Ερωτικό ωροσκόπιο 3/11

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/11
ars

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει στον 8ο οίκο σας ρίχνει ένα πέπλο μυστηρίου στα ερωτικά σας, αφού πολλά είναι εκείνα που στην αποκάλυψή τους πιθανόν να σας αναστατώσουν και να σας ωθήσουν προς την κατεύθυνση της εξόδου. Προκειμένου να μη σας πάρει από κάτω, καλό θα ήταν να σκέφτεστε ότι όταν ένας κύκλος κλείνει αμέσως ανοίγει ένας άλλος.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ε, δεν είναι η μέρα που θα πετάξετε και από τη χαρά σας, αφού η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που συνοδεύεται κι από ηλιακή έκλειψη γεννά αρκετά ερωτηματικά σχετικά με τον ερωτικό σας σύντροφο που ζητούν άμεσες απαντήσεις. Όσο κι αν έχετε την πρόθεση να προσπεράσετε κάποια σημεία και να δώσετε τόπο στην οργή, δεν πρόκειται να τα καταφέρετε και σύντομα θα απαιτήσετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αρκετά προβλήματα με το ταίρι σας ενδέχεται να εμφανιστούν σήμερα που θα βαρύνουν αρκετά την ψυχολογία σας και θα σας δημιουργήσουν αρνητικές σκέψεις. Επειδή είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε και να πάτε γι' άλλα, αφού η απογοήτευση είναι ολοφάνερη πάνω σας, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι και σήμερα πιστεύατε ότι όλα στην προσωπική σας ζωή ήταν υπό τον έλεγχό σας αλλά σήμερα ίσως διαπιστώσετε ότι αγρόν αγοράζατε τόσο καιρό. Το ότι το άτομο που σχετίζεστε δεν είχε φέρει καμία αντίρρηση σε όσα εσείς κάνατε ή επιθυμούσατε, δεν σημαίνει ότι συμφωνούσε κιόλας και ίσως τα αποκαλυπτήρια δεν αργήσουν να γίνουν, βάζοντάς σας σε μια άκρως άβολη κατάσταση.

ΛΕΩΝ

leont

Κάποιες εντάσεις στο χώρο σας με το σύντροφο δεν είναι απίθανο να ξεσπάσουν σήμερα, αφού όλες αυτές τις μέρες υπέβοσκε μια ατμόσφαιρα που κυμαινόταν από την αδιαφορία μέχρι την ψυχρότητα. Το ποιος θα κάνει την αρχή για να ξεδιαλύνει το τοπίο δεν έχει καμία σημασία. Η ουσία είναι ότι δεν μπορούσε να τραβήξει κι άλλο αυτή η κατάσταση οπότε καλώς θα γίνει ό, τι γίνει γιατί μόνο έτσι θα ηρεμήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάποιες υποσχέσεις που σας είχαν δοθεί από το σύντροφό σας ενδεχομένως σήμερα να διαπιστώσετε ότι μάλλον ήταν κούφιες, εφόσον ελάχιστες ήταν αυτές που τηρήθηκαν ή ίσχυσαν για μικρό χρονικό διάστημα και τώρα βλέπετε ότι επανέρχεστε στην πρότερη κατάσταση. Ο εκνευρισμός σας είναι αρκετά μεγάλος και σίγουρα περιμένετε πώς και πώς να βρεθείτε για να ζητήσετε κάποιες εξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πόσο θα ανακατευτούν ακόμα τα πράγματα στα ερωτικά σας ούτε κι εσείς ξέρετε κι όσο κι αν θέλετε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μη σας επηρεάζουν, τόσο αρχίζετε και χάνετε τον έλεγχο. Όλο αυτό το μπέρδεμα μπορεί να μην το αντέχετε αλλά ξέρετε κατά βάθος ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι για να πάρετε οριστικές αποφάσεις γι' αυτό μπορεί να αναστατωθείτε σήμερα αλλά δεν πρόκειται να αλλάξετε τίποτα για την ώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Κανονικά θα έπρεπε να είστε στα πάνω σας σήμερα και το μόνο που σας νοιάζει να ήταν το πώς θα περνούσατε τη νύχτα σας. Αλλά όσο περνά η μέρα, με τη Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, μπαίνετε στη διαδικασία να φτάσετε τα πράγματα στο τέρμα με το μέχρι πρότινος αγαπημένο σας πρόσωπο. Η απολυτότητα μαζί με κάποια έντονα στοιχεία ζήλειας είναι πιθανόν να καθορίσουν την έκβαση της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τα αστεία και τα κέφια έχουν πετάξει από το παράθυρο σήμερα, κάτι που δε σας ευχαριστεί καθόλου, αφού περιμένατε το Σάββατο για να ξεσκάσετε και τελικά όλα πάνε στράφι. Διάθεση δεν υπάρχει ούτε καν από σας, πόσο μάλλον από το ταίρι σας που βρίσκει αφορμή να θυμηθεί ό, τι υπήρχε από προ Χριστού γεννήσεως και να σας τα σερβίρει κρύα μεν, τσουχτερά δε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ένας φίλος ίσως έρθει απόψε από τα παλιά και πιθανόν να σας επηρεάσει τόσο που θα σας πάρει από κάτω. Όλο και περισσότερο θα αρχίσετε να βυθίζεστε σε μελαγχολικές σκέψεις και μιας και δεν έχετε και τις μεγάλες αντιστάσεις, αν δεν κάνετε κάτι σύντομα να αλλάξετε την κατάσταση, τότε σίγουρα οδεύετε προς την άβυσσο και την απαισιοδοξία πρωτίστως για την κατάσταση στα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το χαμόγελο και η άνετη στάση σας μάλλον σήμερα θα σας εγκαταλείψουν, αφού η έκβαση που έχει μια προσωπική σας σχέση δεν είναι αυτή που ελπίζατε και προσγειώνεστε ανώμαλα στο έδαφος. Κάποια δε, μυστικά που προσπαθούσατε να κρατήσετε μέχρι να δείτε πώς θα τα διαχειριστείτε, βγαίνουν στην επιφάνεια και αλλάζουν άρδην τα δεδομένα, φέρνοντάς σας σε θέση άμυνας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ό, τι μάθετε σήμερα ίσως σας αναγκάσει να επανεξετάσετε κάποια στοιχεία της σχέσης σας και να πέσετε με τα μούτρα στην βαθύτερη έρευνά τους. Επειδή όμως εμπλέκεστε συναισθηματικά και δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί, τα συμπεράσματά σας δεν είναι ασφαλή και γι' αυτό ικανά να εξαφανίσουν από μέσα σας τη δυσπιστία που έχει δημιουργηθεί για το άτομο που ενδιαφέρεστε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved