Ερωτικό ωροσκόπιο 15/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Το μόνο σίγουρο σήμερα είναι ότι η μέρα σας δεν πρόκειται να είναι κοινή και συνηθισμένη. Η Αφροδίτη κάνει δύο όψεις με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας και τον Πλούτωνα, με συνέπεια η κατάσταση στα ερωτικά σας να μυρίζει μπαρούτι, καθώς το πακετάκι το έχετε μαζέψει και, μια αφορμή να σας δοθεί από το έτερο ήμισυ, δεν θα το 'χετε πλέον σε εκτίμηση. Το «φύγε εσύ, έλα εσύ» είναι η πιο πιθανή σας αντίδραση και μάλιστα χωρίς καμία αιδώ!

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Και ξαφνικά, σήμερα έχετε την αίσθηση ότι κάποιος σας έβαλε τρικλοποδιά και εκεί που ήσασταν μες στην καλή χαρά στα ερωτικά σας αρχίζετε και κατρακυλάτε όλο και πιο κάτω χωρίς σταματημό. Πάει και η αισιοδοξία, πάει και η ελπίδα για θετικές προοπτικές και το μόνο που σας μένει είναι μια ψυχολογία τελείως σμπαραλιασμένη! Απόσυρση τώρα λοιπόν μπας και σώσετε ό, τι μπορείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έντονη ημέρα είναι και για σας σήμερα, καθώς οι εκπλήξεις που θα δεχτείτε μάλλον δυσάρεστες θα είναι, εκτός κι αν αποφασίσετε εσείς να τις προσφέρετε, λειτουργώντας απότομα ή παράδοξα πιθανόν σε μια κρίση ζήλειας ή απόπειρα ελέγχου από το ταίρι σας. Επειδή όμως τις εξηγήσεις σας τις είχατε κάνει, ακριβώς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν έχετε καμία τύψη συνειδήσεως.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σχέση σας βασίζεται σε στέρεο έδαφος, ώστε να μπορεί να ξεπεράσει γρήγορα έναν κλονισμό ή θα καταρρεύσει; Αυτό θα τσεκάρετε σήμερα, καθώς η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας σε όψη με Ουρανό και Πλούτωνα γεννά ζήλειες και καυγάδες που θα σας ταρακουνήσουν συθέμελα κι εσείς καλείστε πάλι να λειτουργήσετε με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα. Αμ δε, γιατί στο τσακ είστε να κάνετε ό, τι σας κατηγορούν και χωρίς να σας πάρουν και χαμπάρι.

ΛΕΩΝ

leont

Δεν είναι σήμερα μέρα για προγραμματισμένες κινήσεις και συνηθισμένες συμπεριφορές, εκτός κι αν σχεδιάζετε από καιρό μια κρούση στο άτομο που σας ενδιαφέρει και λειτουργήσετε με την τακτική του αιφνιδιασμού, φέρνοντάς το προ τετελεσμένου γεγονότος. Πάντως καλού κακού κρατείστε και μια πισινή για να μη μείνετε παγοκολόνες, αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αυτά που θα προκύψουν στα ερωτικά σας σήμερα με όλα όσα γίνονται στους ουρανούς, θα πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους ακόμα και για το πιο απίθανο, κουλό ή τελείως εκτός πραγματικότητας αλλιώς σίγουρα θα χάσετε κάθε έλεγχο. Το παν είναι να αποστασιοποιηθείτε εγκαίρως, ώστε να περιορίσετε όσο μπορείτε τις απώλειες και κατόπιν βλέπετε πώς θα κινηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ακόμα μια όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα έρχεται να κάνει αισθητή την παρουσία της στην ερωτική σας ζωή, ανατρέποντας ό, τι ξέρατε ή πιστεύατε μέχρι τώρα για ένα άτομο που ελπίζατε ότι οι προοπτικές για σχέση ήταν κάτι παραπάνω από θετικές. Και μόνο το γεγονός ότι αφεθήκατε να πετάξετε στα σύννεφα, έστω και για λίγο, για να προσγειωθείτε ανώμαλα σας κάνει να θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η μέρα είναι πολύ περίεργη σήμερα για σας και είναι στο χέρι σας το πως θα τη χειριστείτε αφού ναι μεν υπάρχει το ενδεχόμενο απότομων αλλαγών στα αισθηματικά σας θέματα αλλά αν μέχρι τώρα ήσασταν σε δίλημμα πως θα τελειώσετε μια κατάσταση ίσως είναι η πιο κατάλληλη μέρα. Αν πάλι βρεθείτε στη θέση να «τις λουστείτε», τότε μάλλον ήρθε η να διαγράψετε παντελώς το συγκεκριμένο άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μια ξαφνική κρίση στη σχέση σας, με κάποια στοιχεία να έρχονται στην επιφάνεια τα οποία είτε προτιμούσατε να τα αγνοήσετε είτε όντως δεν τα γνωρίζατε, σας κάνουν να χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Γεγονός είναι ότι η σημερινή μέρα επιφυλάσσει καταστάσεις αρκετά δύσκολες για να τις διαχειριστείτε που θα σας ωθήσουν στο να λειτουργήσετε απότομα ή σπασμωδικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δύο είναι τα τινά για σας σήμερα, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει παρέα με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, όπερ και σημαίνει ότι τα ερωτικά σας μπαίνουν για μια ακόμα φορά στο μάτι του κυκλώνα. Είτε λοιπόν καμωνόσασταν ότι ήσασταν μια χαρά με τον άνθρωπό σας αλλά συμβαίνουν τα απίστευτα και ξαφνικά βρίσκεστε στα μαχαίρια είτε είχατε πιάσει πάτο και πάνω που απογοητευτήκατε όλα ανατρέπονται και επιτέλους αναδύεστε στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Με τον Ουρανό πιθανόν να τα 'χετε μια χαρά και μπορείτε να τον χειρίζεστε, με τον Πλούτωνα όμως δε συμβαίνει το ίδιο. Το «όλα στη φόρα» και δε μένει τίποτα όρθιο δεν είναι κάτι που επιθυμείτε, αυτήν τουλάχιστον την περίοδο, αλλά ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια και κινδυνεύετε σήμερα να βγει μια σχέση σας στο βουρδούγιο και μάλιστα με λεπτομέρειες που δε σας κάνουν καθόλου περήφανους.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τη θεωρία του «σοκ και δέος» στα ερωτικά σας είναι πολύ πιθανόν να τη δείτε να λειτουργεί σήμερα σε όλο της το μεγαλείο αφού ό, τι ξέρατε δεν ισχύει, ό, τι απορρίψατε φαίνεται ολέθριο σφάλμα και ό, τι αγαπήσατε μεγάλη βλακεία. Κι επειδή έχετε και παρέα τον Άρη στην Παρθένο, χωρίς αναισθητικό θα τα γευτείτε όλα. Έρημοι κι εσείς, που πάτε ξυπόλητοι στα αγκάθια;

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved