Ερωτικό ωροσκόπιο 29/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/9
ars

ΚΡΙΟΣ

Μετά από μια ξέφρενη κατάσταση, μέσα στην ερωτική παρόρμηση και τον ενθουσιασμό ο συναγερμός λήγει και πλέον μπορείτε να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να απολαύσετε τη μέρα σας πιο ήρεμα. Γι αυτούς που στάθηκαν τυχεροί τις προηγούμενες ημέρες μία συνάντηση με το νέο πρόσωπο στη ζωή τους είναι πολύ πιθανή ενώ οι υπόλοιποι μάλλον θα περάσουν το υπόλοιπο της μέρας στο σπίτι αγκαλιά με το ταίρι τους.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η ηδυπαθής σας διάθεση δε σας έχει εγκαταλείψει και μέχρι το απόγευμα θα αρνείστε να εγκαταλείψετε την γαλήνη του σπιτιού σας, αφού θα είστε στα μέλια με το σύντροφο. Από το βραδάκι θα έχετε περισσότερο την ανάγκη για μια βόλτα έτσι για να αλλάξετε τον αέρα σας ή κάποια επίσκεψη σε γνωστούς σας, στο χαλαρό και χωρίς να σπαταλήσετε την πολύτιμη ενέργειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τα αισθηματικά σας θέματα δείχνουν να παίρνουν μια ευχάριστη τροπή και ίσως είναι από τις λίγες φορές τον τελευταίο καιρό που νιώθετε μέσα σας ευχαρίστηση. Επειδή όμως είναι σημαντικό για σας να μπορείτε να επικοινωνείτε με τον άλλο και να έχετε την προσωπική σας ελευθερία, κρατάτε τις επιφυλάξεις σας και για την ώρα χαίρεστε αυτό που έχετε χωρίς να σκέφτεστε το αύριο.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να δείτε με ειλικρίνεια και να αναγνωρίσετε τις δικές σας ανάγκες για να είστε σε θέση μετά να κρίνετε και τη σχέση σας. Η σημερινή μέρα σας ωθεί να πράξετε κατά αυτόν τον τρόπο. Συνηθίζετε να παρασύρεστε συναισθηματικά, μετά όμως δε νιώθετε καλά μέσα σας και σας πνίγουν οι ανασφάλειες. Αν το συγκεκριμένο άτομο δε σας καλύπτει, τότε όσο κι αν το θέλετε δε θα είστε εντάξει ούτε εσείς ούτε η σχέση.

ΛΕΩΝ

leont

Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση που ενισχύονται από το πρωί που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας είναι το εισιτήριό σας για να πραγματοποιήσετε όλους τους ερωτικούς σας στόχους. Παρόλα αυτά, κάποιες μέρες δείχνετε να εγκαταλείπετε την ενεργό δράση γιατί εκνευρίζεστε επειδή δε σας κάθονται αυτά που θέλετε με τη μία, όπως σήμερα. Τίποτα όμως δεν θεωρείται οριστικό μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αρκετά είναι αυτά με τα οποία θα καταπιαστείτε σήμερα με το ζόρι όμως και μέχρι το απόγευμα ενδεχομένως να παλεύετε να τα βάλετε σε μια τάξη. Μετά όμως το παίρνετε απόφαση ότι τσάμπα σπαταλάτε μία μέρα χαλάρωσης και είστε πρόθυμοι να συναντήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο που μαζί του έχετε πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα, από το πουθενά μια θετική εξέλιξη στα ερωτικά σας θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σας φτιάξει τη μέρα. Όχι μόνο επειδή η χρονική στιγμή είναι η πλέον κατάλληλη αλλά και γιατί νιώθετε επιτέλους οι κόποι σας και οι προσπάθειές σας έπιασαν τόπο και τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε τους καρπούς τους. Βέβαια μια αμφιβολία μέσα σας δε λείπει αλλά είναι κι αυτή στοιχείο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε τη μέρα σας με τη σχέση σας ή με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αρκετά. Επειδή ήσασταν πολύ απορροφημένοι από διάφορα θέματα το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν και τους δύο. Άλλωστε από αύριο θα ξαναπιάσετε το μαγκανοπήγαδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Βόλτες, σινεμά, καφέ και ίσως μια μίνι απόδραση για σας σήμερα θα είναι ό, τι καλύτερο αφού θα χαλαρώσετε και θα διασκεδάσετε. Κάποια συνάντηση καθόλου τυχαία ενδέχεται να σας δώσει την ευκαιρία να εκφραστείτε πιο ανοικτά και ειλικρινά για τα αισθήματα που τρέφετε για ένα συγκεκριμένο άτομο που δείχνει τώρα τελευταία να έχει κολλήσει στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Παλεύετε να βγάλετε άκρη με κάποια συναισθήματά σας σήμερα και η μέρα δε φαίνεται να σας βοηθά ιδιαίτερα, αφού σας φορτίζει περισσότερο και σας κάνει να χάνετε την εκλογικευμένη σας οπτική. Από τη μια αυτό είναι καλό γιατί νιώθετε ένα πλήθος πραγμάτων να σας κατακλύζει αλλά γρήγορα θα επιζητήσετε και τη γνώμη ενός φίλου που εμπιστεύεστε προκειμένου να ξεμπερδευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Σελήνη στο Λέοντα που μπαίνει το πρωί θα συνεχίσει να σας τροφοδοτεί με ερωτισμό και γοητεία οπότε για σας η χθεσινή μέρα συνεχίζεται και σήμερα με αμείωτη ένταση όσον αφορά στο συναισθηματικό κομμάτι. Θα σας δοθεί μια θαυμάσια ευκαιρία να ηρεμήσετε κάπως και να απολαύσετε την συντροφιά με το ταίρι σας σε μια πολύ γλυκιά και όμορφη ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ένα ερωτικό σας θέμα φαίνεται να σας απασχολεί αρκετά σήμερα αλλά προσπαθείτε να το κρατήσετε μυστικό γι' αυτό και θα καταπιαστείτε με διάφορα άλλα θέματα μήπως και κάπως ξεχαστείτε. Επειδή όμως δεν μπορείτε να κρυφτείτε από κάποιο δικό σας άτομο θα πιεστείτε αρκετά για να μιλήσετε και να ομολογήσετε επιτέλους τι σας κάνει να φουσκώνετε και ξεφουσκώνετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved