Ερωτικό ωροσκόπιο 31/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ο κυβερνήτης σας, Άρης, κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που σας δημιουργεί μια μάλλον ριψοκίνδυνη διάθεση και θέλετε να τα παίξετε όλα για όλα σε μια ερωτική σας υπόθεση που βλέπετε ότι οδεύει προς τη ρουτίνα και την βαρεμάρα, κάτι που στα δικά σας δεδομένα ισοδυναμεί με θάνατο. Έχετε πολλές πιθανότητες όντως να ανατρέψετε την κατάσταση αλλά το ερώτημα πόσο θα κρατήσει...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οι αρχές και οι αξίες σας ίσως μπουν σήμερα στο μικροσκόπιο, καθώς θα βρεθείτε στη δυσάρεστη κατάσταση να εξηγήσετε στον αγαπημένο σας τις κινήσεις ή την στάση σας τον τελευταίο καιρό. Η εμμονή σας σε κάποια θέματα και οι αμετακίνητες θέσεις σας τείνουν να δημιουργήσουν εστίες εντάσεων μεταξύ σας κι ήδη διαφαίνεται ένα βαρύ κλίμα γι' αυτό καλό θα ήταν να μην είστε τόσο απόλυτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Εσείς που έχετε γεννηθεί προς τα τέλη του πρώτου δεκαημέρου αρχίζετε και παίρνετε τα πάνω σας, κάτι που σας χρειάζεται, προκειμένου να διεκδικήσετε ένα άτομο που θέλετε να υπάρχει στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι ωστόσο, επειδή η περίοδος είναι λίγο έντονη για σας, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε γιατί ορισμένες φορές η συμπεριφορά σας γίνεται αρκετά ανταγωνιστική προς το σύντροφό σας.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη ημέρα είναι για σας σήμερα, καθώς πολλά συναισθήματα από αυτά που σας κατακλύζουν σχετικά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ενέχουν μια μεγάλη δόση ζήλειας, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει λεκτικές διαμάχες και απόπειρες ελέγχου από την δική σας πλευρά. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να περάσετε τόσο εύκολα τη θέση σας και είναι πιθανό να τσακωθείτε για πράγματα που υπάρχουν μόνο στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

leont

Τα πράγματα στα ερωτικά σας δεν έχουν φτάσει στο σημείο που επιθυμείτε αλλά έχουν μπει σε ένα δρόμο αρκετά ικανοποιητικό, τουλάχιστον σεξουαλικά. Κάποιες προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν και να σας βάλουν σε πειρασμό, ενδέχεται να μείνουν στα λόγια γι' αυτό προσέξτε μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και μην ρισκάρετε γιατί δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Άρης στο ζώδιό σας κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα δίνοντάς σας δύναμη αλλά και αντοχή να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα που πιθανόν να έχει προκύψει στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι, ίσως σας πιάσει μία εσωστρέφεια που σας σπρώχνει να παραμείνετε απόμακροι ή σιωπηλοί, προκειμένου να επεξεργαστείτε κάποια νέα δεδομένα που ίσως αποκαλυφθούν σήμερα για ένα άτομο που ενδιαφέρεστε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Παρόλο που παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες στα ερωτικά σας, εσείς τις θεωρείτε ανάξιες λόγου ή παιχνίδι για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα σας, αφού θέλετε κάτι διαφορετικό που να σας δίνει την αίσθηση του σταθερού και μόνιμου στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι και να νιώσετε ξανά ζωντανοί. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια έλλειψη ποιότητας αλλά μήπως κι εσείς έχετε γίνει πολύ επιλεκτικοί;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ίσως μια νέα γνωριμία κάνει την εμφάνισή της σήμερα που μπορεί να ξεκινήσει ως φιλική αλλά να πάρει τελείως διαφορετική τροπή. Αυτό το διάστημα έτσι κι αλλιώς με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σας είναι λογικό να γίνεστε μαγνήτες για καινούργια πρόσωπα, εφόσον εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό αλλά νιώθετε κιόλας πιο ερωτεύσιμοι, οπότε μην αρνείστε καμία ευκαιρία για εξόδους και συνευρέσεις από φίλους ή γνωστούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αιτία ίσως νιώσετε σήμερα ότι απειλείται κατά κάποιο τρόπο η ευτυχία σας ή η ελευθερία σας από το άτομο που είστε μαζί και αυτό είναι αρκετό από μόνο του όχι απλά να σας αγχώσει αλλά και να σας φοβίσει και να θέλετε να το βάλετε στα πόδια άρον-άρον. Μπορεί δικαίως για σας να νιώθετε όπως νιώθετε αλλά σκεφτείτε και το ενδεχόμενο ο σύντροφός σας να αισθάνεται ανασφαλής μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας σήμερα θέλει να σας βάλει πάλι σε διαδικασία ενδοσκόπησης και εσωτερικού ψαξίματος και με βοηθό τον Άρη καταφέρνει για μια ακόμα φορά να σας αναστατώσει. Η απολυτότητα μαζί με την επιμονή να έχετε αυτό που θέλετε στα ερωτικά σας και τίποτα λιγότερο σας οδηγεί ολοταχώς σε μοναχικό μονοπάτι αλλά πιστεύετε ότι ο επιμένων νικά και είναι καλύτερα να μη συμβιβαστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τα ζητήματα που μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα ως επί τω πλείστων έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σας, είτε γιατί θα νιώσετε ότι βρίσκετε σε σκόπελο και δεν μπορείτε να προχωρήσετε είτε γιατί θα τεθεί θέμα αποκλειστικότητας και επιλογής της μίας ή της άλλης θέσης και θα αρνηθείτε πεισματικά να υποχωρήσετε. Όπως και να χει πάντως οφείλετε για το δικό σας το καλό να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα λίαν συντόμως.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είναι μια μέρα η σημερινή που θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα της σχέσης σας γιατί εισπράττετε από το άλλο μέλος ένα είδος αδιαφορίας ή εσείς έχετε μια τάση για απομάκρυνση. Αυτό σας επηρεάζει αρκετά συναισθηματικά και σας δημιουργεί αρνητικές σκέψεις για το κατά πόσο ο έρωτάς σας υπάρχει ακόμα ή αργοπεθαίνει εξαιτίας της φορτωμένης σας καθημερινότητας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved