Ερωτικό ωροσκόπιο 13/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Βαδίζετε με σιγουριά γι' αυτό τίποτα δεν θα πάει χαμένο. Οι συμβουλές από φίλους και η στήριξή τους σε ένα ερωτικό σας θέμα θα είναι πολύτιμες γι' αυτό μην γίνεστε ξεροκέφαλοι και αντιδραστικοί κι ακούστε τους. Υπάρχει ακόμα η ενέργεια της χθεσινής ημέρας, οπότε κάντε σήμερα τις κινήσεις σας, εφόσον ακόμα έχετε εύνοια και θα δείτε να μπαίνει το νερό στο αυλάκι.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Για να ξεμπλοκάρετε από ένα ερωτικό σας πρόβλημα το οποίο εδώ και καιρό σας απασχολεί, πρέπει να δράσετε άμεσα και αποφασιστικά και να μην περιμένετε πότε ο άλλος θα κάνει την κίνησή του για να σας στρώσει το δρόμο. Από την άλλη, ο σύντροφός σας μπορεί αυτή την περίοδο να απορροφά όλο τον ελεύθερο χρόνο σας ή να σας θέτει θέματα αποκλειστικότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Όλα τα επικοινωνιακά σας ταλέντα βγαίνουν στην επιφάνεια σήμερα και θα εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για ένα άτομο, προσπαθώντας να το πείσετε για την ειλικρίνεια των λόγων σας και τις αγαθές σας προθέσεις. Οι αντιδράσεις του πιθανόν να μην είναι αυτές που υπολογίζατε αλλά δεν είναι και απαγορευτικές, κάτι που σας αναπτερώνει το ηθικό.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αποφασίσει εδώ και καιρό να σπάσετε τα δεσμά από όσους ή ό, τι σας περιορίζει και να κινηθείτε με γνώμονα αυτό που υπάρχει στην καρδιά σας, ιδιαίτερα σε ένα θέμα που άπτεται περισσότερο των σεξουαλικών σας. Η μέχρι τώρα υπομονή που κάνατε σας βοήθησε στο να κερδίσετε χρόνο και πλέον κάποια καινούργια δεδομένα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους σας δίνουν το πράσινο φως για να δράσετε.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα με τη Σελήνη στον Υδροχόο πιθανόν να συνειδητοποιήσετε ότι όσο αφήνετε το εγώ σας στην άκρη και γίνεστε πιο συμβιβάσιμοι, τόσο η σχέση σας γίνεται καλύτερη. Και μπορεί να θέλετε να έχετε εσείς το πάνω χέρι αλλά και ο σύντροφός σας δεν είναι μαριονέτα ούτε μόνο για να χειροκροτεί τις αποφάσεις σας. Άλλωστε αν ήταν τέτοιου χαρακτήρα δεν θα τον θέλατε ούτε εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι ευκαιρία σήμερα να μιλήσετε με κάποιους ανθρώπους από το περιβάλλον σας και να προσπαθήσετε να εκμαιεύσετε πως βλέπουν κι αυτοί ορισμένα πράγματα στα ερωτικά σας που σας απασχολούν ή τη γνώμη τους για ένα άτομο που ενδιαφέρεστε. Ενδεχομένως, αν τους επισημάνετε ότι αφενός έχει μεγάλη σημασία για σας η δική τους άποψη κι αφετέρου ότι είναι πιο αντικειμενικοί να μπορέσετε να βοηθηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα βήμα παραπέρα και να απεμπλακείτε από μια ερωτική κατάσταση που νιώθετε ότι δεν σας καλύπτει πλέον συναισθηματικά. Σίγουρα, δεν είναι μια απόφαση που βιαστήκατε να πάρετε γιατί είχατε κάποιες ελπίδες ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει αλλά όσο περνάει ο καιρός βλέπετε ότι δε γίνεται τίποτα, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένετε ακόμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας ορισμένες φορές γίνεστε απόλυτοι σε θέματα που εμπλέκεται είτε ο σύντροφός σας είτε ένα άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε ερωτικά και έχετε μια ιδιαίτερα αυστηρή στάση απέναντί του. Πάντως δεν είναι κακό να χαλαρώνετε τα λουριά που και που, κυρίως όταν κάποια στοιχεία δείχνουν ότι μπορεί να είστε κάπως άκαμπτοι και μονοκόμματοι ακόμα και στα πιο απλά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα, μπορεί να σας ρίξουν λίγο αυτά που θα ακούσετε ή να παρασυρθείτε και να πείτε κάποια πράγματα στο σύντροφό σας που στο τέλος θα μετανιώσετε. Πιθανόν πλέον να σας έχει μάθει και αναγνωρίζει ότι δεν έχετε κακή πρόθεση αλλά ορισμένες φορές καλύτερα να τρώτε παρά να μιλάτε γιατί βγαίνουν διάφορα από το στόμα σας που τον φέρνουν σε δύσκολη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

"Η ζωή σας όλη είναι μια ευθύνη" που έλεγε και ο αείμνηστος που δεν τελειώνει ποτέ και ίσως είναι δύσκολο τελικά με όλα αυτά που σέρνετε πίσω σας να ασχοληθείτε περισσότερο με τα της ερωτικής σας ζωής που φαίνεται ότι παραμένει αδρανής. Σήμερα, θα βάλετε το χέρι στην καρδιά και θα παραδεχτείτε ότι τελικά όσο κι αν προσπαθήσετε, αν δεν βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους, δεν πρόκειται να δείτε φως στο τούνελ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μια χαρά μέρα για σας σήμερα και με τη Σελήνη στο ζώδιό σας ήδη από χθες το βράδυ γίνεται ακόμα καλύτερη. Η γοητεία που εκπέμπετε γύρω σας είναι αδιαμφισβήτητη και δεν θα αφήνει ασυγκίνητο το άλλο φύλο. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε στιγμές γεμάτες οικειότητα με το ταίρι σας που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι τελικά οι σχέσεις δεν είναι και τόσο μονότονες όπως συχνά πιστεύετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε κάπως απόμακροι σήμερα και νιώθετε ότι έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι σας για να ξεδιαλύνετε μέσα σας κάποιο ερωτικό θέμα που σας απασχολεί και πιστεύετε ότι ίσως θα έπρεπε να είχατε κινηθεί διαφορετικά. Αυτό μπορεί να σας σπρώξει στο να πάρετε κάποια πρωτοβουλία να συναντηθείτε με το συγκεκριμένο πρόσωπο και να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved