Ερωτικό ωροσκόπιο 5/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη απέναντί σας δε θα περάσει έτσι απαρατήρητη και χωρίς να την πάρετε χαμπάρι, αφού οι «βαστάζοι» της (βλέπε Ουρανό και Πλούτωνα) θα φροντίσουν να μην αφήσουν τίποτα στη σχέση σας θολό και στο περίπου και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο άπαξ και δια παντός. Το σίγουρο είναι ότι το μάτι σας θα γυαλίσει με ή χωρίς αφορμή και αιτία και ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δεν είναι για να ηρεμείτε εσείς και πολύ γιατί βλέπετε ότι μόλις χαλαρώσετε σας παίρνουν αμπάριζα. Πάνω που έδειχναν (ή έτσι νομίζατε) ότι έστρωσαν κάπως τα πράγματα στα ερωτικά σας, κάτι καινούργιο εμφανίζεται στο προσκήνιο και αρχίζει πάλι η γκρίνια και τα μούτρα. Όχι ότι είναι ξένη για σας η κατάσταση αλλά έχει ήδη αρχίσει και σας ενοχλεί όλο αυτό το πήγαινε- έλα γιατί δεν αισθάνεστε καμία σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η κατάστασή σας σήμερα είναι περίεργη κι αυτό γιατί από τη μια ενδέχεται μια κρίση από το πουθενά να ξεσπάσει στη σχέση σας και να δοθεί ένα οριστικό τέλος που θα σας αφήσει άναυδους και από την άλλη να σας βγει ένα ρίσκο και πάλι να μείνετε σύξυλοι γιατί το είχατε τελείως ξεγράψει. Όπως καταλαβαίνετε την έκπληξη δεν την γλυτώνετε δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, ελεύθεροι και μη, οπότε προετοιμαστείτε.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάθε φάση της Σελήνης σας επηρεάζει εσάς είτε είναι Νέα Σελήνη είτε Πανσέληνος γι' αυτό μην περιμένετε σήμερα να είστε μέσα στην καλή χαρά. Λίγο μυγιάγγιχτοι θα είστε, μια ευερεθιστότητα θα έχετε πάντως θα είναι λίγο δύσκολο να σας προσεγγίσει κάποιος. Όλα θα σας έρθουν μπροστά, παρελθόν και παρόν και θα φορτώσετε άσχημα, ιδιαίτερα με το σύντροφο ή το πρόσωπο που αγαπάτε και θα αρχίσετε να ζητάτε το λόγο.

ΛΕΩΝ

leont

Πώς το έλεγε κάποτε στο τέλος ενός δελτίου ειδήσεων; «Ευχάριστες ή δυσάρεστες αυτές ήταν οι ειδήσεις του Χ καναλιού». Έτσι κι εσείς σήμερα. Καλείστε να εκλάβετε και να διαχειριστείτε τα νέα και τα μηνύματα που θα σας έρθουν από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά όπως νιώθετε. Αν θέλετε να περιμένετε για να σας φύγει και η παραμικρή αμφιβολία καλώς, αν όχι, αναστροφή και δρόμο...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στα ερωτικά σας σε μια σειρά και να εξηγηθείτε για να μην παρεξηγηθείτε. Καλές οι θεωρίες, ωραία τα λόγια αλλά από τηγανίτα τίποτα. Κοινώς, ζητάτε πράξεις από το άλλο πρόσωπο -και όχι αριθμητικές- για να προχωρήσετε σε μια σχέση μαζί του. Κι επειδή δεν διακατέχεστε από πολύ υπομονή σήμερα, μάλλον προς τελεσίγραφο μοιάζει ό, τι πείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Νέα Σελήνη λοιπόν γίνεται στο ζώδιό σας και δεν είναι μόνη, αφού από τη μια ο Ουρανός στον Κριό και από την άλλη ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω της κρατάνε συντροφιά. Και εξηγούμαστε πάραυτα. Τι έπρεπε να είχατε κάνει τόσο καιρό; Να τρίξετε τα δόντια σας στο σύντροφο, να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο και κιοτέψατε ή να ξεκόψετε παντελώς και να κάνετε νέα αρχή; Ε, λοιπόν, να η ευκαιρία και σε όποιον αρέσετε για τους άλλους σας τέλειωσε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μην του μιλάτε του παιδιού, αφήστε το να κλάψει είστε σήμερα. Η κατάσταση στα αισθηματικά σας δεν πάει με τίποτα και σήμερα νιώθετε ότι σας τραβάει κατά κάτω και δεν μπορείτε να αναπνεύσετε. Κι αν με τον ένα πλανήτη καλά τα πάτε, με τον άλλον δεν έχετε καμία σχέση. Η μόνη επιλογή που έχετε για να βγει κάτι από όλα αυτά είναι να βουτήξετε από μόνοι σας στα βαθιά για να ξανανέβετε στην επιφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είστε έτοιμοι σήμερα να πατήσετε το πλήκτρο «Διαγραφή» και να εξαφανίσετε είτε όλα όσα σας θυμίζουν έναν έρωτα που σας πλήγωσε πρόσφατα, είτε ένα άτομο που πάει κι έρχεται στη ζωή σας αλλά ουσιαστικά δίπλα σας δεν είναι ποτέ. Αποφασισμένοι να αλλάξετε λοιπόν ρότα στο πλοίο σας και να πλεύσετε σε λιμάνια ξένα, δε θέλετε ούτε καν να χάσετε την ώρα σας με αποχαιρετισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

«Εδώ ο έρωτας, εκεί ο έρωτας, που είναι ο έρωτας;» μονολογείτε σήμερα σαν άλλοι παπατζήδες. Η απογοήτευση είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας, καθώς οι υποσχέσεις για αγάπες και λουλούδια είστε πλέον πεπεισμένοι ότι μάλλον δεν απευθύνονταν σε σας. Τις πταίει που είστε μόνοι; Γιατί η κατάσταση δεν έχει αλλάξει; Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνετε; Αυτά και άλλα... όμορφα σας ρίχνουν ακόμα πιο κάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ένα ραντεβού ή ένα τηλέφωνο από το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε ερωτικά παίρνει μια τροπή που δεν περιμένατε καθόλου, αφού ενδέχεται να σας ξεσηκώσει με την κακή έννοια και να τρέχετε στα καλά του καθουμένου και να μη φτάνετε. Από πού σας ήρθε ούτε που το καταλάβατε. Σήμερα πάντως το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι... το σταυρό σας με αυτά που θα ακούσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το μενού της ημέρας στα ερωτικά σας περιλαμβάνει μάλλον ασυνήθιστα και πικάντικα πιάτα που ενδέχεται να σας έρθουν λίγο βαριά στο στομάχι και να σας πιάσουν καούρες. Επειδή, δε, είστε άτομα που κρατάτε πολλά για τον εαυτό σας και θέλετε να διατηρείτε ένα μυστήριο γύρω σας προσέξτε πολύ γιατί η έκθεσή σας σήμερα μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved