Ερωτικό ωροσκόπιο 24/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Μετά από κόπους, προσπάθεια και αρκετή δόση εκνευρισμού (όχι ασυνήθιστο για σας τον τελευταίο καιρό) αρχίζει και φαίνεται ένα φως στον ορίζοντα ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε γιατί με τον ανάδρομο Ερμή δεν μπορείτε να σιγουρέψετε τίποτα ακόμα. Πάντως υπάρχουν σαφή δείγματα ότι είστε πολύ κοντά στο να καταφέρετε να κατακτήσετε έναν ερωτικό σας στόχο που παλεύατε εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Αισθάνεστε πιο δυνατοί και πολύ συγκεκριμένοι για το τι θέλετε ή τι δεν αποδέχεστε στη ερωτική σας ζωή και πλέον πιστεύετε ότι μπορείτε να κινηθείτε γρηγορότερα από πριν. Επειδή η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση προέρχονται από μέσα σας, τώρα καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να πατάτε γερά στα πόδια σας, όμως μην αγνοείτε και κάποια στοιχεία του παρελθόντος που έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ίσως σήμερα αισθανθείτε λίγο άβολα ή κάπως πιο συναισθηματικοί απ' ό, τι άλλες φορές και αυτό θα σας φοβίσει γιατί δεν συνηθίζετε να γίνεστε ευάλωτοι. Όμως δε σημαίνει ότι θα χάσετε τελείως το μυαλό σας και θα αρχίσετε τις υποσχέσεις για αιώνια αγάπη. Απλά θα είναι πιο εύκολο για σας να δείξετε τι αισθάνεστε στον άνθρωπο που είναι δίπλα σας τη δεδομένη στιγμή.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο είστε αποφασισμένοι να μην κρύψετε πλέον αυτό που αισθάνεστε ή έχετε ανάγκη από κάποιο άτομο, προκειμένου να προχωρήσετε μαζί του σε μια σχέση. Αρκετά ανοιχτοί και ξεκάθαροι, θα παραδεχτείτε ότι επιθυμείτε κάποια πράγματα, ώστε κι εσείς να είστε καλά με τον εαυτό σας αλλά να δώσετε και στον άλλο να καταλάβει τι περιμένετε από αυτόν.

ΛΕΩΝ

leont

Δεν σας κάνει καλό να απομονώνεστε και να κλείνεστε στον εαυτό σας γι' αυτό προσπαθήστε σήμερα να μοιραστείτε τις σκέψεις ή το πρόβλημά σας με το αγαπημένο σας άτομο. Δεν είναι αδυναμία το να εκφράζετε το πώς νιώθετε ή να αποδέχεστε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρνετε πάντα, γι' αυτό αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη και μη σκέφτεστε ότι μειώνεται η αξία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Συνεχίζετε να δουλεύετε με τον εαυτό σας πάνω στα δικά σας θέματα αλλά και της σχέσης σας και περιμένετε ότι πλησιάζει η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Για να γίνει όμως αυτό που επιθυμείτε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να βγείτε προς τα έξω πιο δυναμικοί και διεκδικητικοί αντί να περιμένετε να σας τα προσφέρουν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το ταίρι σας σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σας. Μπορεί να σας στηρίξει, να σας ανεβάσει και να σας τονώσει το ηθικό σε μια φάση της ζωής σας που το χρειάζεστε αρκετά για να μπορέσετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 2ο οίκο σας κρίνεται όμως αναγκαία και η επαφή με το πιο εσωτερικό σας κομμάτι για να μπορέσετε να τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μην αφήνετε κάποια συναισθήματα ή σκέψεις σχετικές με το παρελθόν να σας χαλούν τη διάθεση ή να επηρεάζουν τις όποιες επιδιώξεις σας. Καλό είναι να δίνετε βάση σε πράγματα που συνέβησαν κάποτε στην ερωτική σας ζωή και να παίρνετε τα μαθήματά σας αλλά πλέον δεν είστε οι ίδιοι και έχετε περισσότερη εμπειρία για να μπορέσετε να διαχειριστείτε το παρόν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα αισθάνεστε κάπως έξω από τα νερά σας. Με τον Άρη στην Παρθένο είστε στην τσίτα το τελευταίο διάστημα, τρέχετε για διάφορα πρακτικά θέματα ενώ δε δίνετε χρόνο σε κάποια συναισθήματά σας να ωριμάσουν. Ενδεχομένως να είναι η κατάλληλη μέρα να ασχοληθείτε λίγο με το τι παίζει μέσα σας αλλά και στον άνθρωπό σας και να κατανοήσετε κάποιες ανάγκες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Νιώθετε πιο ανοικτοί στις προσεγγίσεις του άλλου φύλλου και πιο έτοιμοι να δεχτείτε περισσότερα, χωρίς να φοβάστε ότι ρισκάρετε την συναισθηματική ασφάλεια ή τη σταθερότητά σας, ίσως γιατί πλέον δεν έχετε κάτι πολύ σημαντικό να χάσετε. Οι δεσμευμένοι σήμερα θα θελήσετε να εκφράσετε πώς νιώθετε στο σύντροφό σας που μέχρι πρότινος αποφεύγατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά πιεστική για σας και φροντίζετε να εκλογικεύετε τα πράγματα όσο μπορείτε στην προσωπική σας ζωή, προκειμένου να λύσετε ένα ζήτημα που έχει προκύψει αρκετά πρόσφατα. Το θέμα είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στοιχεία κι από το παρελθόν που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ή δεν τα θεωρήσατε σημαντικά, οπότε πολλά είναι αυτά που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε πιο χαλαροί και αποφασισμένοι να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς σας και να μην ακούσετε τις απόψεις κάποιων δικών σας που προσπαθούν να σας επηρεάσουν για το αντίθετο. Παρόλο που ορισμένα άτομα έχουν την ικανότητα να σας βάζουν αμφιβολίες, αποφασίζετε να κινηθείτε με τη διαίσθησή σας και πιστεύετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε στο ερωτικό θέμα που σας απασχολεί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved