Ερωτικό ωροσκόπιο 19/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Πανσέληνος στο ζώδιό σας και έκλειψη και δεν θα είστε σε αναβρασμό; Ησυχία δε θα βρείτε σήμερα, καθώς οι μεν δεσμευμένοι βάζετε πλάτη στη σχέση σας, αποφασισμένοι να αλλάξετε τα κακώς κείμενα και οι ελεύθεροι και ωραίοι βγαίνετε δυναμικά προς τα έξω, διεκδικώντας έναν έρωτα που έχει ανάψει φωτιά στα σωθικά σας. Όπως και να έχει πάντως το εγωιστικό στοιχείο και στις δύο περιπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα τονισμένο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Περισσότερο ψυχολογικά επηρεάζεστε σήμερα και η διάθεσή σας μπορεί να κυμανθεί από μέτρια έως κακή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οφείλεται σε κάποιο γεγονός. Ενδεχομένως να νιώσετε ότι ασφυκτιάτε στη σχέση σας ξαφνικά και θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι σας, να αναπνεύσετε λίγο αέρα βρε αδερφέ. Πρέπει να είστε όμως ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πως θα το θέσετε στο σύντροφο γιατί παραμονεύουν δράματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Υπάρχει μια υπερβολή στην ατμόσφαιρα σήμερα που κατά κάποιο τρόπο σας βάζει στην πρίζα, χωρίς καν να το επιδιώκετε. Η ερωτική σας διάθεση ακμαιότατη έρχεται να αυξήσει ανάγκες και απαιτήσεις από το ταίρι σας ενώ οι ελεύθεροι μάλλον ξεφεύγετε τελείως γιατί --ας μην ξεχνάμε- έχετε και μια Αφροδίτη στον 7ο σας που από επιλογές, αν μη τι άλλο, σας δίνει άπειρες για να κάνετε παιχνίδι.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κυβερνήτης σας, Σελήνη, σε όποια φάση κι αν είναι σας επηρεάζει τα μάλλα. Πολύ περισσότερο σήμερα που έχουμε Πανσέληνο με σεληνιακή έκλειψη, οπότε εννοείται ότι ανήκετε στην ομάδα που δίνει σημαντικό αγώνα. Το συναίσθημα έχει την τιμητική του και θα φροντίσετε να το εκφράσετε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας, εμποτίζοντάς το με αρκετές δόσεις ευσυγκινησίας.

ΛΕΩΝ

leont

«Μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητο» θα πείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο σήμερα, καθώς δε θέλετε να σας χαλάσει τίποτα την μαγεία της συγκεκριμένης μέρας. Λόγια που δεν είναι ερωτικά, πράξεις που δε δηλώνουν συναίσθημα και ρουτινιάρικες καταστάσεις δε θέλετε να υπάρχουν στο μενού σας. Αν και κουρασμένοι από τα καθημερινά, θα βρείτε τον τρόπο να αναζωογονηθείτε μέχρι το βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είστε συναισθηματικά φορτισμένοι κι όχι μόνο από την Πανσέληνο αλλά και από τον Άρη στο ζώδιό σας που προετοιμάζεται για να κάνει όψη με τον Ποσειδώνα. Το κακό με σας είναι ότι όσο προσπαθείτε να λειτουργείτε οργανωμένα και εκλογικευμένα στα ερωτικά, πάντα θα υπάρχει μια πλευρά σας που παρασύρεται και πιάνεται κότσος στο τέλος. Κι αυτό συμβαίνει γιατί πάτε κόντρα γι' αυτό σήμερα αφεθείτε κι όπου σας πάει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Πανσέληνος αυτή, αν και συνοδεύεται από σεληνιακή έκλειψη, έρχεται να ξανανοίξει λογαριασμούς που εσφαλμένα μάλλον θεωρούσατε ότι είχατε κλείσει. Το ποιοί είστε τελικά και τι θέλετε από τη ζωή σας αλλά και από τον εκάστοτε σύντροφο είναι οι ερωτήσεις του εκατομμυρίου που βασανίζουν το μυαλό και την καρδιά σας και όσο δεν είστε έτοιμοι να απαντήσετε νέτα σκέτα, τόσο τα γεγονότα γύρω σας θα επαναλαμβάνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν έχετε όρεξη ούτε για δράματα, ούτε για κόντρες σήμερα και γι' αυτό θα αποσυρθείτε στα ενδότερα της ψυχής και του μυαλού σας αφήνοντας το σύντροφο ή το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε ερωτικά σε κάποια απόσταση, προκειμένου να ηρεμήσετε και να ανασυνταχτείτε. Γεγονός πάντως είναι ότι θα ρίξετε βάρος πρωτίστως σε αυτά που θέλετε εσείς από τον άλλο και όχι στο αντίθετο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Όλα στη ζωή σας είναι σε μεγάλες δόσεις, η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός, ο εκνευρισμός, ο έρωτας, οπότε η σημερινή μέρα δεν έρχεται να σας προσδώσει κάτι καινούριο ή παραπάνω από αυτό που ήδη έχετε. Σίγουρα θα το διασκεδάσετε αρκετά και ελέω Σαββάτου και το ζητούμενό σας θα είναι πρωτίστως η προσωπική σας ευχαρίστηση για αυτό αν αναζητήσετε συντροφιά, θα ποντάρετε στα... εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με σας κλείνει η, ας πούμε, ομάδα υψηλού κινδύνου της σημερινής ημέρας, αφού η Πανσέληνος αυτή θα σας ξυπνήσει από το λήθαργο που είχατε πέσει τον τελευταίο καιρό. Η αναζήτηση και δημιουργία μιας σχέσης φαίνεται να μην πηγαίνει όπως περιμένατε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κλειστείτε σε μοναστήρι. Σήμερα λοιπόν ίσως ξαναγυρίσετε στο παιχνίδι, στοχεύοντας μόνο στην τόνωση του εγώ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

«Τα λόγια είναι φτηνά αν δεν είναι αληθινά» λέει ένα τραγούδι γι' αυτό αντί να αρχίσετε τις στομφώδεις τοποθετήσεις και τα λογύδρια, κάντε αυτό που προσπαθείτε να αποφύγετε, έτσι για την έκπληξη. Εκφράστε με ειλικρίνεια τα αισθήματά σας για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και δείξτε του με σαφήνεια τι επιθυμείτε από αυτόν. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τον αφήσετε ασυγκίνητο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι η αλήθεια. Η δική σας ή της σχέσης σας ή δική σας αλήθεια μέσα στη σχέση σας. Το συναίσθημα για σας είναι πηγή ζωής και έμπνευσης και πρέπει να υπάρχει άφθονο γύρω σας, να το προσφέρετε αλλά και να το λαμβάνετε. Μη διστάσετε λοιπόν σήμερα να το ζητήσετε, αν δείτε ότι αυτό που παίρνετε δεν είναι αρκετό ή να το δώσετε απλόχερα, αν διαπιστώσετε ότι τώρα τελευταία το έχετε αμελήσει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved