Ερωτικό ωροσκόπιο 6/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα νιώθετε κάπως μαγκωμένοι και όχι άδικα, αφού η χθεσινή μέρα δεν ήταν και από τις πιο εύκολες που έχετε ζήσει. Δυσκολεύεστε να παραδεχτείτε κάποια συναισθήματα που σας κατακλύζουν ή θέλετε για την ώρα να τα κρατήσετε αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό σας, ιδιαίτερα αν σχετίζονται και με κάποιο πρόσωπο που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο πρόσφατα στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη στο Σκορπιό σας δημιουργεί μια υπόγεια ένταση που παρόλη την καλή σας διάθεση παραμένει αμείωτη. Ίσως αισθάνεστε εγκλωβισμένοι στη σχέση σας. Νιώθετε ότι σας ξεφεύγουν πράγματα και θέλετε να επανακτήσετε τον έλεγχο μόνο που στην παρούσα φάση δεν θα ήταν συνετό, αφού ο εγωισμός σας μπορεί να κυριαρχήσει και η κατάσταση πιθανόν να αλλάξει άρδην προς το χειρότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αισθάνεστε ότι το έχετε παρακάνει με τόσες δραστηριότητες που έχετε αναλάβει, ίσως και στο χώρο της εργασίας και φοβάστε ότι δε θα τα βγάλετε πέρα. Οι δυνάμεις σας σήμερα μάλλον σάς εγκαταλείπουν και χρειάζεστε επειγόντως μια ανάπαυλα αλλά το ταίρι σας δε συμμερίζεται αυτή σας τη διάθεση με αποτέλεσμα να υπάρξει κάποια κόντρα μεταξύ σας για το κατά πόσο είναι ανάγκη σας ή είναι απλά μια δικαιολογία...

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι στιγμής έχετε υιοθετήσει την τακτική του ελιγμού, ώστε να καταφέρετε να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε και αρκετά από αυτά ίσως έχουν να κάνουν με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά όμως έχετε αρχίσει και χάνετε την υπομονή σας γιατί δε βλέπετε φως. Κάποιος φίλος σήμερα ίσως σας συμβουλέψει να περιμένετε αλλά μάλλον θα κάνετε του κεφαλιού σας, οπότε υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε τοίχο.

ΛΕΩΝ

leont

Αυτές τις μέρες δεν είστε και στην καλύτερη κατάσταση και προσπαθείτε να συγκρατηθείτε και να μην επηρεάζεστε από γνώμες και απόψεις, ώστε να είστε συνεπείς σε ό, τι έχετε αναλάβει. Οι απαιτήσεις όμως ή οι υποχρεώσεις σας δημιουργούν εντάσεις στη σχέση σας που δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε ενώ οι προσπάθειές σας να ξαναπάρετε το πάνω χέρι δε φαίνεται να αποδίδουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μια απάντηση που περιμένετε εδώ και καιρό από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ενδέχεται σήμερα να μην είναι αυτή που περιμένατε ή να κρύβει κι άλλα στοιχεία πίσω από αυτά που σας φανερώνονται. Είναι λογικό λοιπόν να απογοητευτείτε και να σας πάρει από κάτω. Ίσως, μάθετε στην πορεία ότι αυτή η κατάληξη οφείλεται στην ανάμειξη ενός ατόμου που κινήθηκε υπόγεια εναντίον σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το σημαντικότερο θέμα των μηνών, ούτε καν των εβδομάδων, που απασχολεί έντονα το μυαλό σας είναι τα ερωτικά σας. Σήμερα ίσως χρειαστεί να κάνετε μια βουτιά στα ενδότερα του εαυτού σας, προσπαθώντας να κατανοήσετε περισσότερο κάποια συναισθήματά σας που σας ωθούν σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά που προφανώς τα επηρεάζει. Το πιο δύσκολο βέβαια είναι να κόψετε κάποιες συνήθειές σας...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα ενδέχεται να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα της σχέση σας που δεν περπατάει εδώ και καιρό αλλά εσείς, επίμονοι και απόλυτοι όπως είστε, δε λέτε να ξεκολλήσετε και να πάτε παρακάτω ή κρατάτε το στόμα σας κλειστό και βάζετε με το νου σας διάφορα άσχημα σενάρια. Προσπαθήστε να πείτε αυτά που νιώθετε και να είστε έτοιμοι να ακούσετε και την άλλη πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το κλίμα γύρω σας είναι ιδιαίτερα βαρύ και μουντό, εμποδίζοντάς σας να δείτε την διασκεδαστική και χαλαρή πλευρά των πραγμάτων. Σήμερα καλό θα ήταν να προσπαθήσετε εκμεταλλευτείτε την ημέρα και να προβείτε σε κάποιες εξομολογήσεις συναισθηματικής φύσεως, βοηθώντας έτσι και το αγαπημένο σας πρόσωπο να σας ανοιχτεί περισσότερο, ώστε να έρθετε πιο κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αποφασίζετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάτι που σας κοστίζει λιγότερο αισθηματικά ή σε κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε πιο ζωντανοί και θα σας δίνει τη διάθεση να προσπαθήσετε για το παραπάνω, ιδίως αν είστε από εκείνους που βλέπετε ότι με τα ερωτικά σας δεν βγάζετε άκρη. Είναι καλύτερα λοιπόν να ρίξετε το βάρος σας αλλού, τουλάχιστον να μη στενοχωριέστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η πικρία ή η αδικία που ίσως νιώσετε σήμερα από αυτά που θα σας πει ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά ή ο σύντροφό σας θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά τη συνέχεια ή όχι της όποιας σχέσης σας, αφού θεωρείτε ότι μάλλον δε σας καταλαβαίνει ή γενικώς είναι τελείως αλλού και δε συναντιέστε. Βέβαια για την ώρα θα κρατήσετε τα συμπεράσματά σας για τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, πολλά από αυτά που ακούτε ή μαθαίνετε που ίσως δεν είναι και ευχάριστα θα σας κάνουν να αναρωτιέστε κατά πόσο τελικά η επαφή σας με την πραγματικότητα υφίσταται, αφού εσείς δεν έχετε καν αντιληφθεί τι παίζεται τόσο καιρό από κάποιους γνωστούς σας πίσω από την πλάτη σας σε ένα ερωτικό σας θέμα. Μπορεί να απογοητευτείτε αλλά καλό είναι να σκεφτείτε πολύ πως θα πάρετε το αίμα σας πίσω.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved