Ερωτικό ωροσκόπιο 27/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Πλήρως εξαντλημένοι σωματικά μετά από ένα εξοντωτικό σαββατοκύριακο θα προσπαθήσετε σήμερα να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Επειδή έτσι κι αλλιώς όλα στη ζωή σας είναι ρευστά, θα ξεχάσετε προς στιγμή ό, τι δείχνει να σας προκαλεί δυσαρέσκεια ή νευρικότητα και θα αναζητήσετε την έξαψη και τον ερωτισμό, ενδεχομένως και μέσα από μια νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με τρεις πλανήτες, Ήλιο, Κρόνο και Ερμή στον 7ο οίκο σας νιώθετε έντονα την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε στη σχέση σας. Η συζήτηση και η διάθεση για την βελτίωση της επικοινωνίας με το σύντροφό σας είναι το κύριο μέλημά σας, ώστε τυχόν προβλήματα να έρθουν στην επιφάνεια και να αντιμετωπιστούν. Φροντίστε όμως να κρατήσετε τις όποιες ισορροπίες γιατί κινδυνεύετε να γίνετε επίμονοι και πιεστικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η έκφραση είναι ένα από τα ισχυρά ατού σας και σήμερα θα τη χρησιμοποιήσετε στο έπακρο και με όποιο μέσο διαθέτετε, προκειμένου να πείσετε για τις προθέσεις σας ένα άτομο που θέλετε αρκετά για να καταφέρετε να το πάτε με τα νερά σας. Κάποιοι από σας θα θέλατε μια μίνι απόδραση για να ξεσκάσετε και να χαλαρώσετε, άμα όμως δε σας κάτσει, πάρτε το ταίρι σας ανά χείρας και βολτάρετε ασύστολα.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη, αφού ένα ερωτικό θέμα φαίνεται να μη σας αφήνει σε ησυχία. Ό, τι σκεφτόσασταν τις προηγούμενες μέρες ίσως αποφασίσετε να το τεστάρετε για να έχετε από πρώτο χέρι τις απαντήσεις που αναζητάτε. Έτσι κι αλλιώς και εύνοια έχετε και διάθεση για αισθηματικά ανοίγματα, οπότε δε χρειάζεται να το πολυσκέφτεστε.

ΛΕΩΝ

leont

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο από χθες το απόγευμα συνεχίζετε να έχετε τη διάθεση να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που του αξίζει. Προσοχή, φροντίδα και λάμψη συνιστούν ένα τρίπτυχο μαγικό για την ψυχολογία σας, αφού η εμφάνισή σας παίζει πρωτεύοντα ρόλο σ' αυτήν και βέβαια δεν περνάει απαρατήρητο και στο αντίθετο φύλο που με ευκολία θα το γοητεύσετε, αρκεί να το θελήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μερικοί από εσάς ήδη νιώθετε εξαντλημένοι μιας και δίνετε των υπέρ πάντων αγώνα όλο αυτόν τον καιρό με τον Άρη στο ζώδιό σας. Δεν είναι μόνο η σχέση σας που χρειάζεται ρεκτιφιέ αλλά το να ξεπεράσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και τώρα ψάχνετε ένα ησυχαστήριο, προκειμένου να μπορέσετε να ανασυνταχθείτε, πράγμα δύσκολο όμως, αφού το κλίμα είναι λίγο βαρύ μεταξύ εσάς και του συντρόφου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Οι φίλοι σας, αν και λίγοι, είναι πολύ σημαντικοί στη ζωής σας και σήμερα θα σας βοηθήσουν να ξαναδείτε μια κατάσταση στα ερωτικά σας, αφού εσείς είστε μέσα στην αστάθεια και την αμφιβολία. Το πολύ-πολύ να την ακούσετε άσχημα για την αναβλητικότητά σας που, αντί να βγάλετε μια σχέση που βρίσκεται σε κώμα από το μηχάνημα υποστήριξης, εσείς προσεύχεστε για να ξαναζωντανέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Τα πράγματα σαφώς δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, πολύ περισσότερο στις ερωτικές σχέσεις που έχετε να κάνετε και με κάποιο άλλο άτομο αλλά κι εσείς δε δείχνετε σημάδια να μετακινηθείτε από τις θέσεις και τις αρχές σας, παρόλο που βλέπετε ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση ούτε τσουλάει ούτε και σας ικανοποιεί. Έχετε πάντως την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τουλάχιστον κάποια στοιχεία σας μπας και πάρει μπρος...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μετακινήσεις, επαφές και μικρά ταξίδια μόνοι ή με το αγαπημένο σας πρόσωπο σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας δίνουν περισσότερη αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Όχι ότι σας έλειπε κιόλας αλλά που και που νιώθετε ότι καταπιέζεστε και γι' αυτό είναι καλό να εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και να προσφέρετε στον εαυτό σας και στο ταίρι σας στιγμές όμορφες και ξένοιαστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Περιέργως διακατέχεστε από μια ευδιαθεσία σήμερα και αποφασίζετε να αφήσετε πίσω σας ό, τι σας χαλάει και σας παιδεύει και να βγείτε έξω να ξεσκάσετε. Υποχρεώσεις και ευθύνες παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια και δε σας νοιάζει καθόλου το τι θα πει ο ένας κι ο άλλος. Με τη χαλαρή σας συμπεριφορά και το χαμόγελο να ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σας οι ευκαιρίες για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια είναι πολύ πιθανές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε σε μια φάση της ζωής σας που στα ερωτικά σας τ' έχετε κάνει λίγο μύλο. Από τη μια βαριέστε και πετάτε από λουλούδι σε λουλούδι συλλέγοντας ερωτικό νέκταρ και από την άλλη θέλετε να έχετε μια σχέση, κάτι πιο μόνιμο. Το ότι με τίποτα αυτήν την περίοδο δεν είστε ευχαριστημένοι είναι βέβαιο γι' αυτό σήμερα με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σας ίσως πρέπει να ξαναβάλετε τον εαυτό σας σε μια σειρά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Φοβάστε ότι αν εκφράσετε αυτό που σας ενοχλεί, ο σύντροφός σας θα εκνευριστεί ή θα χαλάσει η σχέση σας και προτιμάτε να υπομένετε διάφορα, με αποτέλεσμα να κρατάτε αποστάσεις ίσως ακόμα κι από το μοναδικό άτομο που μπορεί να σας καταλάβει και που στο κάτω-κάτω είναι η δική σας επιλογή. Το θέμα όμως είναι ότι αν δεν ζητήσετε αυτό που θέλετε, πιθανόν να μην το αποκτήσετε ποτέ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved