Ερωτικό ωροσκόπιο 7/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από σήμερα μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και κατά κάποιο τρόπο κάνει αντίπραξη στο όλο πνεύμα της ημέρας που μια σκοτεινιά όσο να πεις την έχει. Η εξωστρεφής και παρορμητική φύση σας συναντά τη χαρά και την περιπέτεια, δημιουργώντας σας μια διάθεση αρκετά αισιόδοξη και ερωτιάρα. Οι γνωριμίες του... δρόμου αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανές.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η διάθεσή σας αρχίζει και αλαφραίνει κάπως ενώ σιγά-σιγά αφήνετε έστω και για μια σύντομη χρονική περίοδο το απόλυτο και κάπως συντηρητικό πρόσωπό σας και αποφασίζετε να χαλαρώσετε κάπως τα λουριά. Με τον Κρόνο απέναντί σας βέβαια δεν είναι και τόσο εύκολο, ωστόσο ερωτικά θα κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να αφοσιωθείτε στο τώρα και όχι στο μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για σας αφού από τη μια η Αφροδίτη μπαίνει στον 7ο ηλιακό σας οίκο και από την άλλη ο Δίας έχει κάνει κατάληψη στο 2ο σας. Σεξ, χρήματα και σχέσεις είναι το τρίπτυχο που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, τουλάχιστον μέχρι της αρχές του επόμενου μήνα, όπου πολλοί θα έχετε την ευκαιρία της δημιουργίας μιας νέας σχέσης ή θα επιχειρήσετε μια συμβίωση.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη φαινομενικά δεν έχει να σας προσδώσει ιδιαίτερα πράγματα στα αισθηματικά σας αλλά θα συμβάλει τα μάλα, πέρα από τα εργασιακά σας θέματα, στην θετική ψυχολογία και το ακμαίο ηθικό σας. Κι αν αυτό σας φαίνεται λίγο απλά σας υπενθυμίζουμε ότι αυτά τα δύο παίζουν ένα σημαντικότατο ρόλο για την πραγματοποίηση κάποιων στόχων και κυρίως ερωτικών.

ΛΕΩΝ

leont

Ο Άρης σιγά-σιγά τερματίζει το ταξίδι του στο ζώδιό σας προσδίδοντάς σας όλο αυτόν τον καιρό... τόλμη και γοητεία αλλά παραπονεμένοι δε θα μείνετε αφού από σήμερα η Αφροδίτη μπαίνει στο φιλικό σας πύρινο ζώδιο, τον Τοξότη. Μετά λοιπόν από τις μάχες και τους αγώνες που έχετε δώσει για να επικρατήσετε ήρθε για σας η ώρα να δρέψετε τους ερωτικούς καρπούς των προσπαθειών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Όμορφες στιγμές γεμάτες παιχνιδιάρικη διάθεση και χαλαρότητα σας επιφυλάσσει η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη. Το σπίτι σας θα γίνει το κέντρο υποδοχής του έρωτά σας και θα ζήσετε την οικειότητα αλλά και την συναισθηματική θερμότητα με τον σύντροφο ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Και μπορεί να σας ξενίσει λίγο μια τέτοια υπερβολή αλλά θα τη χαρείτε αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ένας μεγάλος κύκλος επαφών αρχίζει να ανοίγει για σας από σήμερα που περιλαμβάνει αρκετές συναντήσεις, συζητήσεις και εξόδους με άτομα που σας ανανεώνουν και σας τραβούν σχεδόν από τα μαλλιά να το ρίξετε έξω και να χαρείτε στη ζωή σας. Μια ερωτική γνωριμία που ίσως γίνει μέσω γνωστού σας ή ενός ταξιδιού θα σας φανεί βάλσαμο αφού το μόνο που σκέφτεστε τώρα είναι το πώς θα περάσετε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχετε φάει αρκετές ήττες τώρα τελευταία και πάνω που ήσασταν έτοιμοι να το βάλετε κάτω έρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη, όχι μόνο να σας αναπτερώσει το ηθικό και να αρχίσετε να ελπίζετε πάλι, αλλά και να σας δείξει το δρόμο για την καλοπέραση και την ερωτική ικανοποίηση. Είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψετε για λίγο τη διάθεσή σας για έλεγχο και να σας ενδιαφέρει η κάλυψη μόνο των προσωπικών σας αναγκών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τρελή και αγαπησιάρικη η Αφροδίτη που έρχεται με φόρα στο ζώδιό σας και λειτουργεί σαν τη φωτιά στο φυτίλι της ερωτικής σας ζωής. Ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε σε συνδυασμό με την αισιόδοξη ματιά, τα κέφια και το απαράμιλλο χιούμορ σας καθιστά αδύνατο το να μη θέλει κάποιος να είναι μαζί σας. Οι ευκαιρίες για μια νέα σχέση ή η αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας θα διαδέχονται η μία την άλλη, οπότε καλώς τη δεχτήκατε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Εσείς έτσι κι αλλιώς έχετε πάψει προ πολλού να ελπίζετε σε θαύματα, αφού τίποτα συναρπαστικά όμορφο δε συμβαίνει στα ερωτικά σας. Παρόλα αυτά ίσως, λέμε ίσως, αυτή η περίοδος είναι μια εσωτερική προετοιμασία σας για τα καλύτερα εφόσον θα σας ενδιαφέρει είναι να είστε καλά μέσα σας και να ξεφορτωθείτε την αρνητική ψυχολογία που έχετε. Σε ένα μήνα άλλωστε θα έρθει και η σειρά σας...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η ένταξή σας σε μια ομάδα με ίδιους στόχους με σας ή η δημιουργία της ίσως είναι και η ευκαιρία που ψάχνατε, ώστε να αποκτήσει νέο νόημα η ζωή σας. Βέβαια επειδή καλά είναι τα θεωρητικά αλλά να υπάρχει και λίγο πιπεράκι που κάνει πιο πικάντικη τη γεύση, δεν αποκλείεται μέσα από τους κοινούς αγώνες και τις αλλεπάλληλες συναντήσεις να αναπτυχθεί και ένα ανάλογο ειδύλλιο που θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι παιδιά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ίσως είστε από τους πιο ευνοημένους αυτήν την περίοδο και μάλιστα χωρίς να δίνετε στόχο στους ζηλόφθονους, αφού μέχρι τώρα τηρείτε σιγή... ιχθύος αλλά όλα δουλεύουν υπέρ σας. Έτσι και η Αφροδίτη στον Τοξότη έρχεται να σας δώσει το κάτι επιπλέον στην ερωτική σας ζωή. Πολύ καλές ευκαιρίες έχουν οι αδέσμευτοι για μια νέα σχέση ενώ κάποιοι μπορεί να κάνετε το μεγάλο άλμα για επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved