Ερωτικό ωροσκόπιο 19/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, Άρης, κάνει ένα εξάγωνο με το Δία σήμερα και παρόλο που εκ πρώτης όψεως δε δείχνει να σας επηρεάζει άμεσα, εντούτοις σας ξεσηκώνει κατά κάποιο τρόπο και σας βάζει σε διαδικασία να ξεφορτωθείτε αρκετά από τα κακώς κείμενα στα ερωτικά σας με έναν μάλλον σαρωτικό τρόπο. Άλλωστε έτσι κι αλλιώς διανύετε μια περίοδο που δεν μπορείτε να αράξετε πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με την Πανσέληνο που έγινε στο ζώδιό σας θα έπρεπε να είχατε πάρει το μάθημά σας και να είχατε ήδη σηκώσει τα μανίκια για να αναλάβετε δράση, αφού διαπιστώνετε ότι το να παραμένετε στα ίδια ή να αργείτε χαρακτηριστικά να κάνετε πράγματα για τη σχέση σας, το μόνο που πετυχαίνετε είναι συγκρούσεις και διαφωνίες με το σύντροφό σας. Δείξτε τη θέλησή σας και θα δείτε ότι το κέρδος σας θα είναι μεγάλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σίγουρα η σημερινή μέρα μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να θεωρηθεί για σας, αφού από τη μια η Σελήνη στο ζώδιό σας και από την άλλη η όψη του Άρη με το Δία φουσκώνουν τα πανιά σας και σας ωθούν να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να διεκδικήσετε επάξια ένα άτομο που από καιρό προσπαθείτε να προσεγγίσετε. Αφήστε λοιπόν τα τερτίπια και βγείτε μπροστά με δύναμη και θάρρος.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σας κάνει εξάγωνο με το Άρη και φαίνεται ότι σας προσφέρει απλόχερα την ώθηση που χρειάζεστε ώστε να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω συναισθηματικά ή δεν σας προσφέρουν αυτά που η καρδιά σας επιθυμεί. Πάρτε φόρα λοιπόν και ξεχυθείτε μπροστά γιατί εκεί υπάρχουν ευκαιρίες που αξίζουν και όσο μένετε στα παλιά τις χάνετε.

ΛΕΩΝ

leont

Για να πετύχετε κάτι καλό στα ερωτικά σας που θα σας κάνει να χαρείτε και τη νίκη σας πρέπει να επιδείξετε υπομονή και επιμονή. Εσείς όμως φαίνεται ότι σήμερα είστε στα κόκκινα και δεν μπορείτε να κρατηθείτε άλλο. Θέλετε να πιάσετε το άλλο άτομο και να πείτε όλα όσα νιώθετε γι' αυτό σαν να σας κυνηγάει ο χρόνος. Προσπαθήστε να κατευνάσετε αυτή σας την επιθυμία όμως γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αισθάνεστε σαν πύραυλοι έτοιμοι προς εκτόξευση σήμερα κυρίως οι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας σε όψη με τον Δία έρχεται να δυναμιτίσει την κατάσταση στα ερωτικά σας και πάνω στην φούρια σας να κάψετε και τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Επειδή η διάκριση δεν φαίνεται να υφίσταται αυτή τη μέρα, προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα κόκκο λογικής για να μην χάσετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μια αντάρα, μια αναστάτωση τη νιώθετε σήμερα και οι προσπάθειες σας να ηρεμήσετε ή να ρίξετε κάπως τους τόνους δε φαίνεται να πιάνουν. Μάλλον έχετε μαζέψει πολλά αυτές τις μέρες και νιώθετε ότι σας πνίγουν. Γι' αυτό θέλετε να βγάλετε τα εσώψυχά σας στη φόρα και να μην κρατήσετε τίποτα για σας. Όποια συναισθήματα νιώθετε για ένα άτομο είναι πολύ πιθανόν να τα σερβίρετε και ό, τι βρέξει ας κατεβάσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Λίγη χαλαρότητα και ξενοιασιά ψάχνετε κι εσείς από τη ζωή σας έτσι να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι σας αλλά μάλλον δεν το 'χετε ούτε σήμερα, καθώς αναγκάζεστε να ξαναριχτείτε στη μάχη και αυτή τη φορά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον που νιώθετε ότι παρεμβαίνει στην ερωτική σας ζωή με τρόπο που σας δυσαρεστεί αρκετά και αναγκάζεστε να του "τραβήξετε το αφτί".

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είναι να μην πάρετε φόρα εσείς γιατί είστε έτοιμοι να τα κάνετε όλα στάχτη και μπούρμπερη. Ξαφνικά σήμερα ίσως σας πιάσει το φιλελεύθερό σας και νιώσετε ότι καταπιέζεστε και δεν αντέχετε άλλο. Προκειμένου, όπως λέτε, να ξαναβρείτε τον εαυτό σας όχι μόνο δεν θα αφήσετε τίποτα όρθιο αλλά θα ριχτείτε με πάθος στην αναζήτηση μιας ερωτικής περιπέτειας, αρνούμενοι να σκεφτείτε το αύριο ή τις συνέπειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ίσως ειπωθούν κάποια πράγματα σήμερα από κάποιο γνωστό ή συγγενή σας σχετικά με το που βαδίζετε στα αισθηματικά σας ή ότι θα πρέπει να αλλάξετε στάση απέναντι στη σχέση σας που ναι μεν δεν είναι σοβαρά αλλά στην παρούσα φάση το μόνο που δε χρειάζεστε είναι οι υποδείξεις. Πιθανόν να εκνευριστείτε αρκετά και δεν θα μπορέστε να συγκρατηθείτε οπότε θα ανοίξετε και σεις τη γλωσσίτσα σας που σπάει κόκκαλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ήσασταν που ήσασταν ασυγκράτητοι αυτόν τον καιρό, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ξεφύγετε τελείως. Προκειμένου να περάσει το δικό σας και να καταφέρετε το άτομο που θέλετε, είστε διατεθειμένοι να κάνετε ό, τι είναι δυνατόν, μην υπολογίζοντας τίποτα. Κι όσο υπάρχει μια φωνή μέσα σας που σας λέει ότι δε θα σας βγει σε καλό, τόσο την αγνοείτε επιδεικτικά και συνεχίζετε ακάθεκτοι.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα κινδυνεύετε να παρασυρθείτε σε μια αντιπαράθεση με το ταίρι σας που εξαιτίας της πίεσης που θα υποστείτε σας θα σας κάνει να ξεσπάσετε και να πείτε ό, τι θέλατε και δε θέλατε. Η κατάσταση εννοείται ότι θα φουντώσει με αποτέλεσμα να σας κάνει να νιώσετε αρκετά άβολα. Το να τα μαζέψετε τη δεδομένη στιγμή είναι δύσκολο αλλά μπορείτε να «κρυφτείτε» και να περιμένετε να εκτονωθεί η κρίση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved