Ερωτικό ωροσκόπιο 11/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας έφτασε αλλά δε μπορεί να σας πείσει να μπείτε στο πνεύμα της δράσης, που θα έπρεπε, γιατί το μυαλό σας είναι γεμάτο σκέψεις και η καρδιά σας φουλ στο συναίσθημα. Αισθάνεστε κουρασμένοι, μπλεγμένοι και θέλετε να ξαποστάσετε λίγο μιας και το σαββατοκύριακο το περάσατε με τέρμα τα γκάζια. Γι' αυτό τουλάχιστον για σήμερα θέλετε θα ξεκοπείτε απ' όλους και να σκεφτείτε αυτό που σας συμβαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Νιώθετε ήρεμοι και γαλήνιοι και συμβαδίζετε με το κλίμα της ημέρας. Παρόλο που δεν είστε για πολλά-πολλά, θέλετε να συναντηθείτε με κάποιους φίλους που ενδιαφέρεστε και ενδεχομένως σας έχουν λείψει για να περάσετε όμορφα το βράδυ σας. Αρκετοί από σας θα αισθανθούν ότι έχουν γίνει πιο μαλακοί ή ανεκτικοί με τα νάζια και τα καμώματα του αγαπημένου τους προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα, παρόλο που νιώθετε περισσότερο συναισθηματικοί, δεν μπορείτε να το μεταφέρετε γιατί είστε υπό την επήρεια ισχυρής δόσης ενέργειας που σας ωθεί να ασχοληθείτε με διάφορα άλλα θέματα πιο επιτακτικά. Ίσως το βράδυ καταφέρετε να χαλαρώσετε κάπως και να αφιερώσετε χρόνο στον άνθρωπό σας που έχει καταστρώσει σχέδια για να το περάσετε μαζί.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συναίσθημα αρχίζει και σας κατακλύζει κι όσο περνούν οι μέρες, θα νιώθετε ότι είναι κυρίαρχο στις όποιες αποφάσεις ή θέσεις καλείστε να πάρετε. Ενδεχομένως σήμερα να συναντηθείτε με κάποιο συγγενή σας ή άτομο που νιώθετε πολύ κοντά σας και η κουβέντα που θα κάνετε να αφορά στα προσωπικά σας μιας και είστε έτοιμοι να βγάλετε τα εσώψυχά σας στη φόρα.

ΛΕΩΝ

leont

Τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία αλλά για την δική σας ψυχολογία είναι απαραίτητα, καθώς, ερωτικά τουλάχιστον, όταν τα 'χετε, κινήστε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αποβάλλοντας κακή διάθεση και μίζερες καταστάσεις. Πάντως σήμερα δε θα αφήσετε αυτή τη λεπτομέρεια να σας χαλάσει τη μέρα γι' αυτό θα προσπαθήσετε να το απωθήσετε από το μυαλό σας και να καταπιαστείτε με πιο... σέξι πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα, με τη Σελήνη απέναντί σας, στους Ιχθύες, αισθάνεστε ότι το άτομο με το οποίο διατηρείτε προσωπική σχέση κάνει ό, τι μπορεί για να είναι συνεχώς κοντά σας και είναι πρόθυμο να σας προστρέξει. Αυτό, από τη μια σας ικανοποιεί, αλλά περιέργως σας δημιουργεί και μια υποψία μήπως υπάρχει η περίπτωση να κρύβει κάποιο προσωπικό συμφέρον. Εντάξει, να μην είστε αφελείς, όμως δεν είναι κακό να ψειρίζετε τα πάντα;

ΖΥΓΟΣ

lbr

Γεγονός είναι ότι έχετε σπαταλήσει αρκετό χρόνο και προσπάθεια στα προσωπικά σας θέματα και μέχρι στιγμής δε νιώθετε ότι έχετε καταφέρει κάτι σημαντικό, πέρα από κάποια φλερτ και ερωτικά παιχνίδια που όμως δεν φαίνονται να οδηγούν κάπου. Η ανασφάλεια ότι κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι σας μεγαλώνει μέσα σας σήμερα κι έχει ως αποτέλεσμα να μην έχετε το κουράγιο να καταπιαστείτε με το οτιδήποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Καλοπροαίρετοι ή αφελείς δεν μπορείτε να γίνετε ακόμα κι αν το θέλετε πολύ. Όμως σήμερα, απλά θα καταφέρετε να γίνετε περισσότερο θετικοί και λιγότερο καχύποπτοι και θα δείτε με άλλο μάτι ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ρίχνοντας περισσότερο βάρος στα συναισθήματα που σας γεννά και λιγότερο στις αρνητικές σκέψεις που συνηθίζετε να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Θέλετε να νιώσετε τη ζεστασιά και την αγάπη του αγαπημένου σας ανθρώπου, σήμερα, και αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε κάτι γι' αυτό, αφού τόσο καιρό είναι κοντά σας και σας στηρίζει. Μπορεί να είστε και αρκετά εκδηλωτικοί, αλλά δε θέλετε να επιβαρύνετε την ατμόσφαιρα με πολλά συναισθήματα και σας πάρουν τα ζουμιά γι' αυτό θα προσπαθήσετε να εκφράσετε με τη γνώριμη ανάλαφρη στάση σας ό, τι αισθάνεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Νοσταλγική και αρκετά ευσυγκίνητη διάθεση έχετε σήμερα που ίσως σας σπρώξει στο να ξαναθυμηθείτε παλιές καλές σας στιγμές και να ξυπνήσετε μέσα σας κάποιες όμορφες καταστάσεις που είχατε ζήσει με ένα πρώην σύντροφο. Το παρελθόν άλλωστε διδάσκει και μέσα από αυτό ίσως ψάξετε να βρείτε πώς ήσασταν τότε και πόσο τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει για σας συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα πετάτε στα σύννεφα! Κάνετε σχέδια και όνειρα για έναν έρωτα και παρασύρεστε σε μια φαντασίωση, δίχως αρχή μέση και τέλος. Από το να αγχώνεστε, βέβαια, ή να κάνετε διάφορες κινήσεις που δεν αποσκοπούν πουθενά, παρά μόνο στην πρόσκαιρη ικανοποίηση, καλύτερα να είστε έτσι. Το θέμα είναι να μην παρασύρεστε και χάνετε την ουσία γιατί θα χαλαστείτε, άμα δε γίνει πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είστε γεμάτοι αγάπη, στοργή και φροντίδα για το δικό σας άνθρωπο και η θετική σας ενέργεια σας κάνει αξιαγάπητους. Οι ελεύθεροι καλό θα ήταν να ξεπεράσετε την όποια συστολή ή ανασφάλεια νιώθετε και να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε νέους ανθρώπους που ενδέχεται να έχουν αρκετά κοινά με σας και δείχνουν πρόθυμοι να τα μοιραστούν μαζί σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved