Ερωτικό ωροσκόπιο 28/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Μέρα χαράς η σημερινή για σας, αφού πέραν της Σελήνης στο Ζυγό έχουμε την Αφροδίτη σε όψη με τον Ερμή και το Δία οπότε πώς να μην έχετε κέφια; Οι υποψήφιοι μνηστήρες αρκετοί, η αυτοπεποίθησή σας στα ύψη, η γοητεία σας έντονη και σεις δεν έχετε παρά να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Το να πούμε να μη βιαστείτε να διαλέξετε μάλλον δε θα τ' ακούσετε καν, τουλάχιστον όμως μην σπεύσετε να δεσμευτείτε κιόλας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, σήμερα θέλει να σας κακομάθει λίγο, προσφέροντας σας διάφορα καλούδια που σίγουρα όχι μόνο θα σας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και θα προσθέσουν μια πικάντικη γεύση στο πρόγραμμά σας. Ερωτικά υπονοούμενα και παιχνίδια είναι αυτά που θα σας πάρουν τα μυαλά και θα σας κάνουν να ξεχάσετε ευθύνες και υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σίγουρα λίγοι είναι αυτοί που θα παραπονεθούν σήμερα για να μην πούμε κανένας αλλά εσείς μπορείτε απλά να πανηγυρίσετε γιατί είστε από τους πλέον ευνοούμενους. Θέλετε ένα συγκεκριμένο άτομο; Έτοιμο είναι να πέσει σαν ώριμο σύκο. Θέλετε να πείτε αυτά που νιώθετε στο έτερο ήμισυ; Βγαίνουν σαν χείμαρρος από μέσα σας. Θέλετε απλά να περάσετε τη βραδιά σας χωρίς να σας απασχολεί το αύριο, Έγινε! Κάτι άλλο;

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τρέλα και ενθουσιασμό είστε σήμερα που αγγίζει τα όρια της υπερβολής αλλά δε βαριέστε; Αφροδίτη και Δίας και Ερμής έχουν βαλθεί να σας βγάλουν από το καβούκι σας για τα καλά και μεταξύ μας δεν είναι και τόσο κακό, αφού και πιο απελευθερωμένοι θα νιώθετε και πιο ερωτεύσιμοι και γι' αυτό πιο εύκολοι στο να προσεγγίσετε ή να σας προσεγγίσουν. Για διάρκεια δεν γίνεται λόγος αλλά τουλάχιστον θα το διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ

leont

Όλα πάνε καλά σήμερα και βέβαια δεν έχετε ανάγκη κανέναν αλλά εκείνο το άτομο που θέλετε και σας παιδεύει εδώ και τόσο καιρό σας έχει κάτσει κάπως στραβά. Βέβαια είναι μια μέρα που η σοβαρότητα και η κατήφεια δεν υπάρχει κι έτσι είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε να το ρίχνετε στην πλάκα και να γελάτε με τον εαυτό σας που δεν έχετε την άνεση να πάτε και να του πείτε αυτά που νιώθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Χαλαροί και κεφάτοι σήμερα αλλά και με αισιόδοξη σκέψη θέλετε να παίξετε ένα κόντρα ρόλο και είστε έτοιμοι να βγείτε μπροστά και να ρισκάρετε σε ένα έρωτα. Όσο είναι ακόμα ο Άρης στο ζώδιό σας προσπαθείτε να προσπεράσετε κάποια κρατήματα που έχετε λόγω χαρακτήρα και αυτή η μέρα σας δίνει πολλά εχέγγυα για επιτυχία, οπότε τραβάτε μπρος κι ό, τι είναι να γίνει θα γίνει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας αλλά αυτό είναι το λιγότερο, καθώς η Αφροδίτη έχει στήσει τρελό χορό πάνω από το κεφάλι σας και δεν γίνεται λόγω θέσης να μην μπείτε κι εσείς. Ντυθείτε, στολιστείτε, φορέστε το πιο λαμπερό χαμόγελο που διαθέτετε και είστε έτοιμοι για τη μεγάλη μέρα που επιφυλάσσει αρκετές συγκινήσεις στα ερωτικά σας, αρκεί να θέλετε να τις ζήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο έλεγχος και η αυτοσυγκράτηση είναι στοιχεία που έχετε στο αίμα σας, αλλά για σήμερα μάλλον θα σας εγκαταλείψουν γιατί ο Ερμής στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και το Δία κάπου παρακεί πέραν του ότι σας κάνει πιο ευδιάθετους και χαλαρούς σας δίνει και την άνεση να εκφράσετε αυτά που αισθάνεστε στο άτομο που σας ενδιαφέρει ή να είστε εσείς οι αποδέκτες κομπλιμέντων και αγάπης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η μέρα σας προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες και σεις καλομαθημένοι όντες είστε έτοιμοι να τις αρπάξετε, αφού ο κυβερνήτης σας, Δίας, ποτέ δεν σας αφήνει να στριμωχτείτε άσχημα. Γι' αυτό σήμερα με την αισιόδοξη ατμόσφαιρα κι ελαφρώς λάσκα και τον ερωτισμό σας να φτάνει σε υψηλά επίπεδα, είστε έτοιμοι να πείτε «ναι» σε όλα, είτε κάνοντας μια νέα γνωριμία είτε υποκύπτοντας σε μια πρόκληση που μπορεί να σας γίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε αντίθεση με το Δία θα προσπαθήσει να σας ξεσηκώσει και για λίγο να νιώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε τα καλύτερα στα αισθηματικά σας, αρκεί να έχετε λίγο τύχη γιατί η αλήθεια τώρα τελευταία δεν φαίνεται να σας χαμογελάει. Ίσως αυτό που χρειάζεται να κάνετε για σήμερα είναι να διασκεδάσετε και να αφεθείτε να σας παρασύρει το εύθυμο κλίμα, χωρίς περιορισμούς και πρέπει και τα άλλα ας τα αναλάβει το σύμπαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε από αυτούς που δεν μπορείτε να αυτοπεριοριστείτε σε στενά πλαίσια, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια ερωτική σας σχέση που τείνει να γίνει αποκλειστική και η σημερινή μέρα σας εμφυσάει αυτό πνεύμα του να μη σταθείτε ούτε σε συναισθήματα, ούτε σε δεσμεύσεις, ευθύνες και υποχρεώσεις απέναντι στο άλλο άτομο και να κάνετε ό, τι σας κατέβει στο κεφάλι, αρκεί να είστε εσείς καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει για σας με τον καλύτερο τρόπο στα ερωτικά ή την υπάρχουσα σχέση σας, αφού η θετική ενέργεια που υπάρχει γύρω σας συμβάλει στο να είστε πιο ευδιάθετοι και ανοικτοί σε ερωτικά πλησιάσματα και συναισθηματικά πάρε – δώσε. Ίσως φτάσετε λίγο στην υπερβολή με το θέλετε να προσφέρετε το κάτι παραπάνω αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved