν περιμένατε θα πάρει μπάλα όλη την ημέρα. Φροντίστε να ανακτήσετε τον έλεγχο γρήγορα και να κάνετε εκ νέου το πρόγραμμά σας γιατί και το σαββατόβραδο θα χάσετε και ένα πρόσωπο που ίσως αξίζει τον κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ο Ήλιος σας κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό αλλά τρέλα κέφια δεν έχετε σήμερα ούτε είστε μες την καλή χαρά όμως είναι πολύ πιθανόν αυτό όσο φτάνει το βράδυ να αλλάξει, αφού ενδέχεται ένα τηλέφωνο που δεν περιμένατε με τίποτα από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να σας βάλει φτερά στα πόδια. Εννοείται ότι δεν θα κάτσετε να το σκεφτείτε δεύτερη φορά και προτού να συνειδητοποιήσετε τι έχει γίνει, θα είστε ήδη στην εξώπορτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Το πιο πιθανό είναι η μέρα σας να ξεκινήσει στραβά, με ένα καυγά ίσως και μια έκρηξη από την πλευρά σας που όμως φαίνεται να σας κινητοποιεί είτε να πάρετε αποφάσεις για οριστική ρήξη στη σχέση σας είτε να πάρετε φόρα και να μην αφήσετε τίποτα που να θυμίζει κάτι από τον παλιό σας εαυτό. Οπλισμένοι με τη γοητεία και τον ερωτισμό που σας δίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είστε έτοιμοι πάντως να κάνετε την έκπληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχουμε πει αρκετές φορές ότι εσάς η αναμπουμπούλα και οι ανατροπές σας θρέφουν, οπότε σήμερα είστε στα καλύτερά σας, αφού αρκετές καταστάσεις θα κάνουν το χειλάκι σας να χαμογελάσει είτε ειρωνικά είτε γιατί όντως θα το διασκεδάσετε. Και στα ερωτικά σας όμως μπορεί να προκύψει μια αλλαγή που ίσως στην αρχή να σας φέρει αναστάτωση αλλά μετά θα δείτε ότι ήταν για καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αν τυχόν περιμένετε να μάθετε κάτι καλό που θα ενισχύσει κάποια αισθήματά σας για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, μάλλον δε θα σας βγει. Αν πάλι ήδη ξέρετε κάποια πράγματα που σας έχουν επηρεάσει αρνητικά όλες αυτές τις μέρες, σήμερα αυτά που θα έρθουν στα αφτιά σας είναι ικανά να σας απογειώσουν. Όπως καταλαβαίνετε το σίγουρο είναι ότι η μέρα δεν θα είναι καθόλου αδιάφορη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved