Ερωτικό ωροσκόπιο 10/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για μια κίνηση που θέλετε να κάνετε στα αισθηματικά σας γιατί έχετε αρκετά καλές προοπτικές. Αν διστάζετε για κάποιο λόγο και χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη, συζητήστε το με κάποιον έμπιστο φίλο σας και θα διαπιστώσετε ότι όχι μόνο συμφωνεί μαζί σας αλλά θα σας παροτρύνει κιόλας να μην καθυστερήσετε άλλο γιατί μπορεί να χάσετε την ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα ένα απρόσμενο σχέδιο που ξεφεύγει πολύ από το δικό σας τρόπο σκέψης ίσως σας λύσει τα χέρια και ξεκολλήσετε από ένα θέμα στα ερωτικά σας. Στο χέρι σας είναι να το βάλετε σε εφαρμογή αμέσως και χωρίς δισταγμό γιατί, λόγω του ότι δεν έτυχε να το ξαναχρησιμοποιήσετε, έχετε τις αμφιβολίες σας κατά πόσο μπορεί να πετύχει. Καμιά φορά όμως αξίζει να ρισκάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τα λογικά επιχειρήματα που μπορεί να προβάλετε σήμερα ίσως είναι το ατού σας και να σας βοηθήσουν να καλμάρετε το ταίρι σας που είναι κάπως εκνευρισμένο εξαιτίας μιας διαφωνίας σας. Με την ψυχολογία του νικητή είναι πολύ πιθανόν να το στριμώξετε κιόλας να παραδεχτεί το σφάλμα του και να πάρετε την έγκρισή του για κάποιες αποφάσεις που τελικά θα είναι προς το συμφέρον σας.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας συνεπαίρνουν και να δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξη της σχέσης σας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι είστε κυκλοθυμικοί γι' αυτό πρέπει να ελέγχετε περισσότερο τα ξεσπάσματά σας. Όσες φορές κι αν ζητήσετε συγνώμη, πάντα μένει μια δυσάρεστη γεύση στο άλλο άτομο. Αφού λοιπόν ενδιαφέρεστε, συγκρατηθείτε πριν φτάσετε σ' αυτό το σημείο.

ΛΕΩΝ

leont

Το θέμα «σχέσεις» σήμερα για σας έχει την τιμητική του. Είτε γιατί αυτή που έχετε παρουσιάζει διάφορα κενά και πρέπει να παρέμβετε για να τα καλύψετε, είτε γιατί δεν έχετε και σας έχει πιάσει το παράπονο που είστε μόνοι. Όπως και να είναι, με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σας είναι μια καλή μέρα να περάσετε καλά, να κυκλοφορήσετε και να ίσως να γνωριστείτε με κάποιο ασυνήθιστο, πλην όμως ενδιαφέρον άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ίσως φταίει η Κυριακή που είναι μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης, ίσως ο καιρός, πάντως σήμερα νιώθετε τελείως απορυθμισμένοι και χωρίς καμία διάθεση να κάνετε το οτιδήποτε, πράγμα παράξενο για σας. Θα προτιμήσετε λοιπόν να παραμείνετε στη θαλπωρή του σπιτιού σας, παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για τη βδομάδα που έρχεται.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Καιρό είχατε να νιώσετε συνεπαρμένοι από κάποιο άτομο αλλά δεν θέλετε να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και στο τέλος να την πατήσετε γι' αυτό και προσπαθείτε να έχετε μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Από την άλλη όμως δεν μπορείτε και να μην είστε στα καλύτερά σας, αφού έρχεται στην κατάλληλη χρονική στιγμή να σας ξυπνήσει από τον λήθαργο που είχατε περιπέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, βλέπετε τις προσπάθειές σας στα ερωτικά κατά κάποιο τρόπο να αποδίδουν κι αυτό σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Όχι μόνο γιατί κερδίζετε την προσοχή κάποιου ατόμου που είναι αρκετά σημαντικό για σας αλλά φαίνεται ότι υπάρχει και ανταπόκριση από την πλευρά του. Παρόλα αυτά, δε βιάζεστε να το γιορτάσετε, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για την κατάληξη που θα έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η αλήθεια είναι ότι έχετε εύνοια σε πολλούς τομείς, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας και δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα να λογοδοτήσετε είτε για κάποιες πρωτοβουλίες σας που σας βγήκαν την τελευταία στιγμή είτε για τη στάση σας ή κάποια λόγια που έχετε πει. Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικότεροι, αν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση σας γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αισθάνεστε αναζωογονημένοι, ευδιάθετοι και έτοιμοι να ξαναμπείτε στη δράση. Αυτή σας η διάθεση μαζί με έναν ιδιαίτερο ερωτισμό που εκπέμπετε ίσως σας φέρει κοντά σε ένα άτομο που για την παρούσα φάση δεν έχετε πολλές προσδοκίες αλλά τουλάχιστον είναι ευχάριστο και δίνει μια διαφορετική γεύση στη ζωή σας. Για την ώρα λοιπόν θα φροντίσετε να το χαρείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Σελήνη για λίγο ακόμα θα είναι στο δικό σας ζώδιο, ενισχύοντας τη γοητεία σας και σε συνδυασμό με την ασυνήθιστη προσωπικότητα που διαθέτετε δε θα είναι δύσκολο να καταφέρετε όποιο ερωτικό στόχο έχετε κατά νου. Μια επιτυχία άλλωστε σε αυτόν τον τομέα είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα, προκειμένου να πάρετε τα πάνω σας και αν αναλάβετε δράση, γιατί έχετε αρχίσει και βαλτώνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Πάντα υπάρχει κι η άλλη πλευρά στα πράγματα που δεν μπορείτε να δείτε, αν σας καταπίνουν δυσάρεστα συναισθήματα, ιδιαίτερα όταν τα ερωτικά σας δεν πηγαίνουν έτσι όπως εσείς επιθυμείτε. Επειδή δε θέλετε να βλέπετε τα πράγματα απαισιόδοξα, σήμερα ίσως προτιμήσετε να μείνετε λίγο μόνοι σας για να ξαναποκτήσετε την ελπίδα και την αισιοδοξία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved