Ερωτικό ωροσκόπιο 12/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Ο κανόνας «το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό» είναι χρυσός και σαφώς θα έπρεπε να ακολουθήσετε σήμερα αλλά κάτι που είναι Σάββατο, κάτι το τετράγωνο Ήλιου-Δία, από το ένα αφτί θα μπει και από το άλλο θα βγει. Η διάθεσή σας είναι στα ύψη, έλκετε και έλκεστε σαν μαγνήτες, οπότε το μόνο εύκολο για σας σήμερα θα είναι να ρετάρετε τελείως. Κάτι που ίσως επαναλάβετε αρκετές φορές είναι «πώς είπαμε ότι σε λένε;»...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δε μιλάτε, δε μιλάτε αλλά σήμερα γλώσσα δε θα βάλετε μέσα. Σας έχει πιάσει η πολυλογία και τα αστεία και τα ανέκδοτα πέφτουν βροχή. Η αλήθεια είναι ότι σας χρειαζόταν να ηρεμήσετε λίγο και να περάσετε καλά, κι αφού η μέρα το απαιτεί δεν πειράζει κι αν το παρακάνετε με τα κομπλιμέντα και τα ωραία λόγια στο πρόσωπο που φαίνεται να περνάει τις καλύτερες στιγμές του μαζί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

«Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ» θα αναφωνήσετε σήμερα κι όχι άδικα, αφού η πλανητική συνωμοσία είναι υπέρ σας και με το Δία στο 2ο οίκο σας, αν μη τι άλλο, είστε πανέτοιμοι για όλα. Είτε ελεύθεροι είτε σε σχέση, θα το κάψετε με την ένταση, το πάθος και τα ερωτικά παιχνίδια να δίνουν και παίρνουν. Μόνη ένσταση, το τι θα κάνετε την επαύριον...

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάει περίπου ένας μήνας από τότε που ο Δίας βρισκόμενος στο ζώδιό σας είχε επαφή με τον Ήλιο αλλά αυτό είναι άλλο φρούτο! Πέραν της τύχης λοιπόν που λέμε και ξαναλέμε ότι έχετε στα ερωτικά σας (αρκεί να κουνηθείτε), υπάρχει σήμερα και η διάθεση να ξεφύγετε τελείως. Μια ανεμελιά που φτάνει στα όρια του ωχαδερφισμού σας βάζει πρώτους στην λίστα των προτεραιοτήτων σας σκεφτόμενοι το «ο καθείς για την πάρτη του και ο Θεός για όλους».

ΛΕΩΝ

leont

Είπαμε ότι δεν έχετε και πολλά χρονικά περιθώρια και πρέπει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ξαναριχτείτε στη μάχη, ιδιαίτερα οι του τρίτου δεκαημέρου, και σήμερα είναι η ευκαιρία σας. Η χαλαρότητα και η αισιοδοξία που επικρατεί στην ατμόσφαιρα κάνει πιο εύκολο το έργο σας, αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά ενός ατόμου. Οπότε αφήστε για άλλη μέρα το κατσούφιασμα και μπείτε στο χορό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Το δικό σας success story είστε έτοιμοι να ζήσετε σήμερα, μόνο που θα είναι πραγματικό και όχι για τα μάτια του κόσμου, αφού ο Ήλιος στο 2ο οίκο σας και ο Δίας στον 11ο σάς υπόσχονται όχι μόνο διασκέδαση και χαρά αλλά και αρκετές ερωτικές επιτυχίες στο άλλο φύλο. Μπορεί ποιοτικά να μην είναι αυτό που εσείς θα ονομάζατε «ιδανικές» αλλά σίγουρα θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με το Δία μπορεί να προμηνύει μια ανευθυνότητα ή μια υπερβολή αλλά εσάς καλό θα σας κάνει. Προσωρινά τουλάχιστον θα νιώσετε να σας πλημμυρίζει θετική ενέργεια και ελπίδα για καλύτερες μέρες στα αισθηματικά σας. Γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτείτε το όλο κλίμα, βγαίνοντας έξω διασκεδάζοντας και φλερτάροντας ασύστολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μπορεί να έχετε τον Κρόνο στο πλευρό σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ακυρώνονται και όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες και ιδιαίτερα σήμερα θα τον παραμερίσετε και θα τον αφήσετε να βράζει στο ζουμί του, αφού θα βρείτε... καλύτερη παρέα. Ίσως ταλαιπωρείστε από τα ερωτικά ή η σχέση σας παρουσιάζει διάφορα προβλήματα αλλά η μέρα προστάζει καλοπέραση, οπότε αφήστε τις μουρμούρες και ρίξτε το στην παλαβή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το να χάσετε το μέτρο σήμερα είναι το πιο πιθανό για σας, αφού το έχετε στο αίμα σας το ασυμμάζευτο, πόσο μάλλον αν επικρατεί και γύρω σας η ανάλογη διάθεση. Η ερωτική σας διάθεση κτυπάει κόκκινο, το αίμα σας κοχλάζει και σίγουρα το βράδυ σας αναμένεται συγκλονιστικό, καθώς αν παίξετε καλά, μόνοι σας δε θα είστε. Μια ατάκα που σας ταιριάζει σήμερα γάντι είναι «μα εγώ αγαπώ την κάθε υπερβολή μου».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Από τη μια η Σελήνη στο ζώδιό σας να σας εγκαλεί στην τάξη και από την άλλη ο Δίας απέναντί σας να σας τάζει διάφορα ερωτικά καλούδια, αν τον ακολουθήσετε. Ποιό δρόμο θα επιλέξετε; Μάλλον τον δεύτερο, αφού μια ζωή την έχετε και μόνιμα τη λογική διαλέγετε. Αλλά τι καταφέρατε; Σήμερα είστε αποφασισμένοι να αλλαξοπιστήσετε κι αν εκτεθείτε και λίγο δε βαριέστε, κάθε θαύμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερεις...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αφήστε για σήμερα τις θεωρίες και τα επιχειρήματα και μπείτε στο ρυθμό. Η όλη ατμόσφαιρα γύρω σας θυμίζει μάλλον πανηγύρι, οπότε ξεχάστε ό, τι απασχολεί το μυαλό σας γιατί ήρθε η μέρα να ευφράνετε την καρδιά σας. Αν είστε ελεύθεροι μπορεί να υπάρξει ένα απαγορευμένο παιχνίδι που θα σας βάλει σε πειρασμό ενώ οι δεσμευμένοι θα διασκεδάσετε παρέα με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Επειδή έχετε μέσα σας έντονο το θρησκευτικό αίσθημα, ας πούμε λοιπόν ότι σήμερα οι Ουρανοί είναι ανοικτοί να ακούσουν τις επιθυμίες σας, αρκεί να κουνήσετε και σεις λίγο το δαχτυλάκι σας. Θέλετε ένα πρόσωπο και δεν το έχετε ακόμα; Μπρος στα πόδια σας θα έρθει. Θέλετε ο σύντροφός σας να γίνει χαλί να τον πατήσετε και να σας κάνει όλα τα χατίρια; Το 'χετε! Ε, τι άλλο θέλετε πια; Είπαμε, συν Δία και χείρα κίνει!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved