Ερωτικό ωροσκόπιο 7/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Με τα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις δεν τα πάτε και πολύ καλά και συνήθως καταλήγετε να κάνετε αυτό που θέλετε κι ας φάτε το κεφάλι σας. Παρόλο όμως που δεν είστε μαθημένοι να λειτουργείτε βάσει πλάνου, καταλαβαίνετε κι εσείς ότι χωρίς αυτό δεν θα μπορέσετε να καταφέρετε είτε να κατακτήσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει είτε να του περάσετε ο μήνυμα ότι είστε υπεύθυνοι και ώριμοι στις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα επικρατεί ένα κλίμα σοβαρότητας στους ουρανούς που βέβαια δε σας είναι ξένο αλλά δεν το ευχαριστιέστε κιόλας. Το πιο σημαντικό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το τι και πως θα πείτε ό, τι θέλετε, κυρίως στο άτομο με το οποίο σχετίζεστε γιατί τα πολλά λόγια είναι περιττά και δεν θα σας βοηθήσουν καθόλου να το πείσετε για τις προθέσεις σας. Αντίθετα να είστε λιγόλογοι και σταράτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν υπάρχει ούτε το κέφι ούτε η χαλαρότητα της χθεσινής ημέρας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα μιζερέψετε κιόλας. Έτσι κι αλλιώς η εύνοια στα ερωτικά σας είναι εκεί, δε χάθηκε, απλά εσείς θα είστε πιο συγκεκριμένοι στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και προκειμένου να προχωρήσετε με ένα άτομο, θα τις βάλετε σε πρώτη προτεραιότητα. Άλλωστε χωρίς στόχους πως θα πορευόσασταν;

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη είναι ήδη στον 7ο οίκο σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ότι έχετε αφήσει κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει να διευθετήσετε άμεσα, προκειμένου να ηρεμήσετε και να αφοσιωθείτε στο παρόν και τη σχέση σας. Έτσι κι αλλιώς και τύχη έχετε και σύστημα για την αντιμετώπιση των συναισθηματικών σας θεμάτων, οπότε δε θα δυσκολευτείτε και πολύ να κλείσετε κάποιες πόρτες.

ΛΕΩΝ

leont

Καλείστε να κάνετε κάποια πράγματα ή να αναλάβετε μια ευθύνη και παρόλο που νιώθετε ότι καταπιέζεστε, ξέρετε ότι είναι το πιο σωστό στην παρούσα φάση. Καλά θα κάνετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το χειρισμό μιας ερωτικής σας υπόθεσης γιατί το να αρχίσετε να ζητάτε το λόγο από το άτομο που συνδέεστε ερωτικά ίσως τελικά σας γυρίσει μπούμερανγκ και στο τέλος βρεθείτε εσείς υπόλογοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ούτως ή άλλως λειτουργείτε οργανωμένα και συστηματικά, οπότε σήμερα η μέρα για σας δε διαφέρει και πολύ από τη συνηθισμένη σας πρακτική. Ίσα-ίσα που μπορεί να έχετε και κάποια εύνοια ή να παρουσιαστεί στα ερωτικά σας κάτι όμορφο και προπαντός συνετό και γι' αυτό ταιριαστό σε σας που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας φτιάξει τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πιστεύετε ότι δεν έχετε αφιερώσει αρκετό χρόνο στη σχέση σας ή σε ένα συγκεκριμένο άτομο, εξαιτίας του ότι όλο αυτόν τον καιρό έχετε καταπιαστεί με άλλα θέματα πιο άμεσης ανάγκης ή χρονοβόρα. Σήμερα, πιθανόν να νιώσετε κάποιες τύψεις αλλά μην το παρακάνετε. Χαλαρώστε και φροντίστε να περάσετε καλά με το σύντροφό σας κι έτσι θα μπορέσετε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Τα λόγια δεν ήταν ποτέ το δυνατό σας σημείο, αφού ζορίζεστε να πείτε πως νιώθετε ή να δείξετε τη χαρά σας, αν ακούτε κάτι όμορφο. Σήμερα, πάντως, σε μια πιθανή συνάντηση ή συζήτηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να βγουν οι κουβέντες από το στόμα σας με το σταγονόμετρο αλλά τίποτα δεν θα μείνει ασαφές και αδιευκρίνιστο από την πλευρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αισθάνεστε περιορισμένοι ή στριμωγμένοι σήμερα και προσπαθείτε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να απεγκλωβιστείτε ή να αποφύγετε ένα ερωτικό θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Σήμερα, αντιλαμβάνεστε ότι τα αστειάκια δεν πιάνουν, οπότε θα βρεθείτε στην άβολη θέση να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας απέναντι στο άλλο άτομο και μάλιστα να είστε και πολύ συγκεκριμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Σελήνη έρχεται να συνοδέψει σήμερα την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, κάνοντας το έργο της πιο εύκολο και σαφώς περισσότερο ενδιαφέρον για σας. Έχετε τον τρόπο και το χρόνο και θα εκμεταλλευτείτε πλήρως τις καταστάσεις, ώστε να καταφέρετε να δείξετε αρκετά σίγουροι για τον εαυτό σας και τα θέλω σας κι αυτό βγαίνει με περίσσια άνεση προς τα έξω, κάτι που λειτουργεί πολύ αφροδισιακά για το αντίθετο φύλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, ίσως θα έπρεπε να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι ή συγκροτημένοι ως προς το τι επιδιώκετε από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Θέλετε μεν να είστε μαζί, αλλά ίσως η άλλη πλευρά να μην είναι ακόμα έτοιμη να προχωρήσει ή να επιθυμεί κάτι πολύ περισσότερο από σας που δεν είστε έτοιμοι να το προσφέρετε. Γι' αυτό σκεφτείτε καλά, πριν πείτε το οτιδήποτε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η αντιμετώπιση ενός ερωτικού σας θέματος θα είναι το κύριο μέλημά σας σήμερα, τουλάχιστον από πρόθεση αλλά όσο περνάει η μέρα δεν έχετε καμία διάθεση να ασχοληθείτε με μια κατάσταση που θα σας πιέσει ή απαιτεί από σας να πάρετε μια συγκεκριμένη θέση. Βρίσκετε λοιπόν μια ωραιότατη δικαιολογία και αντ' αυτού αποφασίζετε να συναντηθείτε με κάποιο καλό σας φίλο και να ξεχαστείτε..

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved