Ερωτικό ωροσκόπιο 18/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Όταν λειτουργείτε στα όρια αφήνετε όλα τα περιθώρια για να εκτεθείτε οπότε λογικό είναι να μην είστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τα τελευταία γεγονότα. Πέραν τούτου, όμως, καταφέρατε ακόμα κι έτσι να συλλέξετε ορισμένα στοιχεία για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μην χάνετε λοιπόν την ψυχραιμία σας γιατί για υπομονή δε γίνεται λόγος και περιμένετε τις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Θέλετε να καλύψετε όσες περισσότερες συναισθηματικές σας ανάγκες μπορείτε κι αυτό σας ωθεί στο να ξανοίγεστε σε άγνωστα νερά και γι αυτό επικίνδυνα νερά. Μην αφήνετε να σας παρασέρνουν όμορφα λόγια ή υποσχέσεις και δείξτε αρκετή υπομονή και αυτοσυγκράτηση, ώστε να πετύχετε στο τέλος το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μπορεί να σας κατηγορήσουν για δισταγμό αλλά τουλάχιστον θα σας μείνουν τα μισά ρούχα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη έχει μπει στο ζώδιό σας και σας σπρώχνει να ανανεωθείτε όχι μόνο εξωτερικά αλλά κυρίως εσωτερικά γι' αυτό και δε θέλετε να περιστοιχίζεστε από άτομα που σας κρατούν πίσω ή σας κάνουν να νιώθετε υπεύθυνοι για ό, τι γίνεται. Είναι μια περίοδος για σας, όχι μόνο για ξεκαθαρίσματα, αλλά και για αναζήτηση ενός ατόμου που θα σας προσφέρει κάτι καινούργιο και συναρπαστικό.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλά τα λόγια και οι συζητήσεις με το ταίρι σας αλλά απ' ό, τι βλέπετε το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, αφού είτε δεν υπάρχει κατανόηση από τη μια πλευρά είτε έχετε μια παράλληλη κατεύθυνση που δε δείχνει να συμπίπτει σε κανένα σημείο. Το γεγονός είναι ότι καταναλώνετε αρκετό χρόνο από τη ζωή σας για να ισιώσετε τα στραβά, πράγμα αρκετά δύσκολο γι' αυτό πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά πόσο ακόμα θα αντέξετε.

ΛΕΩΝ

leont

Πρέπει να επιδείξετε αρκετή υπομονή και αισιόδοξη στάση, προκειμένου να καταφέρετε να προσελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν αρκούν μόνο τα ωραία λόγια ή το πολλά υποσχόμενο βλέμμα. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να ακούσετε και να κατανοήσετε τις επιθυμίες του και τις ανάγκες του που σημαίνει ότι θα βάλετε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σας. Κι αυτό τη δεδομένη στιγμή σας είναι δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι πολλά αυτά που θέλετε να κάνετε σήμερα και η μέρα μάλλον δε σας βγαίνει οπότε καλό θα ήταν να βάλετε κάποιες προτεραιότητες μιας και κάποια από αυτά πιθανόν να τα αφήσετε στη μέση. Ανάμεσα σε όλα δε θα ήταν άσχημο να εξοικονομήσετε και λίγο χρόνο για το ταίρι σας που τώρα τελευταία το 'χετε του μπάτσου και του κλότσου, εφόσον το προσέχετε μόνο όταν κάνει κάτι στραβό.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πολλά είναι αυτά που θέλετε να κάνετε και ακόμα περισσότερα αυτά που θέλετε να πείτε στο άτομο που σχετίζεστε κι όλο τα αναβάλλετε, μη βρίσκοντας την κατάλληλη στιγμή. Αλλά όσο πιο πολύ τα σκέφτεστε τόσο σας πιάνουν οι αμφιβολίες για το κατά πόσο είστε βιαστικοί στην κρίση σας και πρέπει να περιμένετε. Αν όμως βλέπετε ότι σας απασχολούν αρκετά τότε να τα αναφέρετε κι ας είναι λάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι τα πράγματα στα ερωτικά σας δεν είναι καθόλου καλά αλλά δεν μπορείτε να πάρετε την απόφαση να ξεκόψετε ένα άτομο που δεν σας καλύπτει πλέον. Επιμένετε και προσπαθείτε, σπαταλώντας χρόνο και ενέργεια σαν να μη θέλετε να παραδεχτείτε ότι τελικά ίσως δεν πάει άλλο ή να πείσετε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να αλλάξετε την πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με τη Σελήνη στους Διδύμους σήμερα και στον 7ο οίκο σας οι δικαιολογίες ή το να αποφεύγετε να πάρετε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στη σχέση σας μάλλον θα σας βάλουν σε μεγαλύτερους μπελάδες. Δεν μπορείτε συνεχώς να καμώνεστε ότι δεν τρέχει τίποτα ούτε και να βολεύεστε, βάζοντάς την στον αυτόματο. Περισσότερο καταπιέζεστε με αυτόν τον τρόπο και στο τέλος ξεσπάτε όπου να 'ναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πολύ άγχος και τρέξιμο με ζητήματα της εργασίας σας δε σας αφήνουν το περιθώριο να ξεκινήσετε τη βδομάδα σας σε χαλαρούς ρυθμούς και ίσως σας δημιουργήσουν νευρικότητα. Από την άλλη βέβαια αυτό είναι και καλό γιατί δεν έχετε καθόλου χρόνο να ασχοληθείτε με τα των ερωτικών και των σχέσεών σας κι έτσι το ρίχνετε στην εργασιοθεραπεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχετε χάσει τελείως το μυαλό σας με ένα έρωτα αυτή την περίοδο και δεν σας ενδιαφέρει ακόμα κι αν γκρεμίζεται γύρω σας το σύμπαν. Νιώθετε ότι κάτι μέσα σας έχει αλλάξει κι ότι είστε ακμαίοι και έτοιμοι για όλα αλλά καλώς ή κακώς δεν μπορείτε να αγνοείτε την ύπαρξη του Κρόνου που παραμονεύει και είναι έτοιμος να σας τραβήξει τα λουριά, όταν βλέπει ότι πετάτε στα σύννεφα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε ένα ερωτικό σας θέμα αλλά όσο το δυνατόν μέσω Λαμίας καθώς αισθάνεστε ότι η απευθείας αντιπαράθεση θα ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα και τελικά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γίνουν τα πράγματα χειρότερα από πριν. Καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο ακόμα αλλά αν δεν μπορείτε και στριμωχτείτε, τότε απλά να αναφέρετε αυτό που θέλετε και να μην επεκταθείτε περαιτέρω.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved