Ερωτικό ωροσκόπιο 30/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις έχουν συσσωρευτεί σήμερα και μετά από ένα τριήμερο ξεκούρασης και διασκέδασης, αποφασίζετε να ριχτείτε με τα μούτρα και να κάνετε όσα μπορείτε περισσότερα. Μερικοί από σας ίσως ξεκοπείτε για λίγο από όλα και όλους για να πάρετε κάποιες αποφάσεις για τη σχέση σας που φαίνεται ότι απαιτεί κάτι παραπάνω από αυτά που εσείς είστε διατεθειμένοι μέχρι στιγμής να δώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οι ρυθμοί σας είναι σαν τους χθεσινούς και η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε καμία διάθεση να τους αλλάξετε, ίσως γιατί αισθάνεστε μια εσωτερική κούραση με όλους αυτούς του πλανήτες που σας γυροφέρνουν και ενίοτε σας ταλαιπωρούν. Το μέτωπο στα ερωτικά σας είναι ακόμα ανοικτό και εσείς έχετε περισσότερο την τάση να κάνετε τον... κινέζο παρά να πάρετε χαρτί και μολύβι και να καταγράψετε τι δεν λειτουργεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είναι η κατάλληλη μέρα για σας να κινητοποιηθείτε κι εκτός από το αναλάβετε πρωτοβουλίες για να επανέλθει η τάξη και η ομαλότητα στη σχέση σας, να ξεκαθαρίσετε και κάποια σημεία που ίσως είχατε αφήσει θολά γιατί αυτό σας βόλευε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψετε την τακτική μέσω Λαμίας και να είστε πολύ συγκεκριμένοι και κοφτοί σε αυτό που θέλετε από το σύντροφο.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συνάντησή σας με κάποιο γνωστό ή συγγενή σας σήμερα ενδέχεται να σας ταράξει. Ενώ είχε αρχίσει μια χαρά, φαίνεται να τελειώνει με... πόνο, αφού εκεί που δεν το περιμένετε η κουβέντα ξεστρατίζει και στο τέλος ούτε λίγο ούτε πολύ τρώτε και μια κριτική για τον χειρισμό των ερωτικών σας υποθέσεων που έτσι όπως το πάτε θα φάτε το κεφάλι σας και θα μείνετε μόνοι σας στο τέλος, κλπ, κλπ...

ΛΕΩΝ

leont

Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και αυτό εκπέμπεται και στην προσωπική σας ζωή, αφού είστε πιο χαρούμενοι και με μεγαλύτερη διάθεση να προσφέρετε και να φροντίσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ίσως όμως ξεφύγετε λίγο από το μέσο όρο και το παρακάνετε. Γι' αυτό προσέξτε γιατί από δοτικοί μπορεί να καταλήξετε αρκετά καταπιεστικοί σήμερα και να έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είστε οι πρωταγωνιστές του διημέρου με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και με τον Άρη εκεί μάλλον παίρνετε φωτιά. Είστε δραστήριοι και γεμάτη ενέργεια, θέλετε να αφιερώσετε χρόνο και να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν τόσο εσάς όσο και για τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτό μπορεί να επιφέρει μια μικρή ένταση, καθώς οι διαθέσεις σας μπορεί να μην συμβαδίζουν αλλά γρήγορα θα εκτονωθεί, αν δεν κολλήσετε σε λεπτομέρειες...

ΖΥΓΟΣ

lbr

Συζητήσεις και επαφές με ένα δικό σας άτομο σήμερα δε σας βοηθούν να ξελαμπικάρετε, αντίθετα φαίνεται να σας μπλέκουν παραπάνω, βάζοντάς σας να σκεφτείτε πιο πρακτικά και ρεαλιστικά. Αλλά εσείς εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε, εφόσον εμπλέκεστε συναισθηματικά και νιώθετε πράγματα για ένα άτομο, όποτε δεν το βρίσκετε καθόλου έτσι απλά να κατεβάσετε το διακόπτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι φίλοι σας σήμερα θα σας αποδείξουν ότι, ανεξάρτητα από το τι έχετε μέσα στο κεφάλι σας εσείς αυτή την περίοδο και αν τους έχετε παραγκωνίσει για χάρη ενός έρωτα, στέκονται πάντα δίπλα σας βράχος και αν χρειαστείτε το οτιδήποτε θα είναι οι πρώτοι που θα σας προστρέξουν. Γι' αυτό θυμηθείτε εκείνο το τραγούδι που έλεγε «κι εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δε τρελαθήκαμε, τους φίλους δεν τους καίμε»...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα, δεν κρατιέστε κι είτε βγείτε έξω είτε μείνετε σπίτι θα περάσετε καλά. Είστε ευδιάθετοι, είστε στα καλύτερά σας και θέλετε να μοιράσετε αισιοδοξία και χαρούμενα συναισθήματα στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Βέβαια όλο αυτό το hyper μπορεί σε κάποιο σημείο να τον κουράσει και να ψάχνει απεγνωσμένα γωνιά να ξαποστάσει για αυτό ρίξτε λίγο τους ρυθμούς σας για να σας προλαβαίνει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είναι λογικό να μη συμφωνείτε με όλους και όλα αλλά δεν είναι απαραίτητο να στραβώνετε κιόλας, επειδή ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά έχει διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας. Το να το πιάνετε από ένα σημείο και να το επεκτείνετε παντού δεν είναι δίκαιο για κανέναν από τους δύο. Αυτό που έχει σημασία είναι να ταυτίζεστε σε θέματα ουσίας. Άλλωστε πως θα μάθετε αν αρνείστε να δείτε και τη δική του άποψη;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είχατε αρκετό καιρό να νιώσετε τόσο καλά γι' αυτό σήμερα δεν θα μείνετε σπίτι. Ίσως βρεθείτε με άτομα που σας αρέσει η συντροφιά τους και περάστε όμορφα το βράδυ σας. Που ξέρετε; Ίσως έχετε και τα τυχερά σας και κάνετε μια νέα γνωριμία, αφού αυτόν τον καιρό με τον Άρη στην Παρθένο και στον 8ο οίκο σας το κυνήγι της ερωτικής σας ικανοποίησης καλά κρατεί.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αγάπη, φροντίδα και καλή διάθεση σας βγάζει η Σελήνη στην Παρθένο. Σήμερα δικαιούστε να ξεφύγετε και να πετάξετε μακριά τα άγχη ή τις στενόχωρες σκέψεις σας. Θα προσπαθήσετε να γεμίσετε όσο μπορείτε τις μπαταρίες σας με τη θετική ενέργεια που προκαλούν τα όμορφα συναισθήματα, κι αν υπάρξουν και κάποια παράπονα από το σύντροφο ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να τα λάβετε υπόψη σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved