Ερωτικό ωροσκόπιο 15/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Αρκετό εκνευρισμό ή άγχος θα σας φέρει η είσοδος του Άρη στην Παρθένο κι αυτό φαίνεται από σήμερα που ξεκινάτε τη μέρα σας και ακόμα και το «καλημέρα» μπορεί να κάνει το μάτι σας να αστράψει. Κι επειδή συνήθως την πληρώνει ο πιο κοντινός, ίσως το ταίρι σας είναι αυτό που θα εισπράξει το μέγιστο της κακοδιαθεσίας σας. Οπότε σκεφτείτε το ενδεχόμενο την ενέργειά σας να την διοχετεύσετε αλλού...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον 5ο σας οίκο και σας ωθεί στο να κινητοποιηθείτε σε ένα ερωτικό σας θέμα που μάλλον το έχετε αφήσει στην τύχη του κι όπου κάτσει. Στοιχείο επίσης του συγκεκριμένου πλανήτη είναι η έλλειψη υπομονής και καρτερίας, οπότε μην εκπλαγείτε, αν πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε το παιχνίδι με το συγκεκριμένο άτομο και να ψαχτείτε για κάτι νέο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Από τη μια η Αφροδίτη στον Τοξότη και από την άλλη η είσοδος του Άρη στην Παρθένο είναι ο συνδυασμός που σας βάζει φωτιά είτε με τη θετική είτε με την αρνητική έννοια. Δύο είναι λοιπόν τα τινά που μπορούν να σας προκύψουν αυτήν την περίοδο. Είτε να πλακώσει δουλειά και να κουνήσετε το μαντήλι στις προσωπικές σας στιγμές είτε ένας χωρισμός μετά από καυγά και στο καπάκι η δημιουργία μιας άλλης σχέσης.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και ακριβείς στο τι λέτε και σε ποιόν αυτήν την περίοδο γιατί εγκυμονούν παρεξηγήσεις και έντονες διαμάχες που θα βάλουν σε δοκιμασία όχι μόνο τα νεύρα σας αλλά και τη σχέση σας. Ενδέχεται η ανάμιξη κάποιων γνωστών ή συγγενών σας στην προσωπική σας ζωή, εκτός από τα «μου είπες, σου είπα, κλπ», να έχει έντονα διασπαστικό χαρακτήρα.

ΛΕΩΝ

leont

Αποφασίζετε να ξοδευτείτε, όχι μόνο υλικά, αυτή την περίοδο αλλά και συναισθηματικά αφού ο Άρης στο 2ο οίκο σας σάς ξυπνά ανάγκες και επιθυμίες που μέχρι χθες δεν είχατε συνειδητοποιήσει ή αγνοούσατε την ύπαρξή τους. Ιδιαίτερα οι του πρώτου δεκαημέρου σιγά-σιγά αισθάνεστε να σέρνεστε σχεδόν από τα μαλλιά σε μια ερωτική κατάσταση που εξελίσσεται σε αρκετά σύντομο χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Καλώς ή κακώς ήρθε ο Άρης και στο ζώδιό σας και από τη μια πανηγυρίζετε, αφού περιμένετε πως και πως κάποια κινητοποίηση στα ερωτικά σας ή κάποιες εξελίξεις στη σχέση σας από την άλλη όμως, επειδή ομελέτα δεν κάνεις χωρίς να σπάσεις αβγά, θα αναγκαστείτε να πάρετε το πάνω χέρι στην κατάσταση και θα απαιτήσετε τη συμμόρφωση του άλλου ατόμου στους νέους κανόνες που θα θεσπίσετε. Το ερώτημα όμως είναι αν θα τους αποδεχτεί....

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σε ψυχολογικό αναβρασμό θα βρεθείτε αυτόν τον καιρό οι περισσότεροι από σας και όπως είναι φυσικό αρκετοί τομείς της ζωής σας ενδέχεται να επηρεαστούν από την αναμπουμπούλα που θα σας φέρει ο Άρης στην Παρθένο. Κάποια πιθανά ξεκαθαρίσματα στηριζόμενα σε ατράνταχτα επιχειρήματα είναι αυτό που πρέπει να επιδιώξετε αλλά μπορεί να πλησιάζει και το τέλος μιας κρυφής σχέσης που έρχεται πλέον στο προσκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πολλές νέες γνωριμίες μέσω φίλων ή κοινωνικών συναναστροφών έρχονται να αναστατώσουν με την καλή ή την κακή έννοια την ερωτική σας ζωή και να σας απομακρύνουν για λίγο από τον πλευρό του Κρόνου. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε αρκετά δραστήριοι και θα ξανοιχτείτε με άτομα που σας εμφυσούν τη διάθεση όχι μόνο να το ρίξετε έξω αλλά και να πάρετε και ένα μικρό ρίσκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Στα αβγά σας σίγουρα δε θα μείνετε, αφού με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας ήδη έχετε επιδοθεί στο κυνήγι των ερωτικών περιπετειών και ο Άρης έρχεται να τη σιγοντάρει, κάνοντας σας πιο επιθετικούς και επίμονους. Επίσης, οι καυγάδες δεν θα εκλείψουν στη σχέση σας αλλά ευτυχώς δε θα διαρκούν για πολύ και μάλλον θα έχουν τη χροιά του «έτσι, για να ανάψουν τα αίματα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η υπομονή έχει τα όριά της και θα το διαπιστώσετε αυτήν την περίοδο, αφού θα τη χάσετε και δεν θα επιδείξετε καμία ανοχή. Απόψεις ή λεγόμενα που μέχρι χθες απλά περνούσατε στο ντούκου, τώρα νομίζετε ότι τρυπούν τα αφτιά σας και τα μυαλά σας και είναι πολύ πιθανό η γλώσσα σας να γίνει πολύ κοφτερή. Την ίδια στάση θα έχετε και στα ερωτικά σας με ένα πρόσωπο που σας κάνει γυμνάσια ή σας έχει φλομώσει στα λόγια...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η είσοδος του Άρη στον 8ο οίκο σας δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο τουλάχιστον από ερωτικοσεξουαλικής άποψης, αφού και η αδρεναλίνη σας φτάνει στα ύψη και η ενέργειά σας θα βρει μια υγιή εκτόνωση. Εδώ βέβαια δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αγάπες και αισθήματα εφόσον το ζητούμενο είναι καθαρά σωματικό γι' αυτό κρατήσετε μια πισινή, αν ψάχνετε κάτι περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τι κι αν η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας, αφού για σας ξεκινά μια ιδιαίτερα έντονη περίοδος στα ερωτικά και τη σχέση σας, ταράσσοντας για λίγο τα ήρεμα νερά σας και φέρνοντάς σας προ ευθυνών, πρωτοβουλιών και κινήσεων που πρέπει να κάνετε, προκειμένου είτε να διατηρήσετε την υπάρχουσα κατάσταση είτε να την τερματίσετε αν έχει πάψει πλέον να σας εξυπηρετεί. Βέβαια όπως αντιλαμβάνεστε όλα αυτά δε θα γίνουν με ήρεμο τρόπο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved