Ερωτικό ωροσκόπιο 29/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια για σας αλλά σήμερα κάτι οι αναβολές, κάτι οι αναθεωρήσεις, κάτι τα προβλήματα που μπορούν να σας προκύψουν μάλλον θα ασχοληθείτε με όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτήν. Ανάμεσα στα άλλα πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να γίνετε πιο πρακτικοί και να συμμαζέψετε τα αισθήματά σας γιατί τελευταία το έχετε παρακάνει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η σημερινή ημέρα δε φαίνεται να ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σας, αφού η σύνοδος Ερμή και Κρόνου στο Σκορπιό σας επηρεάζει συναισθηματικά και σκεφτόμενοι κάποια προηγούμενα γεγονότα γίνεστε πιο συγκρατημένοι έως και φειδωλοί σε λόγια και πράξεις απέναντι στο πρόσωπο έχετε σχέση. Λογικό είναι να μην πολυαρέσει αυτή σας η συμπεριφορά, ιδιαίτερα όταν δε θέλετε να δώσετε παραπάνω εξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Το άγχος και μια κακοδιαθεσία σας έχει καταλάβει σήμερα, καθώς βλέπετε ότι τίποτα δε σας βγαίνει όπως το θέλετε ή το περιμένετε. Στα ερωτικά σας, δε, ούτε λίγο ούτε πολύ σας έχει πιάσει ένα ενοχικό σύνδρομο στα ξαφνικά ότι δεν είστε εντάξει με το άτομο που σχετίζεστε ή ότι είπατε ή κάνατε πράγματα που δεν έπρεπε και μπορεί να δώσατε άλλη εντύπωση.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα το έχετε ρίξει στην σκέψη και στην ενδοσκόπηση. Βάζετε κάτω τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στην ερωτική σας ζωή και αποφασίζετε να ξεκοπείτε συναισθηματικά, όσο βέβαια μπορείτε, και να τα δείτε καθαρά και ξάστερα. Παρόλη όμως την καλή σας πρόθεση ο νους σας ξεφεύγει κι αναλογίζεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει εισβάλει στην καρδιά σας και αποπροσανατολίζεστε.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα νιώθετε είστε ο άνθρωπος που θα λύσει όλα τα προβλήματα και θα αναδειχτείτε νικητές της ημέρας. Φευ όμως, κάποια θέματα γίνονται αρκετά δύσκολα και ιδιαίτερα στα ερωτικά σας κι ούτε εσείς δε θα καταφέρετε να τα λύσετε παρ' όλες τις προσπάθειες, αφού βλέπετε ότι το άλλο μέλος της σχέσης είτε δεν έχει καμία διάθεση να συνεργαστεί είτε δεν ενδιαφέρεται και τα έχει αφήσει όλα πάνω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κατά κάποιο τρόπο σήμερα είστε στο στοιχείο σας, αφού το πνεύμα της ημέρας επιτάσσει συγκέντρωση, υπευθυνότητα και ανάληψη ευθυνών. Μέσα σε αυτά όμως υπάρχει και μια κριτική διάθεση που εσείς είστε μάστερ γι' αυτό και καλό θα ήταν τουλάχιστον στο έτερο ήμισυ να μην την βγάλετε γιατί ήδη με τον Άρη στο ζώδιό σας έχουν ανάψει τα αίματα, δε χρειάζεται να το τσιγκλήσετε κι άλλο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Συζητήσεις και επαφές με ένα δικό σας άτομο σήμερα δε σας βοηθούν να ξελαμπικάρετε, αντίθετα φαίνεται να σας μπλέκουν παραπάνω, βάζοντάς σας να σκεφτείτε πιο πρακτικά και ρεαλιστικά. Αλλά εσείς εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε, εφόσον εμπλέκεστε συναισθηματικά και νιώθετε πράγματα για ένα άτομο, όποτε δεν το βρίσκετε καθόλου έτσι απλά να κατεβάσετε το διακόπτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ερμής και Κρόνος έχουν μια συνάντηση στο ζώδιό σας και παρόλο που δεν σας λένε κάτι καινούργιο ή διαφορετικό απ' αυτό που ήδη ξέρετε, δεν είναι και η καλύτερή σας. Ο πρώτος γιατί ως ανάδρομος έρχεται να σας ξαναθυμίσει παραλήψεις και λάθη που έχετε κάνει στα ερωτικά σας και ο δεύτερος ότι τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει στη σχέση σας οφείλουν να λυθούν κι όχι να διατηρούνται στην αρχική τους κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα, νιώθετε ότι κατά κάποιο τρόπο έχετε μπει στη μηχανή του κιμά. Το στρίμωγμα δεν σας πήγαινε ποτέ και σας δημιουργεί άγχος και νεύρα. Επειδή η υπερβολή είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει, ίσως αντιδράσετε κάπως σπασμωδικά σε κάποια παρατήρηση του συντρόφου σας και θυμούμενοι κι άλλα περιστατικά του παρελθόντος να αρχίσετε να μιλάτε για περιορισμούς και έλλειψη ελευθερίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είστε από αυτούς που σήμερα δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο ιδιαίτερο θέμα γιατί κινείστε σε γνώριμα πλαίσια. Το ότι υπάρχει όμως μια δυσαρέσκεια μέσα σας και μια κάποια μελαγχολία δεν μπορείτε να το αγνοήσετε. Όσα σχέδια κι αν καταστρώνετε, όσο υπομονή κι αν κάνετε, νιώθετε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν γύρω σας, εκτός από τα ερωτικά σας και αυτό δεν μπορείτε να το καταπιείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Από τη μια λεπτομέρειες από την άλλη υποχρεώσεις, νιώθετε ότι δεν την παλεύετε τη σημερινή μέρα. Πάντα σας κούραζαν και θεωρούσατε ότι τρώνε τη ζωή σας και χάνατε την ουσία των πραγμάτων αλλά, προκειμένου να καταφέρετε να στρώσετε την κατάσταση στη σχέση σας, ίσως θα πρέπει να αλλάξετε κάπως τη θεώρησή σας και να κάνετε κι εσείς κάποια πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Δεν είναι η μέρα σας σήμερα και αρχίζει να σας παίρνει από κάτω. Πολλά είναι αυτά που έχετε αναλάβει, τελικά τίποτα δε γίνεται ή παρουσιάζεται πρόβλημα από το πουθενά και έχετε και το σύντροφο που τα ερωτήματά του απαιτούν απαντήσεις που δεν έχετε να δώσετε και σας πιέζει αφόρητα. Κι εσείς όλη αυτή την πίεση δεν την μπορείτε καθόλου γι' αυτό και οι αντιδράσεις σας θα είναι μάλλον αλλοπρόσαλλες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved