Ερωτικό ωροσκόπιο 26/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση σήμερα αλλά παρόλο που συνήθως κινείστε παρορμητικά θα κάνετε λίγο κράττει και θα ακούσετε τη φωνή της διαίσθησής σας που σας φωνάζει να περιμένετε λίγο ακόμα, πριν κάνετε το οτιδήποτε στα ερωτικά σας που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Στην πορεία νιώθετε ότι ίσως εμφανιστούν νέα δεδομένα που θα ξανανακατέψουν την τράπουλα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Νιώθετε λίγο ανασφαλείς σήμερα και γι' αυτό δεν εμπιστεύεστε και πολύ την κρίση σας για κάποιο θέμα που πιθανόν να προκύψει με το ταίρι σας. Από την άλλη, επειδή θέλετε να έχετε τα πόδια σας στη γη και δε σας αρέσει να μην ξέρετε τι σας γίνεται, κυρίως όταν αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους ζητήματα, θα φροντίσετε να μάθετε έμμεσα όσα περισσότερα μπορείτε, ώστε να σιγουρευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Το μυαλό σας είναι το δυνατό σας σημείο και σήμερα καλείστε να το χρησιμοποιήσετε, αντιμετωπίζοντας αρκετά διπλωματικά μια ερωτική σας υπόθεση. Πολλά θα είναι αυτά που θα πέσουν πάνω στο τραπέζι από το άλλο άτομο και προκειμένου να αντλήσετε το καλύτερο για σας συναισθηματικά, θα κινηθείτε αρκετά ευέλικτα και αποφασισμένοι να το πάρετε με τα νερά σας.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονα συναισθηματικοί και σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να σας σπρώχνει να βγάλετε από μέσα σας το παράπονό σας. Ενώ τα πράγματα δεν δείχνουν να πηγαίνουν άσχημα στην ερωτική σας ζωή, νιώθετε περιέργως ότι βαδίζετε μόνοι σας και κανείς δε σας νοιάζεται. Επειδή ίσως λειτουργήσετε κάπως κυκλοθυμικά, καλό θα είναι πάντως να μην παρασυρθείτε και πείτε πράγματα που δεν ισχύουν γιατί μετά θα μετανιώσετε.

ΛΕΩΝ

leont

Αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι αλλά το καλό είναι ότι η εβδομάδα έχει σχεδόν τελειώσει κι έτσι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε. Προσπαθείτε να κάνετε κάποια πράγματα αλλά η διάθεσή σας δεν είναι και η καλύτερη γιατί μέσα στη μέρα ενδέχεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα από το σύντροφό σας ή μια λάθος συνεννόηση και δεν θα έχετε το κουράγιο να τα αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τον Άρη στο ζώδιό σας νιώθετε ότι σας παρασέρνει ένα κύμα ενέργειας και για αυτό είστε έτοιμοι για δράση. Σήμερα όμως, θα διαπιστώσετε ότι πολλά απ' αυτά που γίνονται, ιδιαίτερα στη σχέση σας, δεν σας φαίνονται και ίσως δεν είναι κιόλας σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα, κάτι που σας προξενεί εκνευρισμό και σας βάζει σε διαδικασία να τραβήξετε τα λουριά προς τη μεριά σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν είναι εύκολη μέρα για σας γιατί έχετε μια συγκινησιακή φόρτιση που προσπαθείτε να διαχειριστείτε και δε θέλετε να φανεί σε φίλους ή γνωστούς. Παρόλο που είναι Σάββατο δεν είστε και πολύ στα πάνω σας για κοινωνικές επαφές και το πιο πιθανό είναι να μαζευτείτε στο σπίτι σας και να αφήσετε να σας πλημμυρίσουν τα συναισθήματα για ένα άτομο που καταπιέζετε εδώ και μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μια συνάντηση ή μια συζήτηση σήμερα με κάποιο συγγενή ή γνωστό ενδέχεται να σας ταρακουνήσει λιγάκι συναισθηματικά και να νιώσετε λίγο άβολα γιατί θα σας πιέσει να αναφερθείτε στην προσωπική σας ζωή, κάτι που για την ώρα δε θέλετε. Πολλά είναι αυτά πασχίζετε τώρα τελευταία να ξεδιαλύνετε με το άτομο που είστε μαζί και προτιμάτε να μην υπάρξει καμία ανάμειξη, ούτε ως συμβουλή, από τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της κι εσείς το μόνο που σας έχει μείνει να σκεφτείτε είναι πώς θα κλείσετε στο σαββατόβραδό σας με τον καλύτερο τρόπο. Η ερωτική σας διάθεση δείχνει να επανέρχεται δριμύτερη και σίγουρα δεν θέλετε να μείνετε μόνοι. Ως γνήσια παιδιά του Δία νιώθετε την εύνοιά του, ακόμα κι όταν γκρινιάζετε, γι' αυτό και ψυχολογικά είστε ανεβασμένοι και πανέτοιμοι για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δε συνηθίζετε να έχετε συναισθηματική προσέγγιση στα θέματα που αντιμετωπίζετε, όμως που και που σαν άνθρωποι παρασύρεστε και σεις και σας πιάνει η μίρλα και η μουρμούρα, κάτι που αντιπαθείτε αρκετά. Προσπαθείτε σήμερα να κρατήσετε καθαρό το μυαλό σας και να ξεχαστείτε αλλά τελικά, λες και όλα είναι εναντίον σας, τα αισθήματά σας για ένα άτομο που δεν είναι δίπλα σας υπερτερούν και δε σας αφήνουν σε ησυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δουλειές με φούντες έχετε σήμερα και προσπαθείτε να τις προλάβετε όλες αλλά κάτι στραβώνει και τελικά μένετε με την καλή διάθεση. Από την άλλη, ίσως το άτομο που έχετε σχέση να σας κάνει κάποια παράπονα και επειδή δε θέλετε να μετέχετε σε συζητήσεις που δε βγάζουν πουθενά, θα αδιαφορήσετε ή τουλάχιστον έτσι θα το εκλάβει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Δεν είστε και πολύ στα πάνω σας γιατί σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και δε θέλετε να μείνετε μόνοι σας γι' αυτό το πιο πιθανό είναι έρθετε σε επαφή με κάποιους φίλους σας που ξέρετε ότι θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και δε θα σας αφήσουν να μιζεριάσετε. Οι δεσμευμένοι θα προτιμήσετε ένα ήσυχο σαββατόβραδο παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved