Ερωτικό ωροσκόπιο 22/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα γύρω σας αρχίζει να μεταβάλλεται προς το καλύτερο, ενδεχομένως λόγω της εισόδου του Ήλιου στον Τοξότη και σας ενισχύει τον ενθουσιασμό αλλά και την ανυπόμονη διάθεση. Πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι, αρχίζετε να βλέπετε το φως στην άκρη του ορίζοντα και όχι τα σύννεφα που είναι μπροστά σας και είστε σίγουροι ότι είστε πλέον πολύ κοντά να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Αισθάνεστε πιο δυνατοί και συγκεκριμένοι για το τι θέλετε και τι όχι στην ερωτική σας ζωή και αυτό σας δίνει τη διάθεση να τρέξετε λίγο τα πράγματα με ένα άτομο που βρίσκεται στο στόχαστρό σας. Επειδή η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση προέρχονται κυρίως από τον ίδιο σας τον εαυτό, τώρα αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι να έχετε σταθερές βάσεις και να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη και τον 7ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντάς σας μια φρέσκια αναγεννητική πνοή και αισιόδοξη διάθεση σε οτιδήποτε αφορά στη σχέση σας και τα αισθηματικά σας. Στους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου η τάση για ερωτικές περιπέτειες εντείνεται επικίνδυνα που οι ελεύθεροι θα την απολαύσουν με την καρδιά τους. Οι υπόλοιποι προσοχή στα φλερταρίσματα που καλό θα ήταν να μείνουν σε κοινωνικό επίπεδο!

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για λίγο ακόμα η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς σπρώχνει να γίνετε αρκετά ειλικρινείς και ξεκάθαροι απέναντι στο σύντροφό σας και να εκδηλώσετε όχι μόνο τα συναισθήματά σας αλλά και να παραδεχτείτε ότι έχετε κι εσείς κάποιες ανάγκες ή επιθυμίες απ' αυτόν που ακόμα δεν έχουν καλυφθεί, ώστε να νιώθετε καλά και να συνεχίσετε να προσφέρετε στη σχέση.

ΛΕΩΝ

leont

Είστε έτοιμοι σήμερα να εγκαταλείψετε την διάθεση της απομόνωσης που σας είχε πιάσει εδώ και δυο μέρες γι' αυτό δεν θα μείνετε άλλο κλεισμένοι στον εαυτό σας και θα προσπαθήσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σας με τον άνθρωπό σας. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την αλλαγή ψυχολογίας θα παίξει η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη που σας κάνει επικοινωνιακά πιο ανοικτούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Όλο αυτόν τον καιρό έχουν προκύψει αρκετά στην προσωπική σας ζωή που σας αναγκάζουν να δουλεύετε συνεχώς τόσο με τον εαυτό σας όσο και με θέματα που αφορούν στη σχέση σας. Σήμερα το ηθικό σας αναπτερώνεται και κατά κάποιο τρόπο νιώθετε ότι η ώρα της δικαίωσής σας είναι πολύ κοντά, ελπίζοντας ότι σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα των πράξεών σας να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάποιος δικός σας άνθρωπος ή μέλος της οικογένειάς σας σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σας. Μπορεί να σας στηρίξει, να σας ανεβάσει και να σας τονώσει το ηθικό σε ένα ερωτικό σας θέμα, κάτι που χρειάζεστε αρκετά για να μπορέσετε να δείτε και μια άλλη πλευρά των πραγμάτων αλλά και να προσπαθήσετε για κάτι καινούργιο με τελείως διαφορετικά δεδομένα και προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι αρνητικές ή απαισιόδοξες σκέψεις δείχνουν να σας αφήνουν στην ησυχία σας με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη που αρχίζει σιγά-σιγά να φωτίζει τον ψυχισμό σας αλλά και να σας δημιουργεί τη διάθεση να ριχτείτε με θάρρος στον ερωτικό αγώνα, πετυχαίνοντας τις όποιες επιδιώξεις σας. Μετά από τόσες δυσκολίες που έχουν βγει στο δρόμο σας τουλάχιστον για ένα διάστημα δικαιούστε κάπως να χαρείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ποιός σας κρατάει εσάς σήμερα. Ο Ήλιος μπήκε στο ζώδιό σας και ήδη αισθάνεστε πιο ανανεωμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Η όποια κούραση δείχνει να υποχωρεί και πλέον έχετε τη διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα και για τον εαυτό σας και για τον άνθρωπο που σχετίζεστε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου νιώθετε τις μετοχές σας στα ερωτικά να ανεβαίνουν και είστε έτοιμοι να επενδύσετε πάνω τους βγάζοντας την τζογαδόρικη πλευρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα νιώθετε σαν κάποιος να άνοιξε το παράθυρο της ψυχής σας και μπήκε μέσα σας φρέσκος αέρας. Με αρκετές ελπίδες για κάτι καλύτερο στην ερωτική σας ζωή, γίνεστε κάπως πιο ανάλαφροι γι' αυτό και ανοικτοί στην προσέγγισή σας ενώ αρχίζετε και ανακτάτε την πίστη σας στον εαυτό σας και τις ικανότητές του, σε μια χρονική στιγμή που το είχατε μεγάλη ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Για ένα περίπου μήνα η κατάσταση στα ερωτικά σας δείχνει να παίρνει μια αρκετά ευχάριστη τροπή, καθώς βλέπετε ότι κάποιες συνταγές που εφαρμόσατε πιάνουν τόπο. Οι ελεύθεροι γίνεστε αρκετά κοινωνικοί και δεν θα αφήσετε ευκαιρίες για διασκέδαση και νέες γνωριμίες να πάνε χαμένες. Άλλωστε το λέει και η παροιμία: «όποιος γυρίζει, μυρίζει κι όποιος κάθεται βρωμά».

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ευδιάθετοι και πιο χαλαροί από ποτέ, αποφασίζετε να κλείσετε τα αφτιά σας στις Κασσάνδρες γύρω σας και να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας. Στο κάτω-κάτω εσείς θα είστε αυτοί που αν σφάλετε, θα πληρώσετε το τίμημα κι αν έχετε δίκιο, θα χαρείτε διπλά. Γιατί λοιπόν να αφήσετε κάποιους να σας επηρεάσουν αρνητικά και να μην κάνετε ό, τι επιθυμείτε;

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved