Ερωτικό ωροσκόπιο 3/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/10
ars

ΚΡΙΟΣ

Ήσασταν αποφασισμένοι σήμερα να οργανωθείτε λίγο και βάλετε κάποιες προτεραιότητες, προκειμένου να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα και αφορούν στη δουλειά σας αλλά ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σας έχει άλλα σχέδια για σας και ανατρέπει το πρόγραμμά σας. Μόλις αρχίσετε να καταπιάνεστε με αυτά που θέλετε στο τέλος τα αφήνετε σύξυλα γιατί αρχίζει να βαράει ο συναγερμός στα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Έχετε ήδη κατανοήσει ότι ένα άτομο είναι αρκετά σημαντικό για σας αυτήν την περίοδο και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Επειδή θέλετε να είστε μαζί, θα εφαρμόσετε τα πάντα, ακόμα και τακτικές αιφνιδιασμού και θα εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να δείξετε το πιο καλό σας πρόσωπο και να του περάσετε το μήνυμα. Γιατί αν δεν είστε εσείς επίμονοι τότε ποιός θα ήταν;

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είστε αρκετά κουρασμένοι, είστε σε συνεχή κίνηση αλλά τίποτα δεν είναι αρκετό για να ανακόψει το ρυθμό σας. Μπορεί μέχρι το μεσημέρι να έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις αλλά από το βράδυ και μετά φαίνεται να τα φορτώνετε όλα στον κόκορα και να βγαίνετε τελείως εκτός πορείας. Άλλωστε έχετε και μια ερωτική ζωή αρκετά ενεργή για να κοιτάξετε...

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δε θέλετε να χαλάσετε τις ισορροπίες μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας για αυτό θα προτιμήσετε να κρατήσετε ήρεμους τόνους και δε θα αρχίσετε τις συνηθισμένες σας γκρίνιες και τα παράπονα για να μην ταράξετε τα νερά. Γενικά θα προσπαθήσετε να είστε πιο συγκαταβατικοί και προσεκτικοί αλλά τσάμπα θα πάει ο κόπος σας. Μια βόλτα, ένας καφές ή ό, τι προτιμάτε θα ήταν η καλύτερη ντρίπλα για σήμερα.

ΛΕΩΝ

leont

Είστε σε μια φάση όπου η υπομονή σας έχει εξαντληθεί και δεν θέλετε να περιμένετε άλλο. Τα θέλετε όλα και τα θέλετε τώρα, θεωρώντας ότι σας αξίζουν δικαιωματικά. Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς ωθεί σε μια μάλλον αλαζονική συμπεριφορά που βέβαια εσείς δεν το αντιλαμβάνεστε πλήρως αλλά ο σύντροφός σας ή ένα άτομο που συνδέεστε ερωτικά ίσως έχει άλλη άποψη, οπότε προσοχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας νιώθετε καλά και είστε αρκετά ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας. Ακόμα βέβαια δεν έχετε ολοκληρώσει τις προσπάθειές σας σχετικά με ένα ερωτικό στόχο ή την διευθέτηση κάποιων προσωπικών σας ζητημάτων και σήμερα κάτι νέο και απρόοπτο προκύπτει που σας αλλάζει πάλι τα δεδομένα. Μην χάνετε όμως το θάρρος σας και συνεχίστε με την ίδια ζέση.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο συναγερμός για σας δεν έχει λήξει και νιώθετε ότι βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα, αφού μετά τον Πλούτωνα αναλαμβάνει βάρδια ο Ουρανός και «αντιτίθεται» στον Ήλιος σας. Σε λίγες μόνο ώρες βλέπετε την ερωτική σας ζωή να λαμπαδιάζει και αν δεν αρχίσετε και σεις το γνωστό άσμα «φωτιά είναι ο έρωτας που ζούμε.. έλα απόψε να καούμε» μάλλον προς την πυρόσβεση με άδοξο τέλος θα οδεύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η ημέρα δεν επιφυλάσσει ιδιαίτερα δυσάρεστες εκπλήξεις για σας και μάλλον θα κυλήσει νορμάλ, κυρίως από το βραδάκι και μετά, αφού χαλαροί πλέον από διάφορες υποχρεώσεις σας θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε στον έρωτά σας. Για τους αδέσμευτους, δε, ένα ραντεβού με άτομο που σας ενδιαφέρει θα είναι αρκετά κατατοπιστικό κι αυτό θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Οι στόχοι σας είναι πολλοί αλλά μετά από αλλεπάλληλες αλλαγές στα δεδομένα σήμερα η αισιοδοξία ότι θα καταφέρετε ό, τι έχετε βάλει στο μυαλό σας σάς εγκαταλείπει. Οι προτεραιότητές σας πάντως δεν έχουν να κάνουν ούτε με χρήματα ούτε με επαγγελματικά αλλά με ένα άτομο που θέλετε να είστε μαζί και που μέχρι στιγμής δεν έχετε καταφέρει ακόμα να το πείσετε για τις προθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Το μυαλό σας σήμερα κεντάει, αφού δουλεύει ασταμάτητα αλλά η καρδιά σας δείχνει να μη συνεργάζεται καθόλου κι είναι αλλού για αλλού. Σαν χαλασμένος διακόπτης που αναβοσβήνει, πάνω που πάτε να χαρείτε ξαφνικά πάλι στο σκοτάδι βρίσκεστε. Εκνευρίζεστε που είτε ξεγράφετε άτομα και μετά σας ξαναεμφανίζονται είτε είστε μόνοι. Και την πληρώνει κι ο άμαχος πληθυσμός μετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Θα φροντίσετε να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση και να μη χάσετε το χιούμορ σας σήμερα, παρόλο το στρίμωγμα που μπορεί να υποστείτε ή κάποιο έμμεσο ψυχαναγκασμό που θα πάει να σας γίνει από το ταίρι σας. Κατά το βραδάκι θα δείτε ότι η κατάσταση θα επανέλθει στα ίσα της και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο αφού το κλίμα θα μετατραπεί σε ερωτικό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τα πράγματα δεν είναι τέλεια στα ερωτικά σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ελπίζετε ότι θα γίνουν στην πορεία. Σήμερα, με τη Σελήνη στην Παρθένο είναι πάντως μια καλή ευκαιρία να αρχίσετε να συζητάτε με το ταίρι σας για κάποια από αυτά που πιστεύετε ότι θα έπρεπε να βελτιωθούν ή να αλλάξουν. Αν όμως δείτε ότι το κλίμα είναι άλλο κάντε μια οπισθοχώρηση γιατί για μαλλί θα πάτε, γουλί θα γυρίσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved