Ερωτικό ωροσκόπιο 6/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη συνεχίζει να ενισχύει την καλή σας διάθεση και δείχνετε αρκετά αποφασισμένοι να δραστηριοποιηθείτε και να κάνετε κάποια πράγματα που έχετε από καιρό κατά νου. Αν έχετε κάποιο ερωτικό στόχο που σας ιντριγκάρει, κάντε ένα τεστ στο εαυτό σας για να δείτε, αν αυτό που σας τραβάει στο συγκεκριμένο άτομο υπάρχει όντως ή απλά έτσι σας έχει κάτσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μην υποχωρείτε ή βάζετε στο νου σας διάφορα άσχημα γιατί όσο διατηρείτε το κουράγιο σας και τη θετική σκέψη απέναντι σε ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί τόσο πιο εύκολα θα το ξεπεράσετε. Έτσι κι αλλιώς είναι μια περίοδος αρκετά θετική για να μπορέσετε να βρείτε λύση και μάλιστα αρκετά συμφέρουσα για σας, αρκεί να μη χάνετε την γνώριμη επιμονή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη είναι στον 7ο οίκο σας ακόμα και καλό θα ήταν για σας να μην παρασυρθείτε από το ενθουσιασμό που σας δίνει κι ανοίξετε το στόμα σας να πείτε διάφορα που δεν πιστεύετε ή να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν συγκρατημένοι σε δηλώσεις προς τον ερωτικό σας σύντροφο γιατί αν κάτι στραβώσει, μετά θα είναι δύσκολο να τις αναιρέσετε.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιστεύετε ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα σας και είστε περισσότερο αποφασισμένοι να ξεκοπείτε με κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος, δημιουργώντας νέες συνθήκες στα αισθηματικά σας. Το θέμα όμως είναι ότι μπορεί να μη θέλετε να θυμάστε παλιές καταστάσεις ή συμπεριφορές γιατί σας επηρεάζουν, δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε τι σας ώθησε εκεί γιατί κινδυνεύετε να τις επαναλάβετε.

ΛΕΩΝ

leont

Ενδεχομένως σήμερα να επιδιώξετε μια συνάντηση με ένα άτομο που σας αρέσει με απώτερο στόχο να βολιδοσκοπήσετε την κατάσταση και να δείτε κατά πόσο θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε μια πιο στενή σχέση μαζί του. Σημαντικό ρόλο για να τα καταφέρετε θα παίξει η άνεση και ο αυθορμητισμός στη συμπεριφορά σας, ώστε να είναι πιο εύκολο και την άλλη πλευρά να σας ανοιχτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ξέρετε κι εσείς ότι για να λυθεί ένα πρόβλημα, ιδίως στα αισθηματικά θέματα που χάνεται η αντικειμενικότητα, χρειάζεται κάποιες φορές να απομακρύνεστε από αυτό και να το βλέπετε από μια άλλη οπτική γωνία. Κι επειδή είναι δύσκολο να παρατήσετε το σύντροφό σας και να πάτε κάπου μόνοι σας για να σκεφτείτε με την ησυχία σας, ίσως το πιο σωστό είναι να απομονώσετε τη λογική σας και να μπείτε για λίγο στη θέση του.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μην επιμένετε να συμβιβάζεστε σε ιδέες και απόψεις που είναι τελείως διαφορετικές με τις δικές σας, μόνο και μόνο για να διατηρείτε το ήρεμο κλίμα στη σχέση σας. Έχετε μια συγκεκριμένη προσωπικότητα, με τη δική σας γνώμη και επιθυμίες. Αντί λοιπόν να βράζετε μέσα στο ζουμί σας και να μη μιλάτε, που περνιέται κι ότι συμφωνείτε, εφαρμόστε τις διπλωματικές σας ικανότητες και πείτε αυτά που πιστεύετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχετε ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας, λόγω της ιδιοσυγκρασίας σας, να ξανοιχτείτε και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα ή να ρισκάρετε ερωτικά με νέα πρόσωπα. Σήμερα όμως δείχνετε πιο χαλαροί στο να πειραματιστείτε και να ξεφύγετε για λίγο από τα στεγανά που έχετε θέσει στον εαυτό σας. Πάντα βέβαια διατηρώντας τον έλεγχο της κατάστασης ώστε να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη είναι ακόμα στο ζώδιό σας, οπότε δε χρειάζεστε κάποια συγκεκριμένη αιτία για να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα σας και η άμυνά σας που ενεργοποιείται αυτόματα, όταν βλέπετε ότι τα πράγματα γίνονται δυσάρεστα ή στριμώχνονται. Χρησιμοποιώντας, δε, το χιούμορ σας σήμερα, ακόμα κι αν είχατε κάνει κάποια γκάφα, θα τη βγάλετε καθαρή και ο σύντροφός σας θα το ξεχάσει αμέσως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Από χθες, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας η ψυχολογία αλλά και η διάθεσή σας είναι πολύ ανεβασμένη, κάτι που προσθέτει πόντους στο σακούλι σας και σας βοηθά, πέρα από το να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά ακόμα και στα αισθηματικά σας που σας παιδεύουν, να προσπαθήσετε και κάποιες πιθανές αλλαγές στην εμφάνισή σας, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες για νέες ερωτικές γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ίσως σήμερα βρεθείτε με φίλους σας ή αποφασίσετε να ενταχθείτε σε μια ομάδα που θα έχετε κοινούς στόχους. Σαν άτομα θέλετε να έχετε ενδιαφέροντα στη ζωή σας και χαίρεστε να βρίσκετε άτομα που μοιράζονται τις ίδιες θεωρίες με σας ή έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης. Τώρα αν ανάμεσα σε αυτά βρείτε και καινούργιο ερωτικό κοσκινάκι, ακόμα καλύτερα αφού θα έχετε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Λίγο παραμύθι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, αντίθετα ομορφαίνει τη βαρετή καθημερινότητα και της δίνει χρώμα και σήμερα είστε σε αυτή τη φάση. Το να καμώνεστε ότι δε βλέπετε κάποια πλευρά του αγαπημένου σας ατόμου που δε σας ευχαριστεί ιδιαίτερα ή να πείτε και μια καλή κουβέντα παραπάνω, προσφέρει τη γαλήνη στη σχέση σας και την προσωπική σας ηρεμία. Ε, δεν είναι και λίγα...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved