Ερωτικό ωροσκόπιο 17/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Μία Πανσέληνος, πέρα από το μαγευτικό θέαμα που μπορεί να προσφέρει, προκαλεί και συναισθηματική φόρτιση, πόσο μάλλον όταν είναι στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού όπως σήμερα. Για εσάς αυτό θα πολλαπλασιαστεί επί δύο, καθώς επηρεάζει άμεσα τα ερωτικά σας και ενισχύει το σεξουαλικό σας ταμπεραμέντο, βάζοντας φωτιά στην εύφλεκτη ιδιοσυγκρασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η διεκδίκηση όσων θεωρείτε ότι σας αξίζουν στην προσωπική σας ζωή ενισχύεται με αυτήν την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, φέρνοντάς σας ενδεχομένως σε πλήρη αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας που θεωρεί εγωιστική αυτή σας τη στάση. Η επιμονή σας να τον πείσετε να δει τα πράγματα από την δική σας πλευρά, θα οδηγήσει στο να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου καθώς είναι πιθανόν να καταλήξετε να τσακώνεστε για το ποιος προσφέρει τι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν είστε και στα καλύτερά σας και η Πανσέληνος έρχεται να ενισχύσει την κακοδιαθεσία σας. Πιστεύετε ότι τόσο καιρό έχετε καταναλώσει πολύ ενέργεια και κόπο για να καταφέρετε να είστε μαζί με ένα άτομο που αλλά πότε το ένα και πότε το άλλο σας ξαναφέρνουν στο σημείο μηδέν. Ενδεχομένως λοιπόν σήμερα να το πάρετε απόφαση ό, τι δε γίνεται τίποτα και πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λειτουργείτε κάπως περίεργα σήμερα σαν να μη σας νοιάζουν καθόλου οι συνέπειες των πράξεών σας και ωθήστε σε μια ερωτική συμπεριφορά που δεν θυμίζει σε τίποτα εσάς. Το μάτι σας γυαλίζει επικίνδυνα, καθώς επιδίδεστε σε έντονο φλερτ και στενά μαρκαρίσματα τελείως απροκάλυπτα. Ποιό θα είναι το αποτέλεσμα όλων αυτών, επίσης δείχνει να μη σας απασχολεί και το μόνο που σκέφτεστε είναι πως θα περάσετε καλά.

ΛΕΩΝ

leont

Άσχετα με το τι φαίνεται προς τα έξω, σίγουρα άνετους και χαλαρούς δεν θα μπορούσε κάποιος να σας χαρακτηρίσει, καθώς αυτή η Πανσέληνος έρχεται να φωτίσει αυτή την πλευρά σας που είναι πιο ευάλωτη και ευεπηρέαστη. Έτοιμοι είστε να βρυχηθείτε άγρια στο σύντροφο ή στο άτομο που σχετίζεστε με το που θα υποπέσει στην αντίληψή σας σήμερα ότι δεν σας υπολογίζει ή σας εκτιμά όσο θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα περισσότερο από άλλες μέρες διακρίνεστε από μια έλλειψη ανοχής και κατανόησης. Είναι πολύ πιθανό να εκφράσετε μία γνώμη σας με δεικτικό τρόπο ή να πείτε κάτι πάνω στον εκνευρισμό σας στον άνθρωπό σας που θα παρακαλάει να ανοίξει η γη να το καταπιεί. Βέβαια, αργότερα ίσως καταλάβετε ότι το παρακάνατε και μετανιώσετε αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να τον πείσετε ότι δεν τα εννοούσατε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Συνήθως λειτουργείτε με γνώμονα το μέτρο αλλά σήμερα δεν είναι μια από αυτές τις φορές και κινδυνεύετε όχι μόνο να γίνετε απόλυτοι αλλά και να σας βγει μια ζήλεια που θα σας κάνει να χάσετε τον έλεγχο. Επειδή όμως, εκτός των άλλων, είναι και μια κατεξοχήν ερωτική μέρα, καλύτερα να εκφράσετε το πάθος σας με άλλους τρόπους, παραμερίζοντας τα μούτρα και τους καυγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Πανσέληνος στον άξονά σας ξαναφέρνει στο προσκήνιο ένα θέμα που αφορά στη σχέση σας ή στο σύντροφό σας που προφανώς θεωρούσατε ότι είχε κλείσει. Οι ελεύθεροι είναι οι πιο ευνοημένοι σήμερα, αφού έχουν όλες τις ευκαιρίες να μαγέψουν με το μαγνητισμό που θα εκπέμπουν τους πάντες γύρω τους και βέβαια να αποκτήσουν το άτομο που επιθυμούν με γρήγορες και συνοπτικές διαδικασίες, καθώς δεν θα υπάρχει καμία αντίσταση από την άλλη πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Για σήμερα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέτε και τι κάνετε γιατί δεν αποκλείεται να σας ξεφύγει κάτι που δεν έπρεπε να πείτε ή να ξεκινήσετε μια πλάκα που θα καταλήξει σε χοντρή παρεξήγηση με το σύντροφό σας. Οπότε λίγα λόγια και ελεγχόμενα για να μην καταλήξετε, εκεί που ήσασταν μια χαρά, να τσακώνεστε ή να ψάχνετε δικαιολογίες για να τον κατευνάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε σπάσει τα ρεκόρ υπομονής και καρτερίας και τείνετε πλέον να αγγίξετε τα όρια του μαζοχισμού. Ίσως σήμερα προσπαθήσετε να δώσετε οριστικό τέλος σε έναν έρωτα που μοιάζει αδιέξοδος ή δεν σας καλύπτει πια αλλά στην πορεία και μένοντας μόνοι θα διαπιστώσετε ότι και πιο δύσκολο απ' όσο νομίζατε ήταν και ότι η καρδιά σας δεν ήταν απόλυτα σύμφωνη με την απόφασή σας. Πίσω όμως δεν θα κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ίσως σήμερα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε μια διαμάχη ή αντιπαράθεση με το σύντροφό σας, αν δε θέλετε να βρεθείτε το μάτι του κυκλώνα. Καλοπιάστε τον, προσπαθώντας να δείξετε το πώς αισθάνεστε αλλά μην παρασυρθείτε να ανταπαντήσετε ή να χρησιμοποιήσετε διάφορα επιχειρήματα που θα δυσχεράνουν περισσότερο την κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τα μηνύματα ή οι πληροφορίες που παίρνετε σήμερα είναι αρκετά κατατοπιστικές για το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά αλλά έχετε την εντύπωση ότι υπάρχουν κι άλλα που κρύβονται και θέλετε να τα ανακαλύψετε. Όσο σκέφτεστε όμως αρνητικά τόσο σας χαλάει η διάθεση και αισθάνεστε μπλεγμένοι ή αγχωμένοι. Δώστε του λίγο χρόνο και σιγά-σιγά θα μάθετε αυτά που θέλετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved