Ερωτικό ωροσκόπιο 26/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάτε τη μέρα σας σήμερα με την πρόθεση να οργανώσετε λίγο το μυαλό σας και να κάνετε μια σούμα στην προσωπική σας ζωή, προκειμένου να αισθάνεστε καλά και με τον εαυτό σας αλλά και δίκαιοι με το άτομο που είναι δίπλα σας. Γρήγορα όμως θα καταλάβετε ότι εσείς είστε φτιαγμένοι από άλλο υλικό και δε γίνεται να μπείτε σε καλούπι, επειδή είναι αναπόφευκτο να κάνετε τελικά το δικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στον 7ο οίκος φέρνει στο προσκήνιο την πρακτική πλευρά σας και ενισχύει την άποψή σας ότι καλές οι αγάπες και τα λουλούδια αλλά για να προχωρήσει μια σχέση χρειάζονται και άλλα πράγματα που συχνά δεν έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα. Σε αυτό το επιχείρημα θέλετε να στηρίξετε την άποψή σας απέναντι στις όποιες απαιτήσεις για περισσότερο χρόνο μεταξύ σας έχει ο σύντροφός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχετε κουραστεί, έχετε βαρεθεί αλλά τελικά νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να τα ρίξετε όλα πίσω από την πλάτη σας και να προσπαθήσετε για το καλύτερο, καταστρώνοντας σχέδια που ναι μεν σας φορτώνουν με έξτρα ευθύνες αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τι σας γίνεται. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα ίσως καταφέρετε να ξεδιαλύνετε και τη σχέση σας με ένα πρόσωπο που τώρα τελευταία τα όρια έχουν γίνει δυσδιάκριτα και από τους δύο.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πεπεισμένοι σήμερα ότι ακόμα και στα ερωτικά για να πετύχεις χρειάζεται να «παίξεις» με κάποιο σύστημα. Γι' αυτό θα βάλετε κάτω όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχετε για να μπορέσετε να κινηθείτε. Για να το καταφέρετε πάντως θα πρέπει να παραμερίσετε τα συναισθήματα που νιώθετε για ένα άτομο και να εφαρμόσετε την τακτική του ελιγμού που σας είναι ιδιαίτερα προσφιλής.

ΛΕΩΝ

leont

Το ότι μπορεί να εκτεθήκατε κατά τη γνώμη σας τις προηγούμενες ημέρες και να αποκαλύψατε κάποια συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει δεν είναι λόγος να σας πιάσει άγχος ή να τα βάλετε με τον εαυτό σας. Κάνατε όπως νιώθατε τη συγκεκριμένη στιγμή. Από δω και πέρα όμως καλό θα ήταν να είστε πιο συγκρατημένοι και να μη βιάζεστε να πείτε ή να κάνετε πράγματα που μετά θα μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη είναι ήδη στο ζώδιό σας και η μέρα σας πάει γάντι, αφού και σίγουροι νιώθετε και αρκετά ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας. Ακόμα βέβαια δεν έχετε ολοκληρώσει τις προσπάθειές σας για κάποιο στόχο που έχετε βάλει στα ερωτικά σας αλλά, δεδομένης της αντίληψής σας ότι κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του, πιστεύετε ότι βρίσκεστε αρκετά κοντά και είναι θέμα χρόνου να τον πετύχετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σίγουρα είναι μια μέρα που αισθάνεστε ότι καταπιέζεστε συναισθηματικά και πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας να γίνει πιο υπεύθυνος και ώριμος όσον αφορά στις επιθυμίες ή τις προσδοκίες σας απέναντι σε ένα άτομο που θέλετε. Στη θεωρία βέβαια όλα εύκολα είναι αλλά στην πράξη δεν σας βγαίνει ξαφνικά να γίνετε υπολογιστές κι όσο και να το επαναλαμβάνετε τελικά δε σας πείθετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ερμής και Κρόνος ξανασυναντιούνται στο ζώδιό σας σήμερα και σας ωθούν να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τόσο σε εσάς προσωπικά όσο και στη θέση σας ή το ρόλο σας μέσα στη σχέση. Προφανώς το συγκεκριμένο θέμα είχε τεθεί και πάλι στο πρόσφατο παρελθόν αλλά τώρα είναι η ώρα να κλείσετε μια και καλή αυτό το κεφάλαιο, ανακτώντας και την αυτοκυριαρχία σας αλλά και τον έλεγχο της κατάστασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα θα παραδεχτείτε ότι ο δρόμος της στέρησης και της θυσίας δεν είναι αυτός που σας ταιριάζει, καθώς ναι μεν έχετε πολλούς στόχους και την κατάλληλη ψυχολογία αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να φάτε τη ζωή σας προσπαθώντας να τους καταφέρετε. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ερωτικά θέματα, είστε της άποψης ότι αν χάσετε το ένα τρένο μετά από λίγο θα εμφανιστεί το επόμενο, οπότε γιατί να σκάτε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μια χαρά είστε σήμερα, αφού τα πάτε καλά με τέτοιες συνθήκες και μιας και είστε από τα άτομα που δε βασίζονται στην τύχη αλλά στην προσωπική δουλειά, προκειμένου να πετύχετε ό, τι επιδιώκετε, είναι λογικό να περιμένετε να ανταμειφθείτε σήμερα. Έχετε πάντως αρκετά καλές προοπτικές για μια νέα γνωριμία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, δηλαδή σοβαρή και σταθερή στο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε πιο συμμαζεμένοι σήμερα και αναγκασμένοι να κρατήσετε τα προσχήματα, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα αυτό που προστάζει το μυαλό σας κι όχι η καρδιά σας. Καλός είναι ο ενθουσιασμός και η έλλειψη δεύτερων σκέψεων αλλά όταν βλέπετε ότι ενδέχεται να χάσετε κάτι που για σας είναι πολύτιμο, όπως πχ η ανεξαρτησία σας, η αναδίπλωση ή η φυγή μπαίνουν αυτόματα σε εφαρμογή.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είναι η κατάλληλη μέρα που πρέπει να βάλετε κάτω τα υπέρ και τα κατά στη σχέση σας ή σε έναν έρωτα και να δείτε προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα. Τέλειες και ιδανικές καταστάσεις βέβαια δεν υπάρχουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό που είναι το καλύτερο για σας και πιο κοντά στα δικά σας πρότυπα. Οπότε σκεφτείτε καλά αν και κατά πόσο ό, τι έχετε πλησιάζει σε αυτό το μοντέλο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved