Ερωτικό ωροσκόπιο 12/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Χαράς ευαγγέλια προμηνύει η σημερινή μέρα για όλα σχεδόν τα ζώδια, αφού ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με το Δία, πράγμα που σημαίνει πληθώρα ευχάριστων στιγμών, συναισθημάτων και πάνω απ' όλα αισιόδοξη στάση. Γι' αυτό καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τη μέρα στο έπακρο οι έχοντες σχέση για να διασκεδάσετε και οι ελεύθεροι με τον αυθορμητισμό που σας διακατέχει να ριχτείτε στην αναζήτηση νέων ερωτικών εμπειριών.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα επιβάλλεται να αφήσετε πίσω σας όλα εκείνα που σας ταλαιπωρούν και σας αγχώνουν και να το ρίξετε στο σορολόπ. Το να σκάτε και να στενοχωριέστε συνεχώς για τα ίδια πράγματα βλέπετε ότι δε σας προσφέρει καμία αλλαγή, οπότε αφήστε τις δυσάρεστες σκέψεις, πάρτε το ταίρι σας αγκαλιά και βγείτε λίγο να ξεσκάσετε και να αλλάξετε παραστάσεις. Το καλύτερο φάρμακο για όλα είναι το γέλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και σίγουρα θα την απολαύσετε, αφού το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία που αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο 2ο οίκο σας υπόσχεται κέρδη, όχι μόνο οικονομικά αλλά και αισθηματικά. Η ερωτική σας διάθεση δείχνει να σκεπάζει την όποια κούραση και σας ανοίγει την όρεξη για ερωτικά παιχνίδια, χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρα γιορτής και για σας, αφού η τύχη σας καλεί να ρίξετε τα ερωτικά σας ζάρια και να φέρετε εξάρες. Το κέφι και η διάθεση που σας συνοδεύουν είναι τα πιο αποτελεσματικά όπλα, ώστε να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε, καθώς το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία στο ζώδιό σας σάς φέρνει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Μην κολλήσετε πουθενά λοιπόν και πλευροκοπήστε αυτόν ή αυτήν που λαχταράτε.

ΛΕΩΝ

leont

Όλα είναι πιθανά σήμερα να γίνουν, αρκεί να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση και πίστη και να μην φοβηθείτε να κυνηγήσετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο για σας. Η εύνοια υπάρχει, οπότε ανοίξτε τα χαρτιά σας στο άτομο που θέλετε να κερδίσετε και μην έχετε αναστολές ή δεύτερες σκέψεις ότι ίσως εκτεθείτε ανεπανόρθωτα ή εισπράξετε κάποια άρνηση. Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο μήνας αυτός δείχνει να σας σπρώχνει με χίλια γιατί μπορεί ο Άρης στο ζώδιό σας να σας δημιουργεί κάποια θέματα, σας ωθεί όμως στο να κάνετε πράξη πολλά από αυτά που είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Με τη σημερινή μέρα να λειτουργεί για σας περίπου ως «όσα πάνε κι όσα έρθουν» είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα στην προσέγγιση ενός ατόμου που βρίσκεται στο στόχο σας εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Για δεύτερη φορά σε δυο μήνες είστε από αυτούς που σας ξαναδίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε τα ερωτικά σας προς το καλύτερο. Επειδή λοιπόν δεν γίνεται η τύχη να σας χτυπά την πόρτα και εσείς να κάθεστε σκεφτικοί και να αναρωτιέστε αν θα της ανοίξετε ή όχι, «κι άμα», «κι άμα δεν» κάντε την κίνηση που πρέπει και αφήνετε τις σκέψεις για μετά. Στο κάτω-κάτω τι έχετε να χάσετε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας να τριγωνίζει το Δία είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της μέρας τουλάχιστον στα ερωτικά σας θέματα. Το συναίσθημα φαίνεται να καθοδηγεί σήμερα κάθε σας σκέψη και με την τύχη να είναι συνοδοιπόρος σας το χειρότερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να αγνοήσετε τα σημάδια και να μείνετε πίσω. Εφαρμόστε τη γνωστή τακτική σας «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και ετοιμάστε μια κίνηση ματ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η φλόγα που σιγοκαίει μέσα σας φαίνεται να θεριεύει σήμερα και είστε έτοιμοι να τα κάψετε όλα στο βωμό ενός έρωτα, αφού ο κυβερνήτης σας Δίας δεν έχει καμία σχέση με ημίμετρα και εκλογικευμένες καταστάσεις. Μιας και λοιπόν το μότο σας είναι «ζεις μονάχα μια φορά» θα φλερτάρετε ακόμα και με τα όρια, προκειμένου να βιώσετε μια απίστευτη ερωτική περιπέτεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Εσείς αρνείστε να ξαναγυρίσετε πίσω στα παλιά σήμερα και είστε έτοιμοι να ξανοιχτείτε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Και όντως μπορεί να ξεφύγετε τελείως ή να κάνετε πράγματα που την επαύριον να θέλετε να ξεχάσετε αλλά δε σας πολυνοιάζει γιατί ο αυτοπεριορισμός τελικά δε σας έφερε και τίποτα καλό. Ίσως λοιπόν μια υπερβολή μέσα στα πλαίσιά σας πάντα να έκανε τη διαφορά στα ερωτικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε αποφασισμένοι σήμερα να το ρίξετε στις θετικές σκέψεις, να ξεχάσετε αυτό που σας παιδεύει και να περάσετε όμορφα. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά δείχνει πρόθυμο να συμπλεύσει μαζί σας έστω και προσωρινά, κάτι που σας ενισχύει την καλή διάθεση και σας δίνει ελπίδες για κάτι παραπάνω στο μέλλον. Αυτός από μόνος του είναι ένας καλός λόγος για να γιορτάσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ένας νέος έρωτας ίσως κάνει δυναμικά την εμφάνισή του σήμερα στη ζωή σας που θα σας πάρει τα μυαλά. Το αν θα κρατήσει ή όχι, σαφώς και δεν είναι κάτι για το οποίο θα αναρωτηθείτε τώρα, ούτε καν θα μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Το μόνο που σας νοιάζει προς το παρόν είναι αυτό το συναίσθημα που σας ξεσηκώνει και σας κάνει να χάνετε τον ύπνο σας τα βράδια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved